Saturday 17 September 2011

Gids voor Backyard Vijvers

Waar we graag thuis is, thuis dat onze voeten kan verlaten, maar niet onze harten.
Ons huis is echt bijzondere plaats, onze eigen plek op aarde, die ons verwelkomt met open armen, en omarmt ons met een sfeer die ademt liefde, rust en comfort. We doen er alles aan doen om onze huizen comfortabel en gezellig, het interieur of de buitenkant van ons huis. De voortuin en de achtertuin van het huis zijn ook belangrijke elementen van het huis en moeten worden verzorgd en opgevangen.
Een achtertuin, is niet alleen een open ruimte achter uw huis, een achtertuin is een plek, die u kunt aanpassen en veranderen in een plek voor ontspanning. Een achtertuin is de plek waar kinderen kunnen spelen na school, of een plek waar volwassenen kunnen zitten en te ontspannen. Creëren van een vijver op uw achtertuin misschien een goed idee zijn, maar het vereist een grote mate van planning voordat je een en een heleboel van het onderhoud na het krijgen is. Hier is een stap-voor-stap handleiding voor achtertuin vijvers.
Eerst en vooral moet u de locatie voor uw achtertuin vijver beslissen. Denk aan een plek die niet is blootgesteld aan overmatig zonlicht, noch is te schaduwrijk. Als je eenmaal hebt afgerond de locatie, gebruik dan een touw om ongeveer bakenen de vorm van uw vijver op de grond. In aanvulling op de conventionele ronde en vierkante vormen, proberen en moderne vormen op te nemen voor uw vijver zodat het lijkt stijlvol en eigentijds.
Zodra je de vorm bepalen, is het tijd voor u om te beginnen graven. Zorg ervoor dat je de bodem graven op een zodanige manier dat u verschillende niveaus diepte in uw vijver. De verschillende niveaus kunt u een grote verscheidenheid van planten in uw vijver dat verschillende diepten van het water vereist is. De variatie in de diepte kan range +18 tot 24 inch of 24 tot 36 centimeter.
Terwijl u graven, herinner me om de bovenste laag van de bodem opslaan, zodat u het kunt gebruiken voor landscaping. Als je eenmaal hebt uitgegraven het hele aangegeven gebied, maak deze schoon en verwijder alle stenen of andere scherpe voorwerpen die voorkomt gaatjes in het plastic liner van de vijver waarin u de volgende introduceren. U kunt een-inch laag vochtige zand te leggen op de bodem van de uitgegraven gebied gaatjes te voorkomen in de voering.
Plaats nu de kunststof folie aan de opgegraven gebied, indien mogelijk dat er water op de top van de liner zodat de liner put in de put op zijn eigen te wijten aan de druk van het water. Nu zien dat de plastic voering volledig is geregeld in de put. Plaats nu een paar bakstenen of houders van de liner op zijn plaats houden. Nu start het vullen van uw vijver met water, het water stroomt over de voeringen, helpt het ook om glad over het plooien van de liner indien van toepassing.
Nu kunt u de stenen of de houders geplaatst aan de randen van de voering. Hebben gedaan dat je nu trim de plastic voering een beetje, maar het is altijd geadviseerd dat je wat extra liner rondom het opgegraven gebied te verlaten. Zodra je dit hebt gedaan, kun je langs de vijver gebied met tegels of stenen blokken. Aan het einde kunt u uw planten, vissen en de filterpomp in uw achtertuin vijver. Uw achtertuin vijver is klaar voor kleurrijke vissen en planten nu huis, zou zorgen voor een mooi gezicht als je wilt om achterover te leunen en de avond zonsondergang in je achtertuin te genieten.
Voor toekomstig onderhoud, zorg ervoor dat je gebruik van passende planten en vissen in uw achtertuin tank te houden over het filteren van het water om zich te ontdoen van onzuiverheden en gebruik de-gechloreerde water voor de overleving van de planten en vissen. Het verzorgen van de achtertuin vijver is belangrijk als je wilt op een waarde-toevoeging aan uw huis, of anders, onvoorzichtigheid kan alleen maar leiden tot een troebel water put met dode en rotte planten en vissen leidt tot ongezonde omgeving. Voor zover esthetiek betreft, kunt u sieren je pod met sier beeldjes en groene klimplanten.

No comments:

Post a Comment