Friday 23 September 2011

Tips voor het kiezen van een haarkleur

Een perfecte haarkleur kan je levendige uitstraling en versterken je geest ook. Het kan ook verfraaien uw haar en geeft u een complete makeover. Er zijn een aantal dingen die je in gedachten moet houden voordat u besluit de kleur van je haar. Selecteer de tint die uw natuurlijke huid aanvult en versterkt je persoonlijkheid.
Choosing the Perfect Hair Color
Haarkleuring is een manier om je individualiteit te uiten. Kiezen van de juiste haarkleur kan verwarrend zijn of u wilt dat om grijze haren te dekken of geef jezelf een nieuwe frisse look. Als je duidelijk bent over wat je wilt precies, kan het helpen bij het kiezen van de haarkleur die geschikt is voor jou. U kunt het bereiken van de meest flatterende look, als je bedenkt uw huid toon en kleur van de ogen. Haarkleur, dat balanceert uw teint geeft de beste resultaten. Voor het afdekken van grijze haren, kunt u een schaduw dicht bij je natuurlijke haarkleur.
Haar hoogtepunten zijn een andere manier om uw algehele look te verbeteren. Hoogtepunten kijken fascinerende en maak een verpletterende indruk. Ze voegen diepte en dimensie aan de basiskleur of natuurlijk haar.
Verschillende haarkleuren passen bij verschillende huidtypes. Om een ​​geschikte haarkleur kiezen, moet u de juiste combinatie te identificeren. All gelaatskleur vallen in vier verschillende huidskleur categorieën. Laten we een kijkje nemen op hen.
Light en warme huid Tones: People usually tend to either have een peachy, creamy beige romige en or ivory complexion and the eye kleur is usually hazel, groene, topaas, amber or brown. Tinten die passen bij deze teint goudbruin zijn, rode accenten, aardbei blonde, natuurlijk goudblond of licht kastanjebruin.
Middellange tot diepe warme Skin Tones: De huidskleur varieert van tawny of diep goudbruin tot koperkleurig. De oogkleur is meestal groen, topaas, kaneel, amber of koffie bessen. The beste kleuren voor deze skin tone zijn donker goudbruin, kastanje, honing bruin, rood hoogtepunten, mahonie en koper kleuren.
Licht, Cool Skin Tones: Mensen hebben een lichte parel, rozerood, albast, en rose beige teint, en de oogkleur is grijs-blauw, grijs-groen, blauw-groen of lichtblauw. Het beste haar kleurnuances bevat lont blond of platinum blond, blond, taupe of lichtbruin.
Middellange en Deep Skin Tones: de huidtinten variëren van donkere of lichte olijfolie olijfolie, grijs-bruin of donkerbruin, om ebbenhout, en de oogkleur is diep blauw, diep groen, blauw-groen, bruin of zwart. De beste kleuren voor deze huidskleur zijn zwart, bordeaux bruin, paars en donkerbruin. You kunt ook markeren haar verbonden door middel bordeaux of pruimen rode accenten.
Verschillende soorten haarkleuren
Haarkleuring is een van de makkelijkste manieren om je look te veranderen. Er zijn verschillende soorten haarkleuren, gebaseerd op hoe lang de kleur blijft in het haar.
Permanente haarkleur: Dit haarkleur verandert het pigment van het haar permanent en de kleur blijft voor een zeer lange tijd. Ten slotte zal de kleur vervagen in de tijd.
Semi-permanente Hair Color: Dit haar kleur wordt gebruikt voor het verbeteren in plaats van veranderende natuurlijke haarkleur. Het werkt meestal in die grijze haren en vrolijkt haar toon. Het wast op in 6 tot 12 shampoos. Dit type is geschikt voor first-timers die willen experimenteren met verschillende kleuren.
Tijdelijke haarkleur: Zoals het woord suggereert, het tijdelijk haar kleuren zijn verkrijgbaar in de vorm van shampoos, badschuim, spoelt, sprays, gels, enz. Het is typisch gebruikt om helderder te maken en levendige kleuren te geven aan je haar, wat niet mogelijk is met de semi-permanente haarkleuren. Meestal is de tijdelijke haarkleur uitwassen in een shampoo. Dit type van haarkleur is populair onder tieners.
Demi-permanente haarkleuring: Deze haarkleur blijft voor een langere tijd, voordat het verdwijnt. De demi-permanente haarkleur verheldert haar, dekt grijs haar en donker haar beter dan de drie bovengenoemde niveaus. Dit type haarkleur vervaagt na 12-24 shampoos.
Als je een haarkleuring voor de eerste keer, altijd krijgt het gedaan van een gecertificeerde haarspecialist. Als uw huid gevoelig is, is het raadzaam om te gaan voor natuurlijke kleuren zoals henna, om allergische reacties te vermijden. Tijdens het selecteren van haarkleur, controleer altijd voor woorden warm of rood op de beschrijving van de doos. Als u een aanvraag haarkleur jezelf, vergeet niet om handschoenen te dragen tijdens het kleuren en volg de aanwijzingen zorgvuldig door voordat u de haarkleur.
Kleur heeft alles te maken wat men voelt, als je voelt dat het tijd is om je haarkleur dan veranderen, doe het.

No comments:

Post a Comment