Thursday 22 September 2011

Outdoor Kitchen Plannen

Sommige mensen willen om foto's te schilderen, tuinieren of doen, of het bouwen van een boot in de kelder. Andere mensen krijgen een enorme plezier van de keuken, want koken is net zo creatieve en fantasierijke een activiteit als tekening of houtsnijden, of muziek. ~ Julia Child
Als jij een van degenen die helemaal gek op hun tijd doorbrengen in de keuken, als je experimenteren met verschillende ingrediënten en kruiden en verzinnen nieuwe recepten, dan bent u uiteraard geïnteresseerd in het maken uw werkgebied meer mooie en interessante. Ooit gedacht over het hebben van een buitenkeuken? Goed als je uit je geest over het hebben van een outdoor keuken of overweegt het idee, dit is het artikel dat u zal helpen make up your mind en het afronden van buitenkeuken plannen.
Outdoor Kitchen Plannen
Vóór de opbouw een outdoor keuken zult u ervoor zorgen dat uw buitenkeuken plan van de juridische beperkingen past. Zorg ervoor dat u het bestemmingsplan in uw land, zodat u kunt ervoor zorgen dat uw outdoor keuken is op een wettelijke afstand van het pand lijnen. Hoewel een vergunning voor de keuken de bouw zal niet nodig, moet u vergunningen voor de sanitair en elektrische fittingen verwerven.
Vergeet niet dat een outdoor keuken niet alleen een openlucht barbecue-station, het is een complete keuken met alle grills, kookgerei, opbergkasten, een vaatwasser, oven, en ook de koelkast! Tijdens het maken van uw buitenkeuken plannen Zorg ervoor dat u een plek die niet wordt blootgesteld aan te veel wind, sneeuw of regen te plukken. Shelter ter plaatse adequaat te beschutting te bieden tegen de weersomstandigheden, maar houd het genoeg open, zodat u kunt roosteren uw heerlijke barbecue en bak je water in de mond appeltaart, zelfs wanneer u de aanblik van miezert genieten. Meestal een patio is de perfecte plek voor een buitenkeuken.
De wasmachine en wastafel is een must voor elke keuken. Zorg ervoor dat u een voldoende grote spoelbak met ongestoorde watertoevoer. De hoogte en de plaatsing van de spoelbak moet zodanig zijn dat het comfortabel is voor de persoon die koken, te bereiken de gootsteen afvoeren van gebruikte keukengerei. Loodgieter werk moet gedaan worden voor deze en dus zou het een geweldig idee om de loodgieter te informeren en te huur zijn diensten met voorafgaande kennisgeving.
Afhankelijk van de beschikbare ruimte, andere nuttige elementen bevatten als een opslag plank om uw pan te slaan, een stang met haken to comfortabel hang je pannen. In het geval de ruimte en elektrische uitrusting kunt u, op te nemen andere elektrische apparaten zoals een koelkast of een blender om u te helpen tijdens het koken in openlucht. In het geval je niet genoeg kan krijgen van elektrische uitrusting, proberen en gebruik maken van de conventionele slijpen tools zoals een mortier en een stamper, wordt gezegd dat er een puree van kruiden in een blender kan nooit de ruwe en betoverende geur van kruiden gemalen overeenkomen met de mortier en een stamper.
Tijdens het ontwerpen van de keuken, zorgen ervoor dat u de perfecte aanrecht te krijgen. Het is raadzaam om een ​​aanrecht met ingelegde grills voor het koken te krijgen. Als u van plan bent om een ​​elektrische grill te gebruiken, de elektriciteits-verbindingen moeten worden in de plaats. Zorg ervoor dat de teller top is breed genoeg en comfortabel hoog voor je om te werken in de keuken. Een barbecue zal een must-have voor een outdoor keuken, sinds outdoor cooking is bijna synoniem met barbecue partijen.
In het geval tuinieren is ook een van je hobby dan kunt u uw buitenkeuken te verbeteren verder. Zou het niet een geweldig idee om thuis gekookt maaltijd met verse groenten en kruiden hebben van uw eigen tuin? Ja, plant een groente-en kruidentuin naast uw buitenkeuken. Elke keer dat u besluit om te koken, alles wat je hoeft te doen is af te halen wat verse groenten en aromatische kruiden uit je eigen tuin, op je schort om en de slag te gaan!

No comments:

Post a Comment