Wednesday 14 September 2011

Huis landschap Design Ideas

Landschap ontwerpen is een veld waar je volop kansen om je creativiteit weer te geven. Uw huis achtertuin is een plek waar je kunt proberen verschillende dingen, zonder de angst om fouten te maken. Maar het ontwerp van een landschap is niet zo makkelijk. Veel dingen moeten worden beschouwd, terwijl ontwerpen. Het wordt veel interessanter en ingewikkelder als je binnenkomt zijn diepten. Er zijn talloze manieren van het ontwerpen van een landschap. Laten we een kijkje nemen op een aantal van hen.
Hier zijn een paar dingen om te onthouden voordat u begint met het ontwerpen uw landschap. ; Gebruik de beschikbare ruimte in het landschap ten volle. ; Probeer eenvoudige en doeltreffende tijdens het ontwerpen. , Er is geen enkel punt het creëren van een uitbarsting van kleuren, als het landschap moeten kijken aangenaam voor de ogen. ; Geplant; De planten worden gekozen voor een huis landschap moet worden lokale applicaties. Het is gemakkelijk om te zorgen voor inheemse planten te nemen, omdat zij meer vertrouwd zijn voor ons. Probeer te planten iets elk seizoen, zodat de tuin een lust voor het oog gedurende het hele jaar blijft. Planten kunnen worden gebruikt om een ​​hek rond het landschap te construeren. Tegenwoordig worden gazons beschouwd als een integraal onderdeel van een landschap. Het concept van het hebben van een grasveld in de tuin ontstond in Engeland. Het regent gelijkmatig over het jaar in Engeland, waardoor het makkelijk te houden gazons. Maar gazons dient te worden vermeden in gebieden die het probleem van waterschaarste ervaring. Voor het gebruik van water economisch, micro-irrigatie blijkt te zijn de beste optie. Bloemperken moet worden gelaagd. Gelaagdheid plaatsen hogere planten achter en de kortere en de andere planten kan de ruimte innemen tussen hen in.
Decor Landschap; Landschap decoraties zijn bedoeld om aandacht te trekken. Zij zijn de brandpunten van elk landschap. Vogelvoeders, vogel baden, opknoping manden en pottenbakkerij inclusief vazen ​​toe te voegen aan de schoonheid van een tuin. Maar deze voorwerpen moeten worden geplaatst op een zodanige wijze dat zij geen invloed op de plantengroei. Een brug bij de ingang van een tuin ziet er catchy. Met een schommel in de tuin voegt aan het comfort en kan worden gebruikt als een lezing annex relaxruimte. Het dek is een ander kenmerk gebruikt om de woning landschap te versieren. Het werkt als een uitbreiding van de ruimte in de buurt van de tuin.
Watervallen, Een waterval kan volledig veranderen de look en feel van een woning landschap. Samen met een aangenaam uitzicht op het water stromen in de vijver, het geluid ontspant onze geest. Een 2-meter hoge waterval is perfect voor een kleine landschapselementen.
Kleurenschema's, verschillende kleurenschema's verbeteren van de uitstraling van een landschap. Ze kunnen worden gebruikt om de aandacht te trekken en ook weg verschuiving van de focus van saaie omgeving. Gele kleur verfrist de geest, vandaar geel gekleurde bloemen moeten de buurt van ramen voor een betere zichtbaarheid. Er zijn veel kleuren zijn uitgevoerd door landschapsarchitecten. In de monochromatische kleurenschema, het hoofddoel is het gebruik van tinten van dezelfde kleur. Kleuren naast elkaar op het kleurenwiel (een systeem om de tinten van kleuren vertegenwoordigen in een ronde vorm), worden gebruikt in de analoge kleurenschema. Kan bijvoorbeeld gele en groene kleuren gebruikt worden in deze regeling. De gratis kleurenschema maakt gebruik van kleuren die tegenover elkaar op het kleurenwiel.
Hobbyserres; Hobby kassen kan geven een speciale touch aan een woning landschap. Kinderen kunnen veel leren over tuinieren via hobby kassen. De interesse in het concept van de hobby kassen groeit met de dag. Tegenwoordig hebben mensen begonnen met het belang van groen in hun leven begrijpen. Hobby kassen toe te voegen aan de kennis over de verschillende plantensoorten. Het is mogelijk om over verschillende exotische planten te leren kennen via deze portable structuren, en dat ook in onze eigen achtertuin. Hobbyserres beschikbaar zijn tegen betaalbare prijzen en in verschillende vormen.
Tuin ontwerpen van software; Degenen die niet in staat zijn tijd besteden aan het ontwerpen van hun huis het landschap kunt kiezen voor software om de uitvoering van deze taak. Landschap ontwerp software stelt verschillende ontwerpen geschikt is voor uw landschap gebaseerd op de afmetingen van een tuin. Een landschap aannemer kan worden ingehuurd om het ontwerp door de software te implementeren.
Ideeën door Famous Landscape Architects; Fletcher Steele, een Amerikaanse landschapsarchitect heeft veel boeken geschreven op residentiële tuinen, en begon met 'Ontwerpen voor het Small Garden'. Hij heeft ontworpen meer dan 700 tuinen in zijn leven. Thomas Kerk, een andere landschapsarchitect, bracht het grootste deel van zijn tijd aan het ontwerpen moestuinen. Hij was in feite uit Californië en ontworpen ongeveer 2.000 tuinen. Frederick Law Olmsted deed grootste deel van zijn werk in het ontwerpen van het landschap tuinen in stedelijke gebieden. Het Central Park in New York is een van zijn bekendste creaties. Ideeën door deze beroemde landschapsarchitecten prove inspirerend voor thuis landschap ontwerpers.
Huis landschap of in de tuin is een plek voor ontspanning. Moet dit niet alleen goed uitzien, maar ook een comfortabele plek om te recreëren. Vergeet niet de grondbeginselen van het landschap te ontwerpen, terwijl het aanpassen aan uw wensen, het is de beste manier om een ​​huis landschap te ontwikkelen.

No comments:

Post a Comment