Wednesday 21 September 2011

Zomer Bloemen van het huwelijk

Ik zing van beken, van bloesem, vogels en Bowers, van april, mei, van juni en juli-bloemen.; Ik zing van maypoles, hak-carts, wassails, ontwaakt,; van bruidegoms, bruiden, en van hun bruids-taarten.; Robert Herrick, een Engels dichter
Bloemen zijn een van de meest essentiële elementen van de bruiloft decoraties. Ze hebben een unieke mogelijkheid om je geest verfrissen en toe te voegen aan de schoonheid van het decor.
Bruiloften worden gehouden all-round het jaar. Echter, de meest belangrijke punt van zorg is het geld dat men uitgeeft aan materialistische dingen. De meeste mensen willen een uitbundige bruiloft met prachtige decoraties, maar ook op hun hoede over de kosten. Er zijn verschillende wedding planners die kunnen worden verwezen voor een betere ideeën. Men kan plannen uit zijn huwelijk in de zomer en genieten van een overdadige bruiloft decoratie met een minimum aan kosten. Zomer bruiloften zijn over het algemeen buiten gehouden op gazons of stranden. Daarom is het ook aanbevolen om boeketten en centerpieces, die bestaan ​​uit mooie en kleurrijke bloemblaadjes, waardoor ze meer lijken te levendige omvatten.
Some van de prachtige zomer bruiloft bloemen die men zou kunnen opteren voor, zijn:
Orchidee: Deze bloemen zijn over alle delen van de wereld in verschillende kleuren zoals wit, roze en paars. Dit zijn de tropische bloemen en dus erg goedkoop. Hoewel ze fijn, ze zijn echt very exquise in hun uiterlijk. Hun exotische kleuren kunt toevoegen schoonheid aan uw haar, corsages en boutonnières.
Daisy: Ze zijn allemaal-purpose bloemen en verbeelden hoop, zuiverheid en onschuld. Ze bloeien in de maanden tussen mei en juli. Ze kunnen gebruikt worden in het huwelijk boog, centerpieces, mini-boeketten, enz. Zij verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals geel, roze en oranje, maar hebben over het algemeen witte bloemblaadjes met een geel centrum.
Lily: Deze elegante trechtervormige bloemen zijn verkrijgbaar in een brede waaier van kleuren zoals rood, wit, roze, lavendel, perzik, geel, oranje en nog veel meer. Onlangs zijn deze bloemen zeer populair geworden in bruidsboeketten. Ze worden ook gebruikt in de kern of kan ook gebruikt worden door het bruidsmeisje aan de mand dat ze draagt ​​versieren.
Zonnebloem: Deze bloemen zijn een symbool van warmte en genade. Ze zien er verbluffend mooi vanwege hun stevige bloemen. Deze bloemen dragen een grote versieren potentieel, waardoor er een prachtig bloemstuk.
Chrysanthemum: Deze exotische bloemen zijn een van een soort. Ze bloeien in een mop vorm en hebben bijna 12 verschillende stijlen van de bloei. Het hebben van hen geregeld in de decoraties kan een ander in het oog springende look geven. Deze bloemen zijn gemakkelijk verkrijgbaar in de hete zomers.
Vergeet-mij-niet: Deze bloemen worden heldere blauwe kleur, zijn 'stelen de show' type. Ze bieden een uitgelezen kijken wanneer ze worden toegevoegd aan bruiloft decoraties. Ze zijn vijf bloemblaadjes bloemen die meestal bloeien in het voorjaar.
Rose: Dit is de meest aanbevolen bloem tijdens de bruiloft keer, en symboliseert liefde. Deze bloemen, hoewel het hele jaar beschikbaar, krijgen speciaal belang op de huwelijksdag dagen. Hybrid twee afgezwakt rozen kunnen geven een bedwelmende kijken naar de bruiloft decoratie.
Plan uw bruiloft in de zomer en geld besparen met deze zomer bruiloft bloemen. Zijn slimme en innovatieve gebruik zal zeker laat uw gasten 'kaken laten vallen, en hun ogen verbijsterend!

No comments:

Post a Comment