Monday 12 September 2011

Traditionele Braziliaanse Mode

Brazilië is een enorm land gelegen in het oosten van Zuid-Amerika. Het is een wereld-beroemd om zijn diverse aantrekkelijke toeristische bestemmingen en culturele diversiteit. De wortels van de Braziliaanse cultuur zijn te vinden in de Afrikaanse, Europese en inheemse tradities en culturen. Echter, de grote invloed van de Portugese cultuur. Tijdens de late 19e en vroege 20e eeuw, Duits, Japans, Italiaans, Arabische en Spaanse immigranten vestigden zich in Brazilië en een grote bijdrage geleverd in het creëren van een multi-etnische en multiculturele samenleving.
Braziliaanse cultuur is opgefleurd met grote literatuur, kunst, muziek en prachtige, smaakvolle gerechten. Brazilië staat bekend om zijn spectaculaire streetparade tijdens de carnaval. Kostuum is een integraal onderdeel van de cultuur van een land. Elk land heeft zijn eigen unieke traditionele kledij, die haar culturele en sociale status vertegenwoordigt. Het type of kostuum is bepaald op basis van de klimatologische omstandigheden, tradities, etnische groepen en migraties. Brazilië is een groot land met diverse klimatologische omstandigheden in de verschillende regio's. Vandaar, de traditionele kleding van Brazilië varieert van regio tot regio.
Traditionele Braziliaanse Mode
Brazilië is internationaal bekend om zijn stijlvolle en verfijnde kleding. Brazilian kleren zijn comfortabel, levendig, prachtig vormgegeven en ingericht met mooie veters. Braziliaanse kleding is niet erg onderscheidend en is er geen bijzondere kostuum in Brazilië. Traditionele Braziliaanse kleding is beïnvloed door een combinatie van verschillende rassen en immigranten van over de gehele wereld. In het zuiden van Brazilië, is er een mix van Duitse, Russische en Italiaanse immigranten, terwijl in Rio de Janeiro, immigranten van Engeland, Portugal en Afrika overheersen. Bahia van Brazilië wordt beïnvloed door de Afrikaanse cultuur, vandaar hun traditionele kleding is Bordado Richelieu. Rio de Janeiro is geliefd om zijn prachtige stranden, vandaar dat mensen in deze regio vooral slijtage strandstijl shirts, bermuda en een zonnebril.
Een echte traditionele Braziliaanse kleding kan worden gezien in het platteland, waar herenkleding omvat shirt, jeans en jurken gemaakt van goedkoop katoen. In Rio Grande do Sul, in het zuiden vlakten regio's van Brazilië, de cowboys (gaucho's) dragen een opvallende jurk including wijde broek, genaamd bombachas, poncho's, brede strooien hoeden en laarzen. De cowboys in de noordoostelijke regio (Vaqueiros) slijtlaag, hoed en leer chaps. Amazon, inheemse indianen dragen traditionele tunieken en verf hun gezichten. Ze maken gebruik van kralen en veren om hun lichaam te versieren. Ze staan ​​bekend om hun opvallende kapsels en body painting. Echter, deze dagen, hebben veel inheemse Amerikanen heeft een eigentijdse kleding en levensstijl. In Bahia, veel vrouwen de voorkeur aan traditionele Afrikaanse kleding die een heldere kleurrijke sjaal omvat, lange rok en volledige tulband-achtige hoofddoek. Ze zijn dol op kleurrijke, kralenkettingen en armbanden.
In de stedelijke gebieden van Brazilië, de meeste mensen liever moderne kleding. Jonge mannen dragen spijkerbroeken en T-shirts. Korte rokjes en jurken zijn erg populair onder vrouwen. Braziliaanse jeans is de meest voorkomende nietje in de Braziliaanse kasten. Jeans voor vrouwen zijn strakke en losjes taps toelopende de buurt van de voeten. Braziliaanse jeans komen in een grote verscheidenheid van ontwerpen, stijlen en texturen. Te wijten aan overvloed aan prachtige stranden, badmode is een zeer populaire kleding in Brazilië.
Volgende keer, u bezoekt Brazilië, vergeet dan niet om sierlijke traditionele Braziliaanse kleding, waardoor je garderobe volledige aankoopbedrag.

1 comment: