Wednesday 28 September 2011

Hoe maak je een Grape Arbor Bouw

Een druif prieel helpt bij de gestage groei van de druiven en onderhoudt de vorm en functie van wijnstokken. Ook zijn ze een mooie en kosten-effectieve waarde-toevoeging aan het landschap. De structuur dient ook als een gezellige zithoek in de buitenlucht, die voor schaduw zorgen en natuurlijk druiventrossen te smullen op. Druif cilinders kan worden gebouwd in verschillende maten en vormen, afhankelijk van uw keuze.
Om te beginnen heb je nodig: Hout - ruwe of behandeld hout en sporen / metalen palen, gemengde beton, paalgat gravers, schroeven / bouten, schop, cirkelzaag, boren en boren, meetlint, hamer en een aantal van uw tuingereedschap .
Het bouwen van een Grape Arbor
Grapes vergen veel van consistente zonlicht om te groeien. Zorg ervoor dat u voldoende, directe zonnestralen bereiken het gebied waar u wilt instellen het prieel. Kies een prieel die geschikt zou zijn voor het soort sfeer dat u wilt maken en het type van druiven die worden geteeld. Zorg ervoor dat het gebruikte materiaal kan de test van het weer en ook het gewicht van de Grapevine weerstaan.
Hier krijg je een set van paalgat gravers en beginnen te graven op de gewenste plek. De grootte van het prieel bepaalt het aantal gaten worden gemaakt. Zodra de gaten worden gegraven, stelt de polen gebracht op een niveau en beton storten aan de basis te versterken.
Hout of staal berichten bieden een stevige ondersteuning van het kader. Voor het vullen in het beton, controleren of de berichten zijn recht en vlak, en altijd een ruimte creëren voor de afwatering in de grond.
Cedar hout is een goede keuze voor de palen als:; Het is bestand tegen rotten of meeldauw en kan weerstaan ​​barre weersomstandigheden. ; Het is sterk, maar toch licht in gewicht. ; Het kan worden gevormd in het gewenste frame gemakkelijk, in vergelijking met andere vormen van hout. ; Kan echter afhankelijk van uw voorkeuren, een verscheidenheid van hout of metalen palen worden gebruikt om de prieel te ondersteunen.
Als het beton verhardt en de posten zijn stevig en stabiel, kan de crossovers worden ingesteld. De crossover regeling afhankelijk van het type van druiven en uw keuze van sfeer. A gesnoeide tak geeft een formele aura en er is een zware cluster van druiven op. De toevallige blik vereist minder snoeien en geeft meer schaduw, maar levert minder druiven. Deze soorten vereist een sterk netwerk van cross-overs.
Een ingewikkelde opstelling van spanten en sjokt kunnen vormen de horizontale steun. De opstelling van de materialen kan verschillen al naar gelang uw keuze. Er is veel ruimte voor innovatie en daarmee grote vreugde bij het ontwerpen van de regeling. Wilt u de as verf, de sjokt wassen met een tri-natriumfosfaat-oplossing en breng de verf. Met het oog op een typische kijken naar het prieel te geven, kunnen meerdere lagen verf ook worden toegepast.
Als u van plan bent voor een meer georganiseerde set-up, belichting tot het prieel is een goede optie. Maar altijd installeren van de apparatuur tijdens de start van het tweede groeiseizoen van de wijnstokken. Op deze manier kunt u een schatting van de kwel van water en zorg voor andere veiligheidsmaatregelen. Indien er leidingen worden gebruikt in de instelling, verf van de structuur voor het installeren / plaatsen setup.
Druiven groeien in een weer met veel zon en regen. Kiest u de juiste variëteit aan het klimaat van uw regio te passen. In het algemeen, zijn de Europese variant van de druiven worden gebruikt in warme regio's zoals deze vereisen minimum temperaturen zo laag als 0 ° Celsius. Concord verscheidenheid van druiven hebben een kortere levensduur en groei worden geplant tijdens het koude seizoen.
Om de wijnstokken op de regeling directe, kunt u hamer nietjes in het midden van de posten en de slip een draad door hen om de klimmers vast. Decoratieve effecten kunnen worden toegevoegd door het opnemen van blauweregen, jasmijn of rozen plant samen met de druivenranken.
Druif prieel ontwerpen is een collectief uit te oefenen en dus, waarbij uw familieleden kan het een mooie ervaring, of zoals ze zeggen: 'hoe meer hoe beter'!

No comments:

Post a Comment