Thursday 29 September 2011

Verlovingsfeest Etiquettes

Een verlovingsfeest is natuurlijk een gelegenheid om het geluk van een nieuw aangeworven paar te vieren. Het is het begin van een reeks van lange festiviteiten die conclusie op de trouwdag. Een verlovingsfeest wordt gewoonlijk gehouden 4-6 maanden voorafgaand aan de bruiloft en kan worden in de vorm van een eenvoudige familie-aangelegenheid of een enorme bash. Het is aangehouden voor de families van het echtpaar te ontmoeten en elkaar kennen. Hoewel er geen strikte regels en voorschriften moeten worden gevolgd voor een verlovingsfeest, bepaalde etiquette moet worden gehouden bij het organiseren of bijwonen van een.
The Host; Traditioneel een verlovingsfeest werd georganiseerd door de ouders van de bruid, om officieel aan te kondigen van hun dochter engagement. Echter, tegenwoordig, zijn: engagement partijen ook in het bezit van de ouders van de bruidegom of een naast familielid of vrienden en soms zelfs door de nieuw-verloofden zich.
De lokatie; een verlovingsfeest wordt gewoonlijk held op de plaats van de bruid, maar kan worden georganiseerd op een familielid of vriend de plaats, restaurant, resort of club. De host is verantwoordelijk voor het verzorgen van de details van de partij. Het is essentieel om te bevestigen met het echtpaar, alvorens te beslissen over de datum van het evenement.
Het evenement; een verlovingsfeest kan een formeel diner of een lunch. Het kan ook een semi-formele gebeurtenis, zoals een casual thee, cocktail of een brunch. Een thema partij zou ook een nieuw idee, waar je zou kunnen denken aan een dresscode en dienovereenkomstig te versieren de zaal.
Gasten en uitnodigingen; een verlovingsfeest is meestal een intieme aangelegenheid waarbij naaste familieleden en vrienden van de ouders, alsmede van het paar. De gast lijst moet zorgvuldig worden gepland en alleen die mensen, die zullen worden uitgenodigd op de bruiloft, moet worden opgeroepen voor het verlovingsfeest.
Formele uitnodiging kaarten kunnen worden verzonden naar de gasten om hen uit te nodigen voor het verlovingsfeest. Ben jij het hebben van een themafeest, kan de uitnodiging kaart ook worden gebaseerd op het!
Geschenken; Normaal gesproken worden de gasten niet te verwachten dat geschenken te brengen aan een verlovingsfeest. Echter, als u een gast, Kunt u een op voorhand te plaatsen van de bruid. Als iemand een geschenk aan het verlovingsfeest, moet het echtpaar opent pas nadat alle gasten vertrokken zijn.
Partij Etiquettes; Op een verlovingsfeest, moet elke gast worden ingevoerd door de gastheer. Volgens de etiquette van een verlovingsfeest, moet de oudste vrouwelijke lid worden ingevoerd eerste. Terwijl het introduceren van een persoon, is het belangrijk om wat informatie over hem of haar.
Tijdens een verlovingsfeest, in het algemeen, de vader van de bruid kondigt de verloving van zijn dochter en haar verloofde, en is de eerste persoon om te vragen de gasten om een ​​toast uit te maken tegen hen.
Dan, de bruidegom-to-be zegt een paar woorden over zijn would-be vrouw en haar familie en werpt een toast op hen. Na deze, kunnen de gasten ook doen een toast op het stel. Aan het eind, kan het echtpaar een toast te verhogen tot hun ouders en de gasten om hen te bedanken voor toetreding in hun geluk.
Gasten moeten letten dat er geen ongunstige opmerkingen over de relatie van het paar voorbij. Als ze problemen hebt met een van de paar, moet het niet worden vermeld tijdens de opdracht partij en ze moeten geen andere aankondigingen te maken tijdens het feest. Engagement etiketten zeggen dat het paar moet sturen bedankkaartjes om de gasten na het feest en zo ook, mag niet vergeten om de gastheren te bedanken.
Een verlovingsfeest is een moment om te genieten, en na bepaalde etiquette zou voorkomen dat er misverstanden tussen mensen. Verloving is een van de gelukkigste momenten in het leven van een echtpaar en een verlovingsfeest is een prachtige manier van het delen van deze heuglijke gebeurtenis met de mensen die ze liefhebben.

No comments:

Post a Comment