Tuesday 6 September 2011

Kralen Gordijnen

Gebruik ze op je ramen, deuren, of als scheidingswand of zij een retro-look of een eigentijdse stijl statement te maken, kralen gordijnen kunnen kleur, elan, en een unieke look toe te voegen aan elke ruimte. In feite hebben ze al eeuwenlang gebruikt in de Aziatische landen, die de bloem kinderen van de jaren 1960 zag, viel in liefde met, en nam terug te nemen naar het Westen, populariseren ze there tijdens hun hoogtijdagen. Tegenwoordig worden kralen gordijnen terugkomen in de mode in een grote weg, in nog meer mooie en complexe ontwerpen, die gebruikt kunnen worden in een veelzijdige manier.
De toegenomen volgende van feng shui is ook een van de redenen voor kralen gordijnen maken hun weg naar de mensen thuis deze dagen geweest, want, volgens deze filosofie, wanneer een persoon passeert via een kralen curtain, creëert het kalmerende effecten. Ook wordt gedacht dat positieve energie wordt gemaakt wanneer de lucht stroomt door de kralen strengen.
Echter, de meeste van alles, het is de enorme verscheidenheid van ontwerpen en de unieke effecten creëren ze die geven kralen gordijnen hun allure. Een van de unieke kenmerken van kralen gordijnen, vooral wanneer glazen kralen worden gebruikt of semi-transparante acryl, is het effect creëren ze door sommige van het licht van buiten doordringen, verstrooiing van de prachtige kleuren van de kralen over de hele kamer.
Afgezien van acryl en glas worden kralen gordijnen ook gemaakt van plastic, hout en bamboe. En er zijn zo veel patronen die ze beschikbaar zijn, die u kunt gebruiken om unieke ontwerpen op uw kamer te creëren. Bijvoorbeeld, heb je kralen gordijnen met bloemmotieven, wijnranken, dansende dolfijnen, regenboog patronen, sneeuwvlok patronen, vlinder patronen, of kraaltjes gordijnen die vorm in strepen, of bogen, of verspreid met de zon, de maan en de sterren, die glow in the dark. noem maar op.
Mijn bijzondere favorieten zijn de zwarte acryl teardrop gordijnen die een iriserende glans hebben, dan zijn er de kleine regenboog-getinte glazen kralen geregen strengen losjes in het venster dat echt een prachtig effect creëert. Ik hou ook van de vaste geschilderde patroon een geschilderd bamboe kralen gordijn creëert. In de dag, laat het natuurlijke licht in filter door de kieren tussen de strengen, en 's nachts, het kunstlicht hoogtepunten van het schilderij op, waardoor een vuurspuwende draak, een smiley (ideaal voor een kinderkamer) worden , een landschap of wervelingen, gemaakt door de geschilderde bamboe kralen.
Zoals met zoveel woorden blijkt, zijn er talloze stijlen en patronen die kralen gordijnen zijn verkrijgbaar inch Ongeacht welke kamer u gebruik ze in, je kunt hangen ze samen met regelmatige gordijnen alsmede venster behandelingen om dramatische effecten te creëren. Echter, kralen gordijnen zijn op hun best wanneer u de gordijnen en laat de zon in het filter door de prachtig gekleurde kralen.
U kunt ook heel leuk maken van je eigen kralen gordijnen, als je de tijd en zijn artistieke inslag. Check out de aard van de kralen die je wilt, kijk naar sommige patronen, kiest u de patronen die u wilt maken, de plaats waar je wilt hangen in, draad ze samen dienovereenkomstig te meten, en ze hangen staven. Hoewel tijdrovend, kan het een ontspannende hobby, en wie weet, zou je zelfs veranderen in een bloeiend bedrijf, gezien de populariteit van kralen gordijnen deze dagen.

No comments:

Post a Comment