Monday 5 September 2011

Concrete Waterdichting

Beton is op zichzelf niet waterdicht in de natuur, het is poreus. Water doorzijpelende concrete kan schade veroorzaken de bouw leidende om geld verliezen, naast andere ongemakken. Aldus, vochtdicht het beton is een must.
Beton; Dit is een bouwmateriaal samengesteld uit cement, water, aggregaten, versterkende materialen, chemische en minerale toeslagstoffen. De aggregaten zijn zand en grind, terwijl de versterking van materiaal is meestal de tralies. Glas and plastic vezels kan ook gebruikt worden als versterkingen. Chemische bijmengsels voeg speciale kenmerken naar de vlakte beton. Minerale hulpstoffen worden toegevoegd aan de beton om haar kracht verbeteren. Deze kunnen ook worden gebruikt als vervanging naar Portland cement aanwezig in het beton.
Waterdichting Systems; De twee belangrijke systemen in deze zijn Integral Waterdichting System en de andere dat membranen gebruikt. Hydrofiele en hydrofobe systeem systeem zijn de subtypen van het Integraal Waterdicht Systeem. Tussen verschillende hydrofiele waterdichting, kristallijne technologie is de meest populaire. In deze methode wordt het aanwezige water in beton omgezet in onoplosbare kristallen. Some hydrofiele producten voor het waterdicht maken gebruik van een woning hydraulische genaamd zwelling. Hier, de waterdichting material zwelt as het water opneemt, uiteindelijk filling porie ruimtes aanwezig in het beton. In het hydrofobe systeem, extern toegepaste producten Viz. coatings, membranen, enz, zijn gebruikt als bescherming tegen water.
Membranen; Waterdichting membranen zijn ofwel vloeibaar of sheet membranen. De vloeibare membranen zijn gespoten op het beton, de vorming van een rubber-achtige coating ongeveer 60 mm dik op de betonnen ondergrond. Snelle applicatie en lage prijsstelling zijn z'n major voordelen. Het vel membranen worden bereid uit asfalt. Deze membranen zijn gelamineerd aan films polyetheen en de vellen aldus gevormde worden vervolgens geplakt het beton. De platen zijn consistent in dikte. Uitstekende waterdichting kunnen worden verstrekt aan funderingsmuren, parkeerterreinen, tunnels, etc, gebruik van deze sheet membranen. Als de vellen handmatig moeten worden geplakt, het verhoogt de loonkostenindex dat bewijst worden haar belangrijkste nadeel.
Hydrofobe Concrete; tegenstelling de hydrofobe membranen, 'hydrofobe concrete' is totaal een ander en innovatief concept. Plaats op de toepassing van een externe agent om het beton voor het waterdicht maken, hier het beton zelf wordt vervaardigd waterdicht. Het beton gemaakt hydrofoob door toevoeging hulpstoffen zij ten het tijdstip van productie. Deze hulpstoffen stoppen met capillaire werking die zich in het beton, waardoor het waterdicht is. Dit soort concrete is met succes gebruikt in Azië, Europa en Australië. Het blijkt ook een zegen voor de bouw teams, aangezien het de bouw nog verder in de regen.
Kristallijn Waterdichting; Eens kijken hoe deze technologie kan worden gebruikt als een optie om Integral Waterproofing System. Allereerst het beton die moet worden waterdicht is verzadigd met water en vervolgens een lage dichtheid oplossing wordt toegepast, gevolgd door de kristallijne waterdichting materiaal, dat is een hoge dichtheid oplossing. Na deze de chemische diffusie proces begint. De hoge dichtheid kristallijne waterafdichtingen oplossing sijpelt binnenin de beton en loopt op de lage dichtheid oplossing totdat een evenwicht is bereikt. Aangezien water wordt toegepast op de beton, cement hydratatie optreedt. Gehydrateerd This cement reageert nu met de kristallijne materiaal vormen kristallen in het beton. Het diffusieproces kan dit kristallijn waterafdichtingen nemen 12 inches binnenin de muur. Dit waterdichting is zeer efficiënte, omdat kristallen die gevormd binnen het beton beschermd blijven enige vorm van uitwendige beschadigingen. Weerstand tot 130 graden hitte in een constante staat is ander voordeel van dit soort waterdichting. Het is bestand tegen ook chemische reacties zoals carbonatatie - die alkaliteit en schade toebrengt aan het beton vermindert. Het stopt chloride-ion diffusie in de muur, het staal beschermt aanwezig in de beton van oxidatie en ook expansie.
Voordat Start U; Voordat een begint de waterdichting proces, is het noodzakelijk om rekening enkele belangrijke punten. De betonnen ondergrond moet schoon. Elke soort puin, honingraten, enz. moet worden verwijderd. Ruwe oppervlakken moeten worden gladgestreken, en gaten moeten worden opgelapt. Controleer indien de waterdichting materiaal is verenigbaar met de stof gebruikt voor patchwork, teneinde eventueel schadelijke chemische reacties vermijden. Sommige van de producten die worden gebruikt voor het waterdicht maken brandbaar zijn en zorgvuldigheid moet worden genomen tijdens de behandeling daarvan.
Volgende deze waarschuwingen zal helpen bij het maken waterdichting een veilige activiteit, dat zal uw huis in de beste manier mogelijke versterken.

No comments:

Post a Comment