Thursday 15 September 2011

Amapola - De Poppy Flower

Waar de bloemen bloeien doet hoop - Lady Bird Johnson, de First Lady van de Verenigde Staten
Dit is precies wat een bloem voor mij is - hoop, hoop op een nieuw begin, zelfs wanneer het vervaagt. Het verdwijnt afstand alleen om weer te bloeien. Van alle mooie bloemen, kan een bed van gouden papavers heel boeiend.
Geschiedenis van Amapola Poppy: de wetenschappelijke naam voor de Amapola klaproos is Eschscholzia californica, vernoemd naar Johann Friedrich Eschscholtz, een Russisch schip arts. In 1890, de California State Floral Society gekozen voor de Californische klaproos als haar toestand bloem. 06 april wordt gevierd als de Slaapmutsje Dag. Spaanse ontdekkingsreizigers genoemd de papaver als 'Copa de Oro', beker van goud. De Indianen vertelde vaak het verhaal van papaver bloeit deponeren goud in de aarde. Wegens aansluiting deze 'goud', de Californische klaproos staat symbool voor rijkdom en succes.
California Poppy Habitat: De California is poppy een veer bloem die vraagt ​​om een ​​zonnige en open plek groeien. Het kan ook groeien in zandige plekken en rotsachtige gebieden. Deze bloemen zijn de meest voorkomende in Californië en ook in Zuid-Washington, Nevada, New Mexico, en Northwest Baja. De papaverteelt kan nu worden geteeld in elke tuin, overal in de wereld. Zaden zijn gemakkelijk verkrijgbaar in de kleuren geel en oranje met streepjes rood.
Groeiende klaprozen: zaden kunnen worden gezaaid BI-jaarlijks in de herfst en de lente, voor continue zien in de vroege zomer en het late voorjaar. De bodem moet goed worden voorbereid en de pH-evenwicht moet worden gehandhaafd op neutraal. Zaden kunnen direct worden gezaaid of later uitgedund. Zaaien 0.25cm diep in de bodem. Vochtig te houden en deksel. De cover dient zo spoedig als de boompjes spruit worden verwijderd. Onvoldoende zonlicht zou leiden tot de dood van de jonge boom of een slechte show van bloemen. Transplantatie bij een vier-bladstadium. Voeden met vloeibare mest, wanneer de knoppen het eerst verschijnen. Ze zijn meestal insecten en ongedierte-bestendig.
Flower Beschrijving: De Californische papavers hebben een lichte zonovergoten oranje kleur, vandaar de naam gouden klaproos. Ze zijn over het algemeen enkele bloemblaadjes. Ze volledig bloei als het zonnig is en sluit 's nachts of op bewolkte dagen. De bloemstengel is meestal 5 tot 20 inch groot. De zaden worden gevonden in het centrum van de bloem. Insecten zijn de voornaamste bestuivers. Amerikaanse botanicus, Richard Spellenberg zegt, de geur trekt veel kevers, die dienen als bestuivers.
Gebruik van Californië Poppies: De plant, wortel, bloem en zaden van de Californische klaproos worden gebruikt voor therapeutische medicinale doeleinden. In tegenstelling tot de rode papaver, de California is poppy milder in sederende, is pijnstillende en heeft krampstillend eigenschappen. Het is gedroogd en gebruikt om diffusies, tinctuur en poeder voor te bereiden. Hieronder volgt de lijst van het gebruik ervan. ; Het helpt om psychologische functie te normaliseren zonder dat het indrukken van de centraal zenuwstelsel. ; Het behandelt slapeloosheid, angst en bedplassen bij kinderen. ; Het helpt bij de behandeling van gedragsstoornissen, zoals ADD en ADHD bij kinderen en jonge volwassenen. ; De Californische bloemen behandelingsmethode die de bloem essentie gebruikt voor het leren een handicap te behandelen zoals dyslexie bij kinderen, is een algemeen aanvaarde behandeling. ; California klaprozen helpen verlichten kiespijn. , Ze zijn een remedie voor hoge koorts, snelle pols en hardnekkige hoest krampachtige. ; Ze helpen om hoofdluizen te bevatten. ; De tinctuur wordt gebruikt om traktaties snij-en schaafwonden. ; Bloemstukken: California poppy bloemstuk kan verlevendigen de saaiste hoek met zijn gouden tinten. Een mengeling van verschillende kleuren en variëteiten kunnen ook worden toegevoegd, zoals de eis.
Must See: De Antelope Valley California Poppy Reserve is 15 mijl ten westen van Lancaster. Het park biedt gratis rondleidingen in de openbare rondleidingen per dag. Andere plaats een bezoek waard, is De California at Poppies Morro Bay State Park.
Een tuin vol van de gouden California papavers zou een vreugde voor altijd. Blooms, dat zou borg "goud" in mijn voortuin zou ook welkom zijn.

No comments:

Post a Comment