Wednesday 7 September 2011

Griekse bruiloft tradities

Net als elke cultuur, een Griekse wedding portretteert een unieke combinatie van tradities, die elk heeft verschillende betekenissen. Starten van de opdracht tot het huwelijk dag, zijn vele ceremonies gehouden in een Griekse bruiloft. In Griekenland, zijn de koppels niet verondersteld om te trouwen op bepaalde dagen als Lent en andere christelijke vieringen. Hoewel de bruiloft tradities kunnen variëren, afhankelijk van de regio en / of overtuigingen, zijn er bepaalde huwelijksgebruiken die vaak worden gevolgd.
Voor het huwelijk, is een engagement ceremonie gehouden, waarbij de bruid en bruidegom de uitwisseling overgaat. In de Griekse traditie, is het gebruikelijk dat de bruid de moeder van de bruidsschat geeft (vooral huishoudelijke artikelen) op de trouwdag. Een belangrijk kenmerk van de Griekse cultuur is dat de bruid en bruidegom niet te wisselen huwelijksgeloften, in plaats van ze de populaire geloof dat de bruid en bruidegom staan ​​in de kerk nadat zij serieus over het huwelijk hebben. Laten we een kijkje nemen op sommige populaire Griekse bruiloft tradities.
Huwelijksgeschenken: Vóór de bruiloft, de bruid en bruidegom uit te nodigen hun vrienden naar hun nieuwe huis. Het is een gemeenschappelijke traditie dat de bruid enkele vrienden de koppels bed versieren met gesuikerde amandelen verspreid op. Dan, om de nabestaanden en de gasten aanwezig zijn geld en huwelijksgeschenken voor de bruid en bruidegom, brengen geluk en fortuin.
Ringen: Trouwringen zijn tweemaal gezegend, eerst op het engagement dag en tweede op de trouwdag. During betrokkenheid, dan zal de priester zegent de ringen waarna de bruid en bruidegom de ringen dragen op hun linker handen. Als onderdeel van de huwelijksceremonie, zijn de bruiloften ring opnieuw gezegend door de priester en deze keer, de bruid en bruidegom te dragen aan hun rechter handen.
Wedding Kronen: Tijdens de huwelijksceremonie, zijn de bruid en bruidegom versierd met kronen. Terwijl hij dit doet, worden de kronen uitgewisseld drie keer als een deel van de Griekse traditie. Het huwelijk kronen vertegenwoordigen glorie en eer, meestal kronen zijn wit of oranje van kleur, ontworpen met bloesems en / of wijnstokken. Deze kronen worden samengevoegd met een zilveren lint, dat de unie van het paar symboliseert. Het echtpaar dragen deze kronen tot het einde van de huwelijksceremonie.
Ceremoniële Walk: Na de bruid en bruidegom zijn versierd met de bruiloft kronen, zullen zij lopen rond het altaar voor drie keer. Dit ceremoniële wandeling is een belangrijke traditie in een Griekse bruiloft, als het symbool voor de eerste stappen van het leven als een getrouwd stel.
Wedding Dance: Er zijn twee soorten van de traditionele Griekse huwelijksdans weten. de Jesaja en de Kaslamantiano. De voormalige dans wordt alleen uitgevoerd door de bruid en bruidegom tijdens de huwelijksceremonie. The Kaslamantiano, aan de andere kant, is uitgevoerd bij de receptie. In deze dans, de bruid en bruidegom, samen met de gasten deelnemen aan en dans door het vormen van een cirkel.
Huwelijksreceptie: Onmiddellijk na de bruiloft, zijn gesuikerde amandelen verdeeld in oneven getallen onder de gasten. De oneven getal geeft aan dat het paar voortaan verenigd zijn als een en niet kunnen worden gescheiden. Candy omgeven amandelen zijn ook een favoriet voor de Griekse bruiloft recepties. Huwelijksfeesten worden altijd geassocieerd met muziek en dans, en de gasten worden behandeld met speciale voeding gerechten en drankjes.
Op de huwelijksdag, zijn de bruid en bruidegom behandeld als een koningin en koning. Tot op heden zijn sommige traditionele opvattingen nog steeds gevolgd, net als de bruid droeg een klontje suiker, dus dat haar getrouwde leven zoet blijven. De bruid draagt ​​ook een gele of rode sluier dat vuur betekent, om zo haar te beschermen tegen boze geesten. Een Griekse bruiloft is altijd een levendige evenement en een memorabele tijd om te koesteren.

No comments:

Post a Comment