Tuesday 13 September 2011

Advies voor de tieners op romantische relaties

De algemene overtuiging van de adolescente romantische relaties is dat ze zijn ondiep, korte duur en niet de invloedrijken. Tegenstelling tot de veronderstelling die teenager jongens niet emotioneel betrokken, worden zij gevonden worden meer kwetsbaar in een relatie dan meisjes. Het enige ding is dat jongens niet weten hoe ze hun emoties, dat is waarom hun vriendinnen vaak verkeerd te uiten. Hier is wat advies over teenager romantische relaties.
Ben je verliefd
Het is een gemeenschappelijk query of je verliefd bent of niet. Het antwoord is heel lastig, als wat je voelt als liefde kan alleen maar een bevlieging van de andere persoon. Sommige tekenen van ware liefde zijn vertrouwen in je partner, je goed voelen door jezelf en het vertellen van de waarheid en eerlijk met je partner, ongeacht de omstandigheden ook mogen zijn. Verliefdheid, je eerste prioriteit is om de wensen van je partner te vervullen, eerder dan aan de jouwe. Echte liefde is duurzaam en wordt sterker met de tijd.
Ouders en Partner
Er zijn situaties denkbaar, wanneer je een persoon diep uit en je ouders zijn tegen de relatie. In een dergelijk geval, het is u die moet beslissen of u wilt de relatie voort te zetten of een stap terug. Voordat u een cruciaal of drastische stap praten met je ouders en analyseren van de redenen voor hun afkeuring. Er zijn mogelijkheden die je ouders iets in je partner dat je niet merken of misschien je ouders zijn gewoon overdrijft zien. Neem de juiste beslissing, want aan het eind van de dag, zal je de ene die zullen worden gekwetst, ofwel manieren.
Inzicht Jaloezie
Jaloezie is een normale emotionele bedreiging die is helemaal niet slecht. Het kan echter een reden zijn van een breuk, als ze niet goed behandeld. Zij kunnen zich problemen voordoen, indien jaloers overwint vertrouwen in een relatie. Wanneer deze een kwestie van jaloezie ontstaat, denk vanuit het perspectief van uw partner en probeer te kalmeren, misschien dat hij / zij onschuldig redenen dat verkeerd begrepen heeft. Voordat je jaloers, proberen om te weten en uw partner te begrijpen. Op deze manier zal uw romantische relatie sterker.
Iemand wens
Als je iemand leuk vindt, die niet weet u of wie voelt niet de dezelfde manier als je dat doet, dan is het wel een eenzijdig verpletteren. Al is er geen magische spreuk aan die persoon als u te maken, is er altijd een mogelijkheid. Hoe dan ook, er is een gezegde "nooit op te geven in het leven '. Wat je kunt doen is kansen creëren, zodat dat u de persoon die regelmatig bijeenkomen. Overdrijf het niet iets, anders zou hij / zij zal komen naar uw bedoelingen kennen en gewoon weer weg. Proberen te communiceren en de sympathieën en antipathieën van elkaars kennis. Op deze manier jullie twee kan beginnen dating en ervaring het heerlijke gevoel van een romantische relatie.
Verschillende leeftijden
Hoewel er is een gezegde dat 'tegenpolen elkaar aantrekken', is het niet waar is elke keer, vooral in het geval van de verschillende ideeën, emoties en / of gevoelens. Stel je een man de 21-jarige uit een 16-jarige tiener. De situatie is heel begrijpelijk, zal de man spreken over het huwelijk, de vestiging en de toekomstplannen. Hoe zit het met de vriendin, kan ze niet geïnteresseerd zijn over zulke onderwerpen, in plaats van ze zou graag een aantal interessante mogelijkheden in het leven. In een dergelijk geval, open communicatie is de perfecte oplossing. Het is altijd beter om een ​​relatie in de beginfase te breken.
Voors en tegens
While spreken over teenager romantische relaties, kunnen we niet voorbijgaan aan de voor-en nadelen. Heel vaak horen we op nieuws kanalen of gelezen in de kranten over dating geweld of misbruik relaties. Volgens studies uitgevoerd, is het vinden vrouwen in de leeftijd tussen de 16 tot 24 geconfronteerd zien met fysieke geweld tijdens de vroege stadia van een relatie. Gesteld wordt dat 20 tot 30 procent van de tieners in een romantische relaties psychologisch misbruik lijden, verbaal of emotioneel. Om dergelijke problemen te voorkomen, moet er een goede verstandhouding en communicatie tussen de ouders en hun tieners kind. Ouders moeten geven relatie advies om hun afdelingen.
Gezonde adolescent relaties kunnen bepaalde positieve waarden. Een gezonde relatie wordt gekenmerkt door open communicatie en vertrouwen. Hoewel adolescent relaties of tiener dateren, zijn vaak verwaarloosd, is het interessant te weten dat dergelijke relaties te helpen bij de algemene uitwerking van de tiener jongens en meisjes jongeren. De adolescent romantische relaties hebben vaak langdurige gevolgen en helpen bij het verlenen van emotionele steun, het ontwikkelen van zelfvertrouwen en persoonlijke identificatie waarden.

No comments:

Post a Comment