Sunday 18 September 2011

Smoke Tree

Beschrijving van Smoke Tree
Rook boom is een kleine boom die ongeveer 15 voet in hoogte als breedte en de bloeiperiode van deze boom is van eind voorjaar tot de vroege zomer. Ze zijn van twee rassen, die Smoke Tree en Smoke Bush zijn. Het is gezien dit een naam sinds wanneer de boom begint te bloem die vanaf juni tot augustus is, begint het verschijnen als een rode rook. Deze verschijning kan worden toegeschreven aan de pluimen, die vertakt cluster van bloemen. Te wijten aan de verschijning van de bloem over het algemeen wordt geclassificeerd als een sierboom. Rook boom heeft kleine en gladde bladeren, die zijn rond van vorm en hun kleur zou van blauw-groen tot paars variëren in verschillende soorten. De bladeren hebben rode nerven en de randen van de bladeren zijn omzoomd met rood. Wanneer de bladeren van Smoke boom verpletterd ze ruiken verpletterd sinaasappelschil. De vrucht van de boom is Smoke onregelmatig van vorm, bruin van kleur en ongeveer de helft van een inch groot.
Eisen aan de groei Smoke Tree
Het is heel gemakkelijk om een ​​Smoke boom laten groeien, omdat het bijdraagt ​​aan de schoonheid van een plaats en heeft minimale groei van eisen. Deze boom blijft ook vrij van ongedierte en insecten en bewees daarmee dat het een potentiële optie voor tuinen en parken worden. Rook boom groeit goed als het wordt voldoende zonlicht. Met betrekking tot de aard van de bodem dit vereist, kan het goed doen in alle soorten van de bodem als het goed gedraineerd is. Deze boom hoeft niet veel vocht, in feite het kan ook tegen droogte evenals nat bodem en klimaat. In feite is geconstateerd dat Smoke bomen die goed groeien in onproductieve bodems, waardoor het gemakkelijker het gebruik van onvruchtbare bodem om iets vruchtbaar te krijgen. Bovendien zijn deze bomen wordt geplant in de vruchtbare bodems groeien tot enorme geworden met een ongezonde bladeren door de schimmelziekte (Verticullum). Als een kwestie van feit als deze specifieke schimmel-aanvallen deze planten ze sterven vroeg, te wijten aan die bloemen niet te groeien. Het groeitempo van de boom is medium. Het kan worden gevonden in de staten Tennessee, Alabama en Texas in de Verenigde Staten.
Wat zijn de toepassingen van Smoke Tree?
De boom kan worden gebruikt voor decoratieve doeleinden als ze de roze, rode of paarse bloeiwijze, die de schoonheid van uw terras of tuin zou komen. U kunt het hakhout van de plant ook gebruiken als een hek voor uw tuin of eigendom. Zoals eerder gezegd als je een stuk dor land, plant deze bomen en voeg wat vegetatie op dat deel van het land dan het houden van het leeg is en gevoelig voor erosie. In de herfst deze boom maakt een kleurrijk beeld, omdat de bladeren en de bloemen laten beiden zulke felle kleuren dat een personage het toevoegt aan de plaats waar het is geteeld.
Rook Boom komt in vele variëteiten, zoals Daydream, Grace, Nordine, fluwelen mantel, Royal Purple. De meeste van deze soorten vertonen gelijkaardige kenmerken met een paar wijzigingen in verband met de kleuren van de bladeren en bloeiwijze.

No comments:

Post a Comment