Sunday 4 March 2012

Top 10 Beste Luchtreinigers

Deze dagen, het niveau van de luchtvervuiling binnenshuis is hoger dan het niveau van de luchtvervuiling buitenshuis. De US Environmental Protection Agency zegt dat 'de luchtverontreiniging binnenshuis kunnen worden tussen de 2-5 keer hoger, en soms wel 100 keer hoger ligt dan de luchtvervuiling buitenshuis'. Luchtverontreinigende stoffen, zoals stof, pollen, huidschilfers, sigarettenrook, vezels, enz. kan resulteren in hoofdpijn, misselijkheid, lichamelijke pijn en andere gezondheidskwesties. Luchtreinigers zijn ontworpen om de binnenlucht filter en deze vrij van stof en allergenen te maken. Luchtreinigers zijn bedoeld om de luchtkwaliteit te verbeteren, en zijn beschikbaar in een verscheidenheid van soorten en maten. Ze hebben veel voordelen voor de gezondheid en zijn belangrijk voor mensen die lijden aan allergieën en astma. Echter, het kiezen van de beste luchtreiniger is ook van essentieel belang. Vóór de aankoop van een luchtzuiveringsinstallatie moet men beslissen of het nodig is voor het hele huis of voor een bepaalde kamer. Dan moet men beslissen over het type luchtreiniger nodig: HEPA (High Efficiency Particle arresteren), elektrostatische luchtreinigers, Ion Generator Luchtreinigers, Carbon Luchtreinigers of Ozon Generator luchtreinigers. Van deze soorten, zijn HEPA (High Efficiency Particle arresteren) luchtreinigers beschouwd als de meest efficiënte en best luchtreinigers zijn. Ze staan ​​bekend om 99,97% te verwijderen van de luchtverontreinigende stoffen zoals bacteriën, virussen en micro-organismen.
Top Tien Luchtreinigers; Een bedrijf genaamd Luchtreinigers Amerika heeft verschillende tests op verschillende luchtreinigers uitgevoerd en heeft gepresenteerd reviews op elke zuiveraar. De tien top luchtreinigers zoals aangegeven door Luchtreinigers Amerika zijn:
IQAir HealthPro Plus HEPA luchtreiniger; Deze luchtreiniger verwijdert pollen, schimmelsporen en lichte rook. Het regelt ook de geur in de lucht. Het gebruikt slechts HEPA-filters en bestaat uit vier geavanceerde filtratie technologieën waarmee zij effectief kunnen ontdoen luchtverontreinigende stoffen. Tests bleek dat deze luchtreiniger 99% van de lucht verontreinigingen verwijderd, waardoor het de meest geschikte luchtreiniger voor astma en allergie. Deze luchtreiniger is goed voor grote kamers (1.000 vierkante meter) en wordt ook onderschreven door vele medische groepen. Dit product is ook verondersteld om geen ozon produceren. Het is echter duur en is luid op de hoogste stand. IQAir's Health Pro Plus is beoordeeld als 'de meest effectieve luchtreiniger voor mensen met een allergie' van de consument in Duitsland stichting.
Airgle 750 luchtreiniger; Airgle luchtreiniger verwijdert verontreinigende stoffen, zoals stof, tabaksrook, huidschilfers van dieren en pollen uit de lucht met een 99% rendement. Het werkt het beste in de kamers tot 698 vierkante meter groot en heeft een 65 dB geluidsniveau. Het is geschikt voor thuis, maar ook als kantoor gebruikt en beschikt over een variabele timer, waarmee het apparaat uitgeschakeld na 1-8 uur van de operatie. Het apparaat geeft een aangename geur en stoot geen ozon. Volgens laboratoriumproeven, uitgevoerd door de Vereniging van Home Appliance Manufacturers, dit model had de hoogste Clean Air Delivery Rate (CADR) in vergelijking tot 159 toonaangevende luchtreinigers.
IQAir HealthPro HEPA Compact Air Purifier; met 99% rendement, is dit model ontworpen om pollen, huidschilfers van dieren en schimmelsporen te verwijderen uit de lucht in de kamer. IQAir HealthPro HEPA Compact luchtreiniger is ideaal voor de gezondheid bewuste zowel particulieren als mensen die lijden aan astma en diverse allergieën. Net als IQAir's HealthPro Plus HEPA luchtreiniger model, dit model reinigt ook de lucht van allergenen en micro-organismen. Het verschil is dat dit model de gas-en geur filtratie functie ontbreekt.
Alen Paralda HEPA UV luchtreiniger; Alen's Paralda maakt gebruik van de door de industrie erkende beste filter technologie en filtert pollen, bacteriën, schimmels en andere luchtverontreinigende stoffen op een rendement van 99%. Naast het feit dat een efficiënte en veilige ozon, deze luchtreiniger is stijlvol en kunnen versterken elk interieur. Het is de eerste luchtreiniger om te voldoen aan 'Energy Star' efficiëntie normen, alsook de RoHS (Reduction of Hazardous Substances) normen. Het is niet alleen filtert de lucht van verontreinigende stoffen, maar vermindert ook het energieverbruik. Bovendien is dit model ook ondersteund door levenslange garantie van Alen programma voor luchtreinigers.
Alen A375UV Multi-Gas HEPA luchtreiniger; Deze luchtreiniger filtert de lucht van multi-gas chemicaliën in de lucht, allergenen en schimmelsporen op 98% efficiency. Het beschikt ook over twee UV-lampen, die virussen en bacteriën te neutraliseren. Bepalingen inzake veiligheid worden genomen om het vermijden van contact met de stralen van de UV-lampen.
Alen A350 Energy Star-HEPA luchtreiniger; Dit model is relatief goedkoper met betrekking tot de andere efficiënte luchtreinigers. De kosten van vervanging van de filter is ook lager. Bovendien, met 98% rendement, wordt aangenomen dat deze luchtreiniger goed is voor mensen met een allergie als een eenheid wordt geplaatst per 400 meter.
BlueAir ECO10 luchtreiniger; Blue Air ECO10 filtert de lucht van stof, pollen en andere vervuilende stoffen op een rendement van 98%. Het is verondersteld om minder energie te verbruiken in vergelijking met de andere luchtreinigers van zijn klasse. Op de hoogste stand, verbruikt slechts 10 watt aan vermogen. Het produceert ook slechts 120 kilo CO2-uitstoot per jaar. Het is de enige luchtreiniger ontvangen 'de hoogste rating voor een luchtzuiveringsinstallatie ooit opgenomen' door de EPA's ENERGY STAR-programma. Echter, is dit apparaat geschikt voor een kamer niet groter dan 300 vierkante meter.
Coway Dolomethie II luchtreiniger; Met een rendement van 95%, de Coway Dolomethie II luchtreiniger is voorzien van een kleur-indicator boven de filtratie functie. De kleur-indicator controleert de luchtvervuiling binnenshuis niveau. Het heeft ook een stof en gas sensor. Dit model beschikt over aangepaste filters en is geschikt voor kamers met een oppervlakte van 300 vierkante meter.
Alen T300 HEPA UV Toren luchtreiniger; De slanke Alen T300 HEPA UV-Tower-model is een efficiënte bacteriën controller. Het HEPA-filters en de UV-lampen zorgen dat de aanwezige bacteriën in de kamer worden geneutraliseerd. Werken met een rendement van 93%, dit zuiveraar functies actief koolfilters dat licht geuren controle. In tegenstelling tot de andere luchtreinigers, dit model is minder lawaai en is ideaal voor ruimtes die kleiner zijn dan 300 vierkante meter.
Alen T100 HEPA Desktop luchtreiniger; Deze luchtreiniger is aangenomen dat 84% van luchtverontreinigende stoffen, zoals huisstofmijt, huidschilfers van huisdieren, rook, schimmels en pollen, te verwijderen uit een 125 vierkante meter ruimte. Geurcontrole wordt verzorgd door koolstoffilters in het apparaat. Het ontwerp is strak en is geschikt voor compacte slaapkamers.
Luchtvervuiling binnenshuis is gerangschikt 'een hoge prioriteit gevaar voor de volksgezondheid' van de United States Environmental Protection Agency (EPA). Dit blijkt duidelijk hoe belangrijk het is om te filteren binnenlucht. Vermijd echter de aankoop van ozon genereren luchtreinigers. Luchtreinigers met HEPA-filters zijn veilig als ze niet ozon genereren. Daarnaast zijn ze ook efficiënt te verwijderen luchtverontreinigende stoffen.

1 comment:

  1. Hebben ze hier in elk land dezelfde filteringswaarden? Of is dit Europees misschien geregeld?

    ReplyDelete