Friday 30 September 2011

Antieke stijl Engagement Rings

Verlovingsringen:
De verlovingsring wordt gemaakt en ontworpen als aanvulling op de bruiloft band of ring later. Er is niet veel van een verschil tussen de twee, behalve dat de band is breder en dikker in het geval van de verlovingsring voor de te-be bruidegom en dunner en fijner voor de bruid-to-be. De verlovingsring ontwerpen kunnen worden hedendaagse of antiek. De ontwerpen en materialen afhankelijk van de begroting van het paar en persoonlijke voorkeur. Het engagement ringen zijn ontworpen in goud, zilver of platina, in het geval van een uitgebreide begroting. De antieke stijl verlovingsringen zijn erg populair vanwege hun prachtige ontwerpen en ingewikkelde metaal werken. De meest populaire antieke stijl verlovingsring is de inter-geweven ring. Het patroon is uniek en zeer elegant om te zien.
Antieke stijl verlovingsringen voor de taak-be bruidegom:
In het geval van mannen, doe de antieke stijl verlovingsringen niet echt veel afwisseling te bieden. U kunt echter wel innovatief en werken op een bestaand ontwerp. Je zou kunnen overwegen om een ​​geboorte steen of een met uw favoriete kleur of zelfs embossing een initiële of volledige naam. De antieke stijl verlovingsringen voor mannen onder de symbolische Keltische knopen en patronen. De inter-geweven strengen van metaal, de vermeende symboliek achter het ontwerp en de totale beroep toevoegen aan het raadsel dat deze ringen pronken. De cirkel van het leven, de wet van oorzaak en gevolg en eeuwige liefde zijn slechts enkele van de symbolen in de antieke stijl Keltische verlovingsringen dat je zou kunnen overwegen.
Antieke stijl verlovingsringen voor de bruid-to-be:
Er zijn een aantal antieke stijl verlovingsringen beschikbaar voor de bruid te zijn; de puzzel ring, de naam ring en de inter-woven ring zijn maar een paar te noemen. Antieke stijl verlovingsringen voor de bruid-to-be kan worden gepersonaliseerd door het geven van een bestaande voorkeur een make-over. Het metaal kan goud, zilver of platina in dit geval ook. Rekening houdend met de huishoudelijke taken die een vrouw gaat met dagelijkse, de antieke stijl verlovingsringen voor de bruid-to-be zijn zeer veelzijdig en gemakkelijk te verwijderen. De puzzel ring is een set van inter-geweven ringen die niet van elkaar komen, maar gewoon schuiven over elkaar heen en blijven voor altijd verbonden.
Antieke stijl verlovingsring middelen:
Er zijn een aantal toegewijde juweliers die zowel online als offline te beheren en toegankelijk zijn 24x7. Ze begrijpen de begroting en het ontwerp van de antieke stijl verlovingsringen voor de bruid en bruidegom-to-dienovereenkomstig worden. Deze middelen hebben professionele ambachtslieden die komen met een aantal fantastische add-ons en embellishments om de bestaande patronen, en ervoor te zorgen dat, zelfs als het echtpaar is verward in de keuze tussen een hedendaags, modern design en een antieke stijl verlovingsring, ze een geweldige combinatie te maken van functies! Het is uw verlovingsring, die zegt dat je niet kan worden innovatieve en experimentele!
Antieke stijl verlovingsring kenmerken:
Het is heel gemakkelijk om een ​​antieke stijl verlovingsring te herkennen. De gemeenschappelijke kenmerken zijn de doffe blik, de keurige afwerking, de ingewikkelde onderdeel werk en de algehele vakmanschap - goed afgeronde randen en al! De antieke stijl collectie verlovingsringen voor de bruid en de bruidegom-to-komen uit verschillende culturen over de hele wereld zijn en heel wat bent verantwoordelijk voor de opleving van belangstelling voor de vergeten kunst. De ring patronen gerepliceerde vandaag zijn kopieën van de opgegraven artifacts en geprezen museumstukken. De markt voor antieke stijl verlovingsringen is genieten van een luxe met veel koppels tracing reële waarde van de investering binnen deze ontwerpen; Victoriaanse en Celtic.
De antieke stijl verlovingsringen voor de bruid en bruidegom-to-interessant zijn,, uit verschillende culturen, een eeuwige band symboliseren; de band een teken van de cirkel van het leven. In sommige oude culturen de verlovingsring stond voor de belofte van trouw en in het geval van het tegendeel, de bruid-to-be of de bruidegom-to-be moest de ring glijden vóór en na een daad van ontrouw! Wow, food for thought!

No comments:

Post a Comment