Wednesday 28 September 2011

Het interviewen van potentiële kotgenoten

Wanneer u het delen van je huis met iemand voor wie u hebt geen bepaalde emotie, wordt het moeilijk om onzin te nemen van zulke mensen en compromis is absoluut onmogelijk. Het is dus belangrijk te weten hoe die persoon uit beforehand dan gekibbel en pesterijen over later. Mijn persoonlijke ervaring zegt dat als je een kamergenoot wie niet deel uw temperament en smaak dan wordt het deprimerend en irritant. Als je schoon en die persoon heeft er een gewoonte van levende slordig dan dat is het punt waar u misschien uw humeur verliezen en het kan leiden tot een tiff, die misschien niet de voorkeur. Mijn eerste kamergenoot was erg stil en zwak, als gevolg waarvan ze hield zichzelf en het merendeel van de tijd dat ze sliep, aan de andere kant ben ik een actief persoon die wil om te socialiseren en vriendelijk zijn. Dus mijn wekelijkse offs toegevoegd aan mijn depressie en al snel begon ik na te denken over een andere optie. Ik kon mezelf hebt opgeslagen uit dit alles als ik had geïnterviewd mijn kamergenoot en beoordeeld haar alvorens te beslissen om verschuiving. Hier zouden we bespreken over enkele vragen die u moet uw potentiële kamergenoot vragen een duidelijk idee van haar persoonlijkheid krijgen.
Roommate Interview Vragen
Hoe vaak heb je schoon uw kamer?
Reinheid is een ding dat is veel voorkomend probleem dat leidt tot de splitsing van huisgenoten. Sommige mensen zijn super schoon en sommige mensen zijn een beetje gelegd terug over reinheid. De andere categorie van mensen niet te weten het belang of de betekenis van reinheid. Het is dus belangrijk om te weten je kamergenoot's nemen op Netheid en zie van jullie zijn prima.
Tegen wanneer heb je de huur te betalen?
Deze vraag zou geven u een idee van hoe oprecht het individu over geld en wanneer het gaat om het betalen van rekeningen af, hoe snel gaat hij / zij zich. De belangrijkste reden om deze vraag te stellen, is te weten wat de te nemen van de individuele betrekking tot geld, zodat het niet werd een enorme pijn en je niet onder lijden. Ik herinner me dat ik had een huisgenoot die had een goed loon pakket, maar was een of andere manier niet erg oprecht als het ging om het betalen van de huur of de elektriciteitsrekening, die in extra druk voor me meegenomen. In feite is de beste en waterdichte manier om een ​​controle op die persoon gerund zou gevraagd worden voor zijn / haar credit verslag, zodat je weet hoe de persoon is met zijn / haar voorafgaande contacten.
Wat doe je doorgaans in het weekend?
Deze vraag is vooral gevraagd om te weten of hij of zij is een persoon die socialiseert en wat zijn de dingen die hij / zij doet als een manier van entertainment. Dit maakt het makkelijker voor u om te weten van u behoren tot dezelfde golflengte of niet omdat de tijd die we besteden aan onze huisgenoten is meestal in het weekend dus zowel van jou idee van vermaak moeten vergelijkbaar zijn, zo niet hetzelfde.
Breng je vrienden over thuis?
Nu deze vraag is een zeer belangrijk een en zou geven u een idee wie zijn de mensen je zal moeten omgaan met sinds delen hetzelfde appartement betekent putting uw beveiliging, veiligheid en privacy op het spel. Dus zorg ervoor dat u uw potentiële kamergenoot te laten weten over de voorkeuren die je hebt gasten of vrienden over op de plaats, vooral 's nachts gasten.
Heb je een huisdier of hou je / als beesten?
In geval u een dierenvriend of uw zijn niet deze vraag zou maken de situatie duidelijker over wat voorkeuren jullie hebben allebei dieren betreffende met het huis.
Rookt u en drinken / dope?
Ik denk dat deze vraag de voorkeur moet worden gegeven omdat dit een gedrags-interview vraag. Verslaving aan stof is een probleem en controleer of u in staat zullen zijn om te gaan.
Dit zijn de weinige vragen die u misschien uw potentiële huisgenoot te stellen tijdens het interview, maar dan voorzichtig, omdat you klinkt misschien extreem pietluttige en ik ben ervan overtuigd dat niet de indruk zou je de andere persoon te vormen over u graag. Het andere ding, dat moet worden onthouden, is dat er niets heet een perfect roomie, het is gewoon over hoe tolerant, open-minded, verantwoordelijk, respectvol en compatibele u beiden zijn.

No comments:

Post a Comment