Wednesday 21 September 2011

Kwaliteit van Hair Extensions

Heb je ooit gemerkt hoe uw favoriete actrice sporten Rapunzel-achtige lang haar voor een feest in het weekend en korte, kortgeknipt haar een dag later? Ook al heb je onderzocht de foto's goed genoeg om te weten dat het niet een pruik, moet u zeker afgevraagd of het was een magische truc! Nou, laat de magie van Harry Potter gals! Hair extensions zijn de ronde doen voor een behoorlijk lange periode. Hair extensions geven de moderne vrouw een kans om veelzijdige looks te proberen, zonder echt te wachten voor de eeuwigheid.
Wat zijn Hair Extensions en wat is hun basisfunctie?; Kwaliteit hair extensions kan u helpen om meer plezier te hebben en probeer nieuwe looks van de veiligere manier. Beroemdheden van vandaag moeten worden up-to-date met de nieuwste trends en met de steeds veranderende mode scenario; het een moeilijke taak gelijke tred houden met nieuwe stijlen en kijkt wordt. Met kwaliteit hair extensions, kunt u proberen erop dat kijk je echt zou willen, al die jaren hebben. Hair extensions kan laten u minstens 30 centimeter lengte toe te voegen aan uw oorspronkelijke haarlengte. Kortom, hair extensions gewoon laten u een vleugje plezier toe te voegen aan je persoonlijkheid. Wakker worden in de ochtend met mooie lange lokken die gestyled per verlangen zou de droom van vele modebewuste vrouwen.
Kwaliteit van Hair Extensions:; Wanneer u van plan bent te gaan in deze richting, kwaliteit hair extensions zijn een must onthouden. Immers het is je haar rond spelen met, dus vergeet niet te spelen op veilig! Ten eerste moeten we weten over de textuur van de hair extensions beschikbaar.
Synthetische Hair Extensions-Deze hair extensions zijn zeker goedkoper en ik zou niet echt aan te bevelen als kwaliteit hair extensions. Synthetische extensions zijn een goede optie voor degenen die wensen om plezier te hebben voor een korte periode van tijd.
Real Human Hair Extensions-Genuine menselijke haren zijn gebruikt voor deze uitbreidingen en deze veilig kunnen worden gezegd dat de kwaliteit hair extensions. De methode die in dergelijke gevallen is in principe overal hetzelfde. De originele kleur van het menselijk haar is verwijderd, zodat het kan worden ingekleurd in diverse tinten zoals gewenst.
Soorten kwaliteits Hair Extensions:; Er zijn verschillende soorten hair extensions gebruikt voor dit proces.
Inslag Hair Extensions:; Deze hair extensions hebben een band van fijne draden aan de bovenzijde. Deze zijn vrij vloeiend naar de bodem gebied. Wefted haar extensions kan worden gemaakt met de hulp van machines, alsmede met de hand. Deze komen in het bereik van fijn, medium of zelfs zware inslagen haar. Haar dat wefted met de hand kunnen blijken om een ​​beetje duurder dan machine gebonden haar. Inslag extensions zijn bevestigd om het haar met de hulp van een naai-methode. Inslagen is bekend dat ze langer meegaan dan andere soorten hair extensions en kan worden geweven in uw haar voor een natuurlijke look.
Individueel haar Extensions:; U kunt afzonderlijke strengen van haar als u wilt dat het effect alleen voor een paar maanden. Hier zijn verschillende methoden gebruikt om de afzonderlijke strengen vasthouden aan je haar.
Technieken gebruikt om de Hair Extensions bevestigen:
Koord Tracking / Pinch Weven methode:, Hier zijn haarlokken horizontaal geplaatst op de hoofdhuid. Een slot steek wordt gebruikt om hetzelfde aan te brengen. De haarlokken zijn dicht geweven naar de scalp gebied. Natuurlijk haar is gekamd over dit. Deze moeten worden bevestigd rekening houdend met de natuurlijke look van het haar.
Bonding methode:, in dit geval, is een speciale lijm gemaakt om te helpen in haar binding. Dergelijke haargroei extensies zijn vastgelijmd aan de kleine haren. Wat kwaliteit hair extensions al lijm op elk gedeelte van het haar. Het verschil in de twee zou de hoeveelheid tijd die je kunt opslaan in lijmen deze haar extensions naar uw oorspronkelijke haar. Dergelijke kwaliteit hair extensions worden gebruikt om meer volume en lengte toe te voegen aan het haar. Bonding methoden die worden gebruikt voor dit proces zijn ook veel te noemen, zoals thermische binding, vloeibare lijmen en lijmen. Hier, de kleefstoffen verschillen en ook de methoden die worden gebruikt voor de toepassing ervan.
Clip in methode:; Clip in hair extensions zijn zeer eenvoudig te gebruiken en kan gedaan worden in een mum van tijd! Vanwege hun veelzijdigheid, kunnen ze worden gebruikt thuis met gemak! De clip in hair extensions niet nodig het gebruik van lijm en zijn relatief veiliger voor uw oorspronkelijke haar. Kwaliteit van clip in hair extensions kunnen zelfs worden gekruld of rechtgetrokken als per uw verlangen.
Tube Methode:; De buis techniek is relatief nieuw waar kleine klemmen buizen worden gebruikt om de extensions te bevestigen. De buizen zijn vergrendeld samen die helpt om de hair extensions zijn plaats te houden. In dit proces, is haar eerst verdeeld in secties. Dit wordt dan getrokken door een buis sluiting. De uiteinden van de buizen hebben ook wat lijm op dat gedeelte, zodat het haar kan houden heel goed.
Hair Extensions: Veiligheidscentrum; Als je heb me vaak afgevraagd over de veiligheid van hair extensions, dan zou het helemaal afhangen van het proces u gebruikt. Iets moois experts zijn van mening dat frequent gebruik van hair extensions is niet echt goed voor de oorspronkelijke textuur van je haar. Het proces van het gebruik van hair extensions niet echt pijn, soms kun je de spanning voelen, maar verander de kapper als het ervoor zorgt dat je te veel pijn. Je moet altijd naar een bekende styliste uit te proberen op een van de hierboven genoemde methoden. Altijd in voor kwaliteit hair extensions Om beschadiging van uw oorspronkelijke haar. U zou ook nodig hebt om uw stylist raadplegen weten over de nazorg van hair extensions.
Haal jezelf een nieuwe look met extensions! Deze zijn verplicht om te vertrekken mensen om je heen te raden over je weelderige lokken!

No comments:

Post a Comment