Saturday 24 September 2011

Het oplossen van problemen boiler Problemen

Boiler is een gemeenschappelijk huis apparaat dat wordt gebruikt voor de levering van warm water constant. Ieder van ons zijn zich bewust van het feit dat water het verwarmen van de meest energie verbruikt na alle huishoudelijke activiteiten. Met de vooruitgang van de technologie, veel energie-efficiënte boilers zijn nu beschikbaar in de markt.
De meest voorkomende energiebesparende boilers zijn opslag, tankless en zonne-Ones. Voor buiten, kan draagbare boilers worden gebruikt. Hoewel, de elektronische configuratie en de bron van brandstof zijn verschillend, het basisprincipe achter alle boilers is hetzelfde. In elke boiler, normaal koud water (meestal kraanwater) wordt verwarmd met behulp van een verwarmingssysteem. Het warme water wordt vervolgens verzameld via de warmwaterkraan.
Elk water kachel heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Net als alle andere toestellen, boilers hebben bepaalde problemen. Er dient te worden opgemerkt dat de boiler reparaties moeten worden uitgevoerd indien u bekend bent met het apparaat. In geval bent u van plan om iets te repareren, eerste schakel de boiler, sluit de inname van water en uit het water af te voeren. Hieronder vindt u een overzicht van veel voorkomende problemen van warm water heaters en tips over hoe ze op te lossen.
Geen warm water: Dit kan worden veroorzaakt door een defect in de verwarmings-element en / of gas thermokoppel. Je kunt deze vervangen van deze componenten om het probleem oplossen door de volgende richtlijnen van de fabrikant.
Onvoldoende Warm water: Controleer de thermostaat instelling; aan te passen als deze te laag is ingesteld. Andere oorzaak kan worden toegeschreven aan een defect in de stijgbuis die zal trekken uit koud water rechtstreeks, zonder verwarming. Je kan een professionele vast te stellen van dit probleem.
Te warm of te koud water: Dit wordt veroorzaakt door verandering van de thermostaat vaak. Probeer het aanpassen van de instelling om de gewenste temperatuur warm water.
Waakvlam Probleem: Pilot licht kan gaan vaak aan en uit, proberen om de waakvlam weer aan te steken. Als dit niet werkt, bel een militair om het te repareren up. Het probleem kan veroorzaakt worden door het ontwerp, defecte thermokoppel of vuil in de gasleiding die de vlieger lijn klompen.
Smelly Hot Water: Dit probleem is gemeen met boilers geïnstalleerd met magnesium anode staaf. Ruiken in warm water kan te wijten zijn de aanwezigheid van verontreinigingen, met name micro-organismen zoals bacteriën. Schoon door het spoelen van de boiler met chloor water. Om dit probleem oplossen, kunt u overwegen ter vervanging van een aluminium anode staaf.
Noisy warmwaterboiler: Geluiden kan het gevolg zijn krimp en uitzetting van metalen apparatuur of kalkvorming in de boiler. Het laatste geval kan worden opgelost door het spoelen van de boiler een keer per maand.
Trage Hot Water Recovery: Het kan te wijten zijn aan sediment accumulatie of problemen in de werking van branders en lucht verbranding.
Lekkende Watertank: Het is een gemeenschappelijk probleem, vooral met oude tanks als gevolg van corrosie of andere redenen. De enige oplossing is het vervangen van een watertank.
Nou! Dit zijn enkele veel voorkomende problemen van boilers. U kunt het minimaliseren de kans van water verwarming problemen door te kiezen voor regelmatig onderhoud, zoals per richtlijnen van de fabrikant. Om sediment accumulatie te voorkomen, is het raadzaam om het spoelen van de boiler regelmatig.

No comments:

Post a Comment