Sunday 4 March 2012

Hoe om te zorgen voor Tulpen

Tulpen zijn elegant, fel gekleurde, komvormige bloemen met een gladde, groene stengel. Het behoort tot de familie van de lelieachtigen planten. Zij zijn de eerste bloemen die bloeien in het voorjaar. Tulpen zijn geteeld voor ongeveer 500 jaar. Een aantal van hybride rassen van tulpen die vandaag beschikbaar zijn. Tulpen zijn ingedeeld in 15 klassen op basis van afstamming, het seizoen van bloei en diverse florale kenmerken. Er is een enorme vraag naar tulpen in de bloemenmarkt in de hele wereld.
Hoe verzorg ik mijn Tulpen Neem?
Als u denkt over hoe de zorg van tulpen te nemen, dan moet u weten over de planten en drenken. Je moet erg voorzichtig zijn recht om te worden van de aanplant van fase van de tulpen. ; Het planten van de tulpen: De tulpen moeten worden geplant in het zonnige locatie. U moet de fabriek van de tulpen in het midden tot eind oktober. Een goed gedraineerde, luchtige, is leembodem aanbevolen voor de teelt van tulpen. Klei of zware grond moet de toevoeging van zand om de waterafvoer toenemen, aangezien tulpen kan niet tegen staand water. Graven individuele gaten of sleuf van 6-8 cm diep en leg de tulpenbollen in de grond met puntige kant naar boven. Na het planten, het water de tulp bedden totdat de bodem volledig is vochtig om wortelvorming te verbeteren. Cover tulp bedden met 1-inch mulch van bonen stro, die de bodem beschermt en maakt het water te houden. ; Watergift: De tulp bedden nodig water geven na het planten in de herfst of tijdens de vroege lente, evenals voor de bloei en na de bloei. Tulpen hebben extra water in de lange droge perioden in de winter. Wanneer de tulpen bloeien, de bedden bewaterd aan de oppervlakte bodem te voorkomen van kraken te houden. ; Bescherming van tulpen: Je moet naar de tulpen te beschermen tegen kleine beestjes. U moet spuiten de tulpen met een dier afstotende spray in om hen te beschermen tegen kleine dieren zoals eekhoorns, konijnen of Gophers. Anders kunt u bouwen een soort van barrière rond de tulp tuin. Woelmuizen of eekhoorns kan schade aan de tulp planten door het graven en het eten van de tulpenbollen. U kunt strooi een bloedmaaltijd op de top van de bodem rond de tulpenbollen. Of u kunt een kippengaas installeren over de top van de tuin in om de kleine scheuten van tulpen te beschermen. Sta niet toe dat de gevallen blaadjes verblijf in het Tulip bed. Houd de tuin schoon om bacterievuur te voorkomen.; Verzorging van Potted Tulpen
De pot tulpen kunnen worden bewaard in de woonkamer of slaapkamer, die een zeer fascinerende kijk en verfrissende sfeer te bieden. Indoor tulpen moeten worden geplant in september en oktober. Een pot moet een drainage gat en een schoteltje om het overtollige water op te vangen. U moet de pot tulpen in heldere, indirect licht. Houd het toestel verwijderd van enige vorm van warmtebronnen, zoals stereo-installaties, heteluchtverwarming, etc. Nooit de pot tulpen plaats op de top van een televisie. Houd de pot vochtig, maar niet meer dan nat. Plaatsvervanger water wordt aanbevolen voor pot tulpen. U kunt de pot in een koele ruimte om te vertragen de bloeiperiode.
Verzorging van snijtulpen
U kunt de cut tulpen in uw tekening hal of slaapkamer, met een prachtig uiterlijk en verfrissende omgeving creëert. Echter, je moet je heel voorzichtig van de snede tulpen te nemen om te voorkomen dat ze uitdrogen. Verwijder alle bladeren, bladeren van een deel van de stam dat zou worden onder water in de pot. Snijd het witte gedeelte van de stengel, dit helpt voor een betere wateropname. Je moet het water vaak veranderen als schoon en vers water is essentieel voor een langdurige cut tulp. Re-snijd de stengels iedere 4-5 dagen, die de inname van water zou bevorderen. U dient de cut tulpen op een koele plaats, zodat de bloei langer duren.

No comments:

Post a Comment