Saturday 10 September 2011

Kapsels voor natuurlijk krullend haar

Van nature krullend haar is vrij uniek in vergelijking met andere vormen van haar. Krullend haar Styling is voornamelijk over het terugdringen van kroes en het definiëren van de krullen. Sommige mensen fret over de kroezen en de woestijn die wordt geleverd met krullend haar, maar als zorgvuldig onderhouden, kunnen zij het meest opvallende kenmerk van iemands persoonlijkheid te zijn! Zij hebben ook de neiging om een ​​flirterige blik, waarvoor De jongeren van vandaag zijn gek geven. Hairstyling heeft opgepikt snelheid en vandaag hebben we tal van populaire kapsels om uit te kiezen. Prominente Hollywood-sterren, zoals Sacha Baron Cohen en Will Ferrell, zijn perfecte voorbeelden van mensen die succes hebben innovatieve kapsels geprobeerd voor krullend haar.
De gekrulde kapsel is niet nieuw. Het kan worden getraceerd tot ongeveer 30.000 jaar geleden, toen Venus van Willendorf is uitgehakt met een gevlochten kapsel. Afro stijl, vlechten, dreadlocks, cornrows en lang of kort krullend haar zijn enkele van de meest beroemde krullende kapsels van vandaag. Laten we eens kijken wat van hen.
Afro stijl: Een van de meest populaire kapsels voor Afro-Amerikanen is de afro stijl. Hoewel het werd gepopulariseerd in de jaren zestig en zeventig, de oorsprong teruggaat tot het begin van de Egyptische tijden. Dit kapsel is niet vanzelfsprekend, maar juist met erg krullend haar is een van de voorwaarden. Het is een kapsel waarbij het haar uit zich uitstrekt van het hoofd als een halo of een wolk.
Hair Braids: Braid ook wel een vlecht is een ander heel gewoon en populaire Afrikaanse Amerikaanse stijl van vlechtstoffen haar. Secties van het haar samen interlaced en droeg bij kinderen en volwassenen. Er zijn vele stijlen van vlechten, zoals vak vlechten, cornrows, Franse vlecht, vlecht Nederlandse (omgekeerde Franse vlecht), enz. Dit kapsel kan worden droeg op school proms, bruiloften en ook als een casual kapsel.
Dreadlocks: Dreadlocks, ook bekend als sluizen of dreads, geef je haar, een matte look. For dit kapsel, are haar verhuurd aan een natuurlijke groeien, zonder kammen of conditioneren gedurende een lange periode van tijd. Later worden de haarstrengen vergrendeld door diverse methoden zoals touperen en met de hand rollen, tot stand te brengen een matte look. Deze stijl werd gepopulariseerd door Bob Marley in de jaren zeventig en de laatste tijd van Lenny Kravitz.
Cornrows: Dit kapsel is voor het laatst droeg door David Beckham, die populair het. Dit kapsel is er al lang, maar was het eerst te zien in Afrika. Dit is een vorm van haar vlecht die weinig verzorging of onderhoud nodig heeft. Voor deze stijl is het haar gevlochten in een reeks Franse gevlochten, zoals sloten, dicht bij de hoofdhuid, die zich uitstrekken tot de achterkant van de nek. Zoals de naam al suggereert, lijken ze op rechte lijnen, maar kan ook gegeven worden verschillende geometrische vormen en rondingen. Er zijn veel verschillende vormen van cornrows voor mannen om uit te kiezen.
Tips voor Styling Krullend Haar; Krullend haar is over het algemeen droog. Dit type van het haar ontbreekt vocht, dus is het zeer belangrijk houden gehydrateerd. Als we shampoo, we met het strippen van alles wat onze hoofdhuid goed dat heeft bereikt haarschachten. Kortom, we dehydrateren hen. Vandaar dat een goede vochtinbrengende shampoo doet wonderen voor krullend haar.
Ook de beste manier om krullend haar te doen is om stijl terwijl ze nat zijn. Door het gebruik van shampoos en crèmes styling, kan men voorkomen droogheid en kroeshaar. Om te voorkomen dat kroeshaar, moet men niet gebruiken blowers, omdat ze verder devoid de hoofdhuid van vocht. Daily shampoo is een strikt no-no, in plaats daarvan, krullend haar moet gewassen worden om de 2-3 dagen, met een goede vochtinbrengende shampoo en geconditioneerd met een vochtinbrengende conditioner.
Krullende kapsels het algemeen pak gezichten die zijn ovaal, diamant, langwerpig of vierkant. Deze kapsels zijn aandachttrekkers en bovendien, sensueel en schattig. Dus, als je van nature krullend haar, omhels hun ware aard en geniet van de aandacht.

No comments:

Post a Comment