Saturday 17 September 2011

Kapsels voor dik haar

Dikte of dunheid van haar hangt af van de omvang van haar, en het volume is niets anders dan het aantal individuele strengen per vierkante centimeter van je hoofdhuid. Als het grootste deel het volume van uw haar meer is, betekent dit dat je dik haar hebben, en als minder dan, het betekent gewoon dat je dun haar hebt. Vrouwen met dikke haar vaak klagen en zoeken naar manieren en middelen om het beheren van hun haar. Aan de andere kant, vrouwen met dun haar afgunst mensen met dik haar. Maar, het gras lijkt altijd groener aan de andere kant, het is een gegeven dat het vinden van de juiste soort kapsel voor dik haar is een zeer uitdagende taak.
Enkele veel voorkomende problemen met dikke stugge haar; Dikke stugge haar krijgt heel gemakkelijk verward, dus het is erg moeilijk om borstel of kam het haar. ; Als dik haar is toegestaan ​​om te groeien lang heeft het de neiging pluizig is. ; Cutting dik haar om een ​​korte lengte kan het haar erg gezwollen. ; Pony op dik haar nooit plat liggen, ze zwellen zoveel, dat ze bijna het gezicht overschaduwt. ; Kapsels voor dik haar
De eerste stap om stijl dik haar is het geven van het een geschikte snijden. Een aantrekkelijke, maar beheersbaar, kapsel voor dik haar, maar een moeilijk gesprek, haalbaar is, als we ons richten een beetje op zijn kop. Hier is een lijst van enkele eenvoudig te beheren, weinig onderhoud, stijlvol kapsel tips voor dik haar:
Gelaagde snit - gelaagde snit is goed voor dik haar, want het geeft de verschillende niveaus van diepte aan het haar en maakt het hanteerbaar. Maar vergeet niet, moet de lagen niet te kort geknipt in de buurt van het hoofd.
Middellange tot lange kapsels - Lengte van het haar is zeer belangrijk voor dik haar. Korte lengte geknipt moeten worden vermeden voor dik haar, zoals zij laait het haar. Als het is lang of halflang, dan zijn gewicht houdt het naar beneden en het ziet er minder stug of gekruld. Bovendien, op een bad hair day, heb je nog de mogelijkheid van het maken van een paardenstaart of een broodje.
Kapsel zonder pony - pony is een strikte no-no voor dik haar. Pony hebben de neiging om krullend en frequente straightening nodig hebben. Het is bijna onmogelijk greep to pony op dik haar.
Golvende Kapsels - golvende kapsels zijn goed geschikt voor dik haar van gemiddelde lengte. Deze stijl geeft wat extra stuiteren op dik haar. You can krullen de uiteinden van je sloten om het kijken meer aantrekkelijk.
Permanenten - Dik haar ziet er goed uit met een permanent kapsel. Je kunt gaan in voor een van beide een zachte permanent of een zware permanenten, gebaseerd op de lengte en dikte van je haren.
Kapsels voor dik haar
Kapsel is meer een kwestie van persoonlijke keuze. Het hangt grotendeels af van de individuele persoonlijkheid als de praktische behoefte van de betrokken persoon. Echter, bij de keuze van een kapsel voor dik haar, is het zeer belangrijk om degene die het volume van het haar minimaliseert kiezen.
Vlechten - Een verscheidenheid van vlechten kunnen worden gemaakt met dik haar. Een eenvoudige manier is het verdelen van je haar in drie of vijf secties, voordat vlechten. Een visstaart vlecht of een Franse vlecht ziet er echt leuk op dik haar.
Rommelige Bun - Hoewel de naam suggereert is om een ​​wanordelijke kapsel, eigenlijk is het een eenvoudige, maar elegante manier om dik haar doen lijken aantrekkelijk. Just oprollen van het haar tot het midden van je hoofd of een lage knot van te maken.
Paardenstaart - De klassieke en praktische manier om je dik haar controle is om een ​​paardenstaart. Paardenstaarten Er zijn twee soorten - hoge paardenstaart en een lage paardenstaart. Beiden kijken bijzonder goed, als het haar van gemiddelde lengte.
Gedeeltelijke opsteekkapsel - U kunt proberen dit zeer eenvoudige opgestoken, waar een deel van het haar wordt vastgebonden en de rest wordt overgelaten ongebonden. Net tuck een klein gedeelte van je haar op de kruin met de hulp van een clip en klaar is kees! Je kunt laat een paar losse strengen vallen om je gezicht. Deze stijl ziet er erg sierlijk en past bij iedere gelegenheid.
Nu kunt u er gerust op zijn dat dik haar ook heerlijk kunt kijken. Je hoeft alleen maar te weten hoe uw weerbarstige haar te temmen. Toen beroemde schoonheden zoals Julia Roberts en Cindy Crawford kunnen hun dikke vacht dan pronken, waarom niet? Probeer een van de bovengenoemde stijlen en ik ben ervan overtuigd, zullen al je bewonderaars verleiden en je vrienden zullen jaloers zijn!

No comments:

Post a Comment