Tuesday 6 September 2011

Hoe een Wind Turbine Build

Een wind turbine is wezen een apparaat dat roteert en genereert macht die kinetische energie converteert in mechanische energie. De laatste kan worden gebruikt om een ​​waterpomp thuis of op het fabrieksterrein met een windpark run. Gebruik en opslag van windenergie aan eenvoudige machines draaien bespaart op de energierekening. Een wind turbine is gemakkelijk op te bouwen en adressen voor het milieu kwesties met betrekking tot machines die draaien op opwekking van elektrische energie effectief.
Hoe maak je een windturbine bouwen:
Windturbines kunnen worden gebruikt om energie uit wind om een ​​turbine design run te verdelen. Het ontwerp van een residentiële windturbine is gemakkelijk en de volgende stappen zijn bedoeld om de nodige begeleiding bieden:
Essenties:; Wood, een voor het frame constructie; lagers; magneten; koperdraad voor wikkeling; Staven, Bouten en moeren; Inverter, batterij, Papier en potlood een ruwe schets van het ontwerp te handhaven; Blades:
Gebruiken hout planken van gewenste afmetingen om de bladen ontwerp. Een dikte van 25mm het meest geschikt is, aan het eind. Met een hamer en beitel, kun je de bladen van de vereiste afwerking. Elektrisch gereedschap ontworpen voor thuisgebruik maken de taak minder omslachtig. U moet de dimensies van elke blade grafiek en langs de planken werkzaamheden om de metingen en vlakheid gewenste bereiken. De bladen moeten vervolgens worden vastgesteld plat op een rotor en voor deze kon je dubbelzijdig tape gebruiken. Weinig gebeiteld stompen ondersteuning van de onderkant van elk blad, zoals u van plan de rotors.
Rotoren:
In principe, twee magneten rotors moeten worden ontworpen. U moet spoel de wikkeldraad tussen twee magneet schijven. Je zou kunnen overwegen een dozijn magneten op elke schijf. Je moet vooraf rekening houden met de afmetingen van de frees nog een poging om gaten te boren voor de magneten. De magneten kunnen dan hun plaats worden gehouden met een sterke hars. Je kon kiezen uit MDF, ijzer, roestvrij staal en hout naar de rotor-schijven maken. De magneet rotor dan moet worden geboord om een ​​6004 lager tegemoet te komen. Zodra de twee rotoren klaar zijn, kunnen zij wel of niet gelakt. Echter, het gebruik van een lak finesse biedt wel esthetische aantrekkingskracht. Ondersteuning van de lagers moeten worden geplaatst aan weerszijden van de as. De magneet rotor moet worden geschetst en ontworpen om ten minste 12 magneten houden. De magnetische polen van beide rotor noodzaak om de magneten aan te trekken op de tegenoverliggende een. Afwisselende paren van tegenstellingen, terwijl het instellen van de magneten helpt veel en bespaart tijd later, als de behoefte ontstaat om ongedaan te maken wat er al beveiligd. Het gat in het midden van de twee rotoren stelt de stator gecontroleerd. Je moet ervoor zorgen dat het gewicht van de rotoren efficiënt wordt uitgevoerd door de bouten, voor een goede afweging.
Stator:
Met het oog op de stator te maken, moet je werken aan een aantal koperdraad beurten opladen van de batterij gekozen sterkte, die idealiter een 12V. Een reeks van rollen in parallelle groepen kunnen ook worden overwogen. Spoelen weinig of geen inspanning en is leuker dan projectmatig werken. U moet echter target uniformiteit ten minste 200 draait, elke spoel. De stator moet dan worden vastgeschroefd op een bord, terwijl de plaatsing van de spoelen. De gewrichten moeten worden vastgezet met hars voor de onderdelen soepel te kunnen functioneren. Set van de hernieuwbare energie voor het ontwerp op het testen stick en kijken naar de accu en omvormer harnas windenergie elke keer de turbine schommels in actie!

No comments:

Post a Comment