Thursday 22 September 2011

Instructies voor Overschilderen Wallpaper

Terwijl het denken van remodeling een kamer, het eerste ding om te overwegen is de wand design en kleur. Je zou graag de muren van de kamer het ontwerp tot het interieur en / of meubels wedstrijd. In het geval van oude behang, het meest voorkomende probleem is pelt dat een armoedige verschijning aan de ruimte te geven. De beste optie is om de wallpapers te verwijderen met behulp van warm water, steamer of andere chemicaliën. Voor sommige achtergronden, het verwijderen is niet zo eenvoudig, want er zijn kansen op beschadiging van de binnenste gipsplaat. In zulk een toestand, kunt u proberen over te schilderen het behang, dat is veel gemakkelijker en sneller.
Instructies voor Overschilderen Wallpaper
Er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die moeten worden gevolgd tijdens het schilderen op de achtergrond. Voordat daadwerkelijk schilderen, moet de wallpapers klaar gemaakt, anders schilderij kan slordig en goedkoop. Je moet voor het oppervlak zo glad mogelijk om te schilderen. Hieronder vindt u informatie over hoe overschilderen behang.
Allereerst, het analyseren van de huidige toestand van de muur. Controleer of er geen lucht zakken, als er veel plekken van los papier, dan zal het beter zijn te schrapen het behang, als lucht zakken zullen duidelijker kijk op een geschilderde ondergrond. Een ander ding is de textuur van de muur, en sommige achtergronden kan hebben opgeworpen ontwerpen, dat moet worden verwijderd vóór het schilderen. U kunt controleren voor verhoogde gebieden door het uitvoeren van uw hand over de muur. De nodige maatregelen te maskeren de stopcontacten en ramen.
U kunt losse wallpapers, maken de naden strak en patch gaten (indien aanwezig) met vulstoffen, zoals vinyl stippels verbinding. Witte lijm kan gebruikt worden voor een gescheurde behang. Voor het wegwerken van raised gebieden, kunt u gebruik maken van een schuurpapier en scrub over de brokken. Sommige mensen de voorkeur aan ruwe de muur voor een eenvoudige kleven van de verf. Voor beide doeleinden kunt u gebruik maken schuurpapier van 150 korrel. Neem een ​​vochtige spons en veeg de muur schoon te maken uit grit, behang resten, stof en vuil dat zich aan de muur. Laat de muur om te drogen en met dit, het behang is klaar voor het schilderen.
While spreken over schilderij over behang, het is altijd raadzaam om een ​​vlek te blokkeren primer (sealer) gebruiken voor het aanbrengen van de verf. Een primer heeft twee functies: het blokkeert de onderliggende behang op vocht uit de verf. Dit is heel essentieel, anders kan de verf niet kan houden aan het behang. Ten tweede, een primer helpt om het behang ontwerpen te dekken en eventuele bloedingen die kunnen worden zichtbare door de verf te voorkomen.
U kunt beslissen de kleur van de vlek te blokkeren primer, je kunt een kleur intermediair tussen de bestaand behang kleur en de kleur van de verf die u gaat gebruiken te kiezen. Als beide zijn licht kleuren, koop dan een primer die getint is. Schud de vlek te blokkeren primer goed, draag een latex handschoen en begin schilderen van de muur met behulp van een roller. Laat de grondlaag drogen, te controleren op eventuele bloedingen door de verf. Als dit zich voordoet, geldt een ander jasje en laat ze drogen. Als de tweede grondlaag droogt volledig, dan kunt u de verf. Als er alle gebieden die worden overgelaten aan dekken, kunt u gebruik maken van een borstel en geven een finishing touch. Naar aanleiding van deze manier kan uw schilderij over wallpaper resulteren in een goed uitziende muur, en kan ook een lonende ervaring.

No comments:

Post a Comment