Saturday 24 September 2011

Convectie Oven Cooking Guide

Convectie is het proces waarbij de warmte van het ene punt naar een andere, met behulp van elektrische stroom door het medium, zoals vloeistof of gas.
Convectie Oven
Deze ovens zijn iets anders dan de gewone ovens die we gebruiken. Warme circulerende lucht wordt gebruikt om voedsel koken in deze ovens. Luchtcirculatie in convectie ovens vindt plaats met behulp van een ventilator. Zoals verwarmde lucht is in continue circulatie, is er geen ruimte voor een lucht-isolatie te ontwikkelen rond het voedsel materiaal.
De oven slaat warmte alsook de tijd genomen om te koken. Verlaging van de baktemperatuur is ongeveer 30o Celsius, en ook de tijd die nodig is bij het koken is ongeveer 25% minder.
Het eten in deze oven wordt gelijkmatig gaar wat een voordeel is, in tegenstelling tot conventionele ovens, waarin het voedsel in de buurt van het verwarmingselement is gaar.
De 'gevoelstemperatuur' voorbeeld kan ons helpen bij het verkrijgen van een beter idee van hoe de oven werkt. Toen we een gevoelstemperatuur gezicht, onze lichaamstemperatuur dalen snel. Dit komt omdat op de continu stromende koude lucht geeft geen tijd om onze lichaamstemperatuur te behouden. Zo gevoelstemperatuur absorbeert de warmte in een sneller tempo.
Een andere aangepaste versie van convectie ovens is combimagnetron Oven. Deze ovens geven gebruikers een dubbel voordeel; de ovens overeenkomen met de magnetron en convectie ovens in termen van snelheid en Browning respectievelijk. Hier Browning betekent dat de brood moet hebben een perfecte bruine kleur. Het brood moet niet worden gekookt, noch gedeeltelijk gebakken.
Koken Tips
Hier zijn enkele tips voordat u start met het gebruik van de oven. Verzorgen dat de pan gebruikte niet moeten haar zijden groter dan de reguliere pan. Dit is omdat, groter kanten block de 'luchtstroom ", die de USP van deze ovens. (USP is de verkorte vorm van Unique Selling Proposition, dat de specialiteit of de uniciteit van het produkt te koop betekent.) In eerste instantie moet ovens worden verwarmd tot 50 graden Fahrenheit, boven de gewenste temperatuur. Op het moment van het plaatsen van voedsel in de oven, omlaag brengen van de temperatuur tot het gewenste. Controleer de ideale temperatuur dat zou het beste zijn voor de voedingsmiddelen worden gekookt, en in geval van ongelijke koken lager 25o Celsius. Houd de oven schoon en onderhouden van een minimum van 2 inch kloof tussen elke plank.
Temperaturen en tijden voor recepten; Pie: dingen die je 'taart cooking' van invloed kunnen zijn suiker, boter en de grootte van de taart. Verwarm de oven voor op 325o Fahrenheit en bak de taart gedurende 45 minuten. ; Cheesecake: bakken op 200o Fahrenheit voor ongeveer 4 uur. ; Cookies: Het moet worden gebakken gedurende 15-20 minuten bij 300o Fahrenheit. ; Koekjes: Tien minuten bakken op 350o Fahrenheit is essentieel in de voorbereiding van koekjes. ; Brood: Het duurt ongeveer 35 minuten tot koekjes bakken op 325o Celsius. ; Pizza: Het aanbevolen tijd voor pizza is 25 minuten, terwijl van de temperatuur moet worden 425o Fahrenheit. ; Convectie Oven - Voordelen
De tijdsfactor is eerder besproken in dit artikel. Hier zijn een paar voordelen van de convectie ovens. ; Convectie ovens helpen verhogen de snelheid van chemische activiteiten die plaatsvinden ten tijde van koken. ; Voedsel bereid in convectie ovens krimpt mindere ten opzichte van die in andere ovens. ; Convectie ovens tot recente tijden werden alleen gebruikt worden voor commerciële doeleinden. Tegenwoordig, hebben hun prijzen verlaagd en kan worden gebruikt in de woning keuken. Dus het is tijd voor jou om er een te krijgen!

No comments:

Post a Comment