Saturday 17 September 2011

Zelf Verbetering: Het is net hoe je het bekijkt

Self-Improvement heeft een paar verschillende lagen. Een van die lagen toevallig op de top, en het heet uw uiterlijk. Geloven dat mensen moet je mededeling, voor wie je bent, ongeacht hoe je het bekijkt is geen excuus om niet jezelf te verzorgen, en brengen een inspanning in je ziet.
Ik weet het, schoonheid is slechts oppervlakkig. It is zo oppervlakkig om iemand beoordelen op hun uiterlijk, is het niet? Wat kunt u mogelijk te weten over een persoon op basis van de kleren die ze dragen of hoe hun haar is gedaan? Het is zo belachelijk om te denken dat we moeten onszelf kijken op een bepaalde manier om andere mensen te imponeren, is het niet? Kunnen we niet gewoon allemaal zelf? Waarom kunnen mensen gewoon aan ons weten voordat ze oordelen over ons?
Waarom zijn Looks belangrijk?
Het eerste wat die mensen te zien is hoe je het bekijkt aan de buitenkant. Zij nemen kennis van je haar, je gezicht, de kleding die je draagt, en de dingen die u rond te dragen. U kunt niet altijd de kans krijgen om te spreken met mensen. Je persoonlijkheid kan alleen komen in bepaalde omstandigheden die het mogelijk maken, en niet elke omstandigheid op die manier zijn. Je zou kunnen kijken totaal verschillend van de manier waarop u bent aan de binnenkant, maar als mensen niet de kans hebben om u te leren kennen, alles wat ze hebben om verder te gaan is je uiterlijk.
Een andere reden waarom kijkt belangrijk zijn is dat ze een bericht te sturen. Clothing net als woorden have gevoelswaarde. Dat betekent dat u zou kunnen betekenen om jezelf te presenteren op een bepaalde manier, maar andere mensen zien het in een totaal andere manier. Enkele voorbeelden kunnen dit punt een beetje beter te illustreren. Je zou denken dat je sexy gekleed, maar je kijkt trashy. Je zou denken dat je bescheiden look, maar je kijkt leeftijd en gespannen. Je zou denken dat je gekleed in een koele en unieke manier, maar ook andere zie je als slordig of gek.
Het is belangrijk om de manier waarop andere mensen je uiterlijk te interpreteren begrijpen. Je zou kunnen verzenden van een bericht dat u echt niet wilt verzenden. Als het lijkt alsof je niet kan schelen over je uiterlijk, is het moeilijk voor mensen om te geloven dat u de zorg over jezelf en de dingen die je doet. Een slordige look kan je blijkbaar een lui persoon, zelfs al zou je heel hard aan het werk zijn. Als je wilt dat mensen je serieus te nemen, moet je jezelf, en je ziet er serieus eerst.
Hoe kunt u uw uiterlijk?
De eerste stap in het verbeteren van uw kijkt beslist over het bericht dat u wilt verzenden. Je vrienden, familie, collega's en eventueel kan je vertellen als je succesvol bent bij het verzenden van dat bericht. Als je niet jezelf te presenteren op de manier waarop je dacht te zijn, krijgen hulp van hen.
Zoek uit het bericht dat je stuurt, en welke delen van je kapsel, garderobe, of make-up zijn het verzenden van het verkeerde signaal. Je zou kunnen hebben om uit te stappen van je comfort zone en zich te ontdoen van een aantal van uw favoriete outfits die niet werken voor jou. Nieuwe kleren kopen die beter past bij uw beoogde boodschap en u goed passen. Je moet misschien een beetje geld uit te geven om naar te kijken een beetje beter, maar de verandering is de moeite waard.
Denk na over je persoonlijkheid. Zorg dat de kleding die u kiest en het kapsel u have weerspiegelen uw persoonlijkheid. Vraag mensen die zorg over u om u te helpen met dit. Probeer een paar nieuwe en verschillende stijlen uit, en vraag of ze denken wie je bent op de binnenkant. Te maken nemen de tijd om erachter te komen wat voor u zal werken, maar het is zo belangrijk dat je het doet.
Als gevolg van de verbetering van uw uiterlijk, zul je een beter gevoel over jezelf. Niet alleen dat, maar meer mensen zullen bericht van u, en u zult meer serieus worden genomen. Het zal makkelijker zijn voor u de indruk dat u wilt maken op een sollicitatiegesprek te maken, op data, en ergens anders ga je.
Het is gewoon niet hoe je het bekijkt, het is de uiterlijke presentatie van wie je bent aan de binnenkant.

No comments:

Post a Comment