Friday 9 September 2011

Hawaiian Jewelry

Het tijdperk van de Hawaiiaanse monarchie dieper ingegaan op de oorsprong van dit sieraden. Er bestaat een geschiedenis achter de oorsprong van deze prachtige sieraden. Dit prachtige zwart-emaille sieraden beroemd geworden na de dood van Prins Albert in 1862, toen op grote schaal gebruikt dit de Hawaïaanse prinses Liliu Loloku Walania Kamakaeha 'sieraden. De beroemde Hawaïaanse sieraden, gevonden in de North Yorkshire Coast in de buurt van Whitby, is gemaakt van zwart jet (steen) of het glazuur, en kerfde met bloemen, druiven of scroll ontwerpen. Deze emaille wordt vaak gezien in de vorm van broches, ringen, hangers en armbanden.
De originele Hawaïaanse sieraden, die nu van het denken als de Hawaiiaanse Heirloom sieraden, vertegenwoordigt het Koninklijk Huis Erfgoed. The Heirloom sieraden omvat schoonheid van de natuur, namelijk bloemen. De oude Hawaïaanse sieraden werd vervaardigd uit Puka vel (struiken), kauri schelpen, veren, koralen, zaden, haaientanden en walvissen ivoor. De moderne stijlen benadrukken het gebruik van vonken goud, zilver, echte parel, gebruik makend van een breed scala aan kleuren, zoals geverfd kleuren en verschillende zoetwater parels.
Verschillende ontwerpen gebruikt in Hawaiian sieraden
The meest voorkomende ontwerpen die in dit soort sieraden zijn de bloemen die, met name de Hawaiian Plumeria (ook bekend als 'Frangipani'), gevonden in overvloed op de Hawaï-eilanden, en Hibiscus (Chinese roos). Veel ontwerpers gebruiken een verscheidenheid van Hawaiian varens en diverse andere planten als hun sieraden ontwerpen. Men kan ook komen over de Hawaiiaanse zeeleven dat de levensstijl van de Hawaiiaanse eiland omvat. Deze zee het leven ontwerpen omvatten de Hawaiiaanse dolfijnen, Hawaiian Honu, bultrug, de Hawaiiaanse monniksrob, schelpen, maanvissen, zeesterren, zwaardvis en diverse rassen van Hawaiian vis endemische soorten. Dit sieraad cultuur omvat ook ontwerpen van inheemse dieren, zoals het geluk hagedis (Gecko), evenals vishaken, Hawaiian slippers, strijder helmen, t-shirts, enz.
De Hawaiianen experimenten op diverse materialen en de 'Kahiko' collectie is een van hen. Deze collectie is in principe de mix van de traditionele Hula Dancing thema's en de Hawaiiaanse sieraden graveren technieken die artistieke hand gesneden werk bevat, en richt zich op de Frangipani bloemen, bladeren maile, kokospalmen, hula meisjes, hoela rokjes, en diverse muziekinstrumenten van de Hawaiiaanse cultuur. Hoewel het huwelijk lei wordt beschouwd als een fatsoenlijk stuk van Hawaiian sieraden zijn, is de Hawaiiaanse Plumeria ingedeeld als de belangrijkste onder de brede waaier van Hawaiian sieraden ontwerpen.
Hawaiian juwelen en haar weelderige stijlen
Naast de prachtige flora en fauna, zijn de Hawaiiaanse eilanden ook tot uiting in de collectie van haar prachtige sieraden. Het bereik van stijlen omvat Bangles, armbanden, halskettingen oogverblindende, lichaam sieraden, enkelbanden, hangers, ringen, teenringen en vele andere modieuze items.
Tips voor de behandeling van de Hawaiiaanse sieraden
Het beheren van uw schitterende sieraden en het handhaven in zijn oorspronkelijke staat voor jaren, moet u deze regelmatig schoon te maken. Hier zijn enkele tips om de zorg voor uw kostbare sieraden. ; Polijst de sieraden met de sieraden schoner beschikbaar in de markt. ; Dompel de sieraden in een soort oplossing als het kan de glans van het product schade; sieraden die is gemaakt van zilver moeten zorgvuldig worden beschermd tegen het krijgen van bezoedeld, dat voornamelijk is te wijten aan langdurige blootstelling aan de lucht veroorzaakt. ; Bewaar deze mooie sieraden in afzonderlijke gevallen, en het met zorg te behandelen. ; Hawaiian sieraden kunnen een ideaal geschenk voor geliefden zijn. Sieren zich met deze unieke en exclusieve sieraden kan een persoon geven een elegante uitstraling.

No comments:

Post a Comment