Monday 19 September 2011

70's kleding

We weten allemaal hoe mode trends komen en gaan! Als u denkt modetrends wispelturig zijn, dan bent u niet helemaal verkeerd hier. Modetrends hebben altijd veranderd sinds de oude dagen en vaak ziet men de 'come back' van de vele modetrends uit het verleden. Dus, als je denkt dat je iets dat echt nieuw en trendy draagt, moet u een snelle controle om te weten of dit was een modetrend, jaren terug! De waarheid blijft dat u gebonden bent aan de basis van deze creaties 'geïnspireerd' te vinden uit de mode trends die bestonden in het verleden. De 70 kleding heeft mij altijd geïntrigeerd en als ik zie knipperen van hetzelfde op de mode-scenario vandaag, ik weet dat ik niet helemaal mis het hier! (Sommige creaties wezen in mijn eigen garderobe!) Laat ons terug te nemen een reis in de tijd en weet alles over het modieuze en de niet-zo-modieuze trends van de jaren 70 kleding!
Modetrends: 70 kleding; Het was de jaren 70 dat de meeste vrouwen kiezen wat ze wilden dragen met een vrije geest zag. Dit was het moment waarop jeans werd erg krap en kniekousen kreeg al in de schijnwerpers. Bikini verminderd zichtbaar in omvang en de silhouetten van de kleding ook een grote verandering.
Silhouetten van de jaren 70 Kleding:; De silhouetten onderging een radicale verandering vooral als het ging om de zoom lengtes. Bellbottoms werd een gemeenschappelijk kenmerk in de jaren 1970. De formulieren werden ook vrij vloeiend zoals de muu muu stijl. Rijk tailles ook aandacht gekregen in de jaren '70.
Verschillende modellen van de jaren 70 Kleding:; Rokken werden gedragen op verschillende manieren in de jaren '70. Een korte mini-rok of zelfs een midi werd beschouwd als een echt cool jaren '70 look. Vrouwen graag korte mini-jurkjes aan het werk te dragen. Avondkleding kreeg ook een nieuwe definitie in de jaren 1970. Maxi jurken volledige lengte, halter halzen en cat pakken waren gericht de vrouw maken kijken prachtig en showcase haar vrouwelijkheid. Empirejurken waren ofwel rechte of uitlopende en soms versierd ook. For die echt speciale gelegenheid, zoals jurken had zelfs uitvoerig ontworpen mouwen te voegen aan de Oomph factor! De oma jurken waren een van die punten van de 70 de kleding, die ook een optie voor avondkleding. Dit was een loszittende jurk die een hoge hals en lange mouwen had. Deze hoge nek was ook ouderwets met wat kant of volant.
De Engel vlucht past ook hun merk in de jaren 70. Hier, de shirts waren glanzende, misschien in satijn materiaal en had ook grote kragen. Deze look ook uitlopende broek.
De Hippy look van de jaren '60 echt groeide in zijn populariteit aan de mate dat zelfs zij haar merk in de jaren 70 mode. De hippies met hun losse kleding en hun kaftans in het bijzonder, zijn weg gevonden als een belangrijke factor van de jaren 70 kleding. Een dergelijke vorm van losse mode en vloeiende stoffen werd al snel de meest gewilde patronen en een plotseling zag een vraag naar de kaftans, kimono's en zelfs de muu muu de eerder genoemde. Deze losse en vloeiende kledingstukken werden genaaid in verschillende stoffen en werden vaak aangeduid als 'comfort te dragen'. Deze werden echt glamoureus toen ze gestikt in exotische stoffen en stonden in zilver en goud trimmen patronen.
De Bell Bottom pants waren niet de enige soort van 70's kleding die een enorme flare richting van de onderkant had, engel mouwen blouses waren ook een rage, deze werden ook losjes gesneden en had een wijd uitlopende en gepofte omhoog te kijken.
Hoge taille jeans banaan kan gezien worden versierd door de meeste jongeren in de jaren 70. Hier, de gesp werd geplaatst op de achterzijde, onder de rug. Capris die een dergelijke woede vandaag ook behoorde tot de 70's kleding!
Er was ook veel aandacht voor afwerking en detaillering in de jaren 1970. Hier werd gehaakt kant aangebracht aan de grenzen en appliques werden ook veel gebruikt in het ontwerp. Avondkleding zag ook het gebruik van kralen en pailletten wordt gelijkgesteld in het totale ontwerp.
De Chemin de fer jeans waren ook een deel van de 1970's kleding. Deze 6-toetsen had op elke heup. When losgeknoopt, zou het vormen van een klep. Nog een andere manier opgenomen 4 knoppen aan de voorkant, maar deze niet echt dienen het doel van de knoppen!
Veel waren ook voorstander van jumpsuits en vaak droeg het om een ​​stijl verklaring af te leggen. Jumpsuits gestyled in bellbottoms, gedragen in zijde of denim, gevangen op tijdens de jaren 1970. Elvis Presley was beroemd voor sportieve een zo goed!
Mannen graag leger jassen dragen naar de middelbare school. Deze waren over het algemeen olijf groen van kleur en altijd een beetje aan de saaie kant. Leger jassen zag fantastisch in combinatie met jeans! Meisjes liefgehad hun jean pants omzetten in modieuze rokken rippen openen naden. Suède jasjes met franjes werd een hot item van de 70's kleding. Hoge taille jeans werden ook gedragen met glitter sokken, deze in feite had een bijzondere tint, die was bedekt met lont of goud glitter. Vrouwen graag hoofden draaien in hot pants. Hot pants al terug te komen op de mode-scenario en deze waren over het algemeen gedragen met brede riemen in de jaren 70.
Ik heb altijd van boer rokken en tops zigeuner. Deze blijken te zijn de moeite waard het te kopen voor de snikhete zomers. Gypsy tops zijn gemaakt van lichtgewicht materialen en werden vaak gezien in felle kleuren in de jaren 1970. De string op de hals is wat maakt deze top ziet er echt schattig en het was over het algemeen gedragen met bijpassende rokken. Knielengte boer rokken ook een fashion statement in oogverblindende rode en koket roze. De schoonheid van de boer rok heeft altijd al in de mooie krullen van de doek. Nog een andere van mijn favoriete werd voor het eerst gezien als 70's kleding-de omsluitende rok. Dit werd algemeen gezien in katoen en in een oproer van kleuren. V hals tank tops werden ook geacht te zijn echt cool als een modetrend in de jaren 70. Deze waren vaak gemengd en afgestemd met andere kleding.
Ribbroek in de kleuren bruin en groen werden ook gespot tijdens deze periode. Wanneer deze fabric voor het eerst werd uitgevonden in de 18de eeuw, werd het beschouwd als een vervanging te zijn en stond bekend als fluweel van de arme man! Corduroy broek maakte een comeback in het jaar 2000.
Kaasdoek was een andere stof die in zwang was voor de 70's kleding. Deze look werd gekreukte in uiterlijk en in het algemeen; men altijd had de angst het zou krimpen na een wasbeurt. The geplisseerd look is nog zo'n look die heeft op de start-en landingsbanen dook over de hele wereld.
70's Kleding: Disco Fever; De discotheek cultuur en de glittery look is iets dat ik echt dol op. Deze look is ontstaan ​​tijdens de jaren 1970 met de hotpants en topjes in Lycra materialen terrein te winnen. Onder de patronen op de stoffen, de luipaard huidpatroon was echt inch Men hield van sport satijnen vesten en tonen enkele huid. Grote medaillons vaak versierd de hals van velen. De Hang Tien satijnen jasjes werden ook gezien in de disco cultuur.
70's kleding is daarom niet echt als een passe kan denken! Dus, voordat je denkt dat iets echt 'in', ik zou je aanraden terug te nemen een reis naar het verleden om te ontdekken wat echt de look inspireren!

No comments:

Post a Comment