Friday 23 September 2011

Spa Gift Baskets

Wat zijn spa geschenkmanden?
Spa-faciliteiten kosten voor een complete verjonging van de zintuigen en gespannen spieren. Het resultaat is een overweldigende gevoel van een vernieuwd wordt, klaar om nieuwe uitdagingen! Spa faciliteiten behoren schoonheidsbehandelingen ook andere dan het gebruik van aromatherapie en toegewijde massages en jet badfaciliteiten. Verder dan het gebruik van specifieke oliën en toners en de geur macht, een spa kunt u om uit te lopen van de faciliteit gevoel de ruim te maken in lichaam en geest. Nu kunt u genieten in uw eigen spa-behandeling meteen thuis en helpen een geliefde al te verwennen! Er zijn een aantal toegewijde spa accessoires die kunnen worden gelijkgesteld, terwijl het samenstellen van een spa cadeau mand. Deze zijn beschikbaar met een aantal van online en offline middelen die kunnen worden aangeboord 24x7!
Onderdelen van de spa geschenkmanden: Geurende aromatherapie kaarsen:
Deze onderdelen worden gemaakt met essentiële oliën worden gebruikt om de zintuigen met hun levendige geuren te genezen. Aromatherapie kaarsen worden gemaakt met alle natuurlijke ingrediënten, niets synthetische en de gebruikte aromatische essences zijn gekozen om de inherente natuurlijke zuiverende eigenschappen van de basis ingrediënten, zoals een bloem of moer uit te breiden. Er zijn een aantal toegewijde verkooppunten die exclusieve aromatherapie producten te verkopen, waar u kunt kopen kwaliteit aromatherapie kaarsen die zijn gecertificeerd en op kwaliteit getest door de autoriteiten, zoals die de afgifte van de certificering van producten voor aromatherapie of GLB. De certificering is van essentieel belang om te controleren op omdat de producten niet goedkoop zijn en dit is de enige manier voor u om echte waarde voor de investering te garanderen. De aroma's worden gemengd door vakbekwame aromatherapeuten van de natuurlijke en krachtige essentiële oliën en gecombineerd met food-grade wassen.
Kruidentherapie packs:
Een ander groot onderdeel voor de spa cadeau mand is de kruidentherapie pack. Deze zijn gemaakt van katoen chenille en katoen en zijn meestal gevuld met kruiden, lavendel, rijst en zelfs citrusvruchten schil, om te helpen en te kalmeren ontspannen. Idealiter zou de kruidentherapie pack bieden vochtige, therapeutische warmte. Ze komen in hun eigen vinyl reistassen en kan worden verwarmd in een magnetron.
Spa geschenkmand lichaamsbehandeling producten:
Er zijn professioneel vervaardigd en gewijd spa / lichaamsbehandeling producten die zorg dragen voor afschilfering, detox en uitgebreide genezing en conditionering van de huid. De spa geschenkmand lichaamsbehandeling producten omvatten producten gemaakt van modder, zeewier, kruiden, paraffine en algen en natuurlijk de zeer populaire aloë vera. De spa geschenkmand lichaamsbehandeling producten kunnen worden toegepast of gewreven direct op het getroffen gebied, of dat bestemd is voor genezing. In het geval van de voormalige, zijn de producten die als maskers of wraps en in het geval van de laatstgenoemde, krijg je oliën en crèmes. Het lichaam maskers zijn gemaakt met een combinatie van essentiële oliën en kruidenextracten. Ze helpen bij het stimuleren van de bloedsomloop en regeneratie van cellen.
Spa geschenkmand lichaamsbehandeling paraffine producten:
Er is een uitgebreid assortiment van paraffine producten verkrijgbaar bij de winkels die verkopen uitsluitend spa cadeau mand lichaamsbehandeling producten. Deze producten zijn zeer populair voor hun verstevigende en ontgiftende eigenschappen. Ze staan ​​bekend om opnieuw contour en glad de huid bij regelmatig gebruik. Deze producten zijn gemaakt door professionals, die selecteert u de kruiden op basis van individuele eigenschappen en verwarm ze in een speciale olie op basis van recept. De verwarming proces is het optimaliseren van de natuurlijke inherente eigenschappen binnen de kruiden. Het mengsel wordt vervolgens toegediend met de paraffine en de intense spa-ervaring met diepe indringende warmte verdien je veel waardering van de ontvanger van uw spa cadeau mand.
Andere componenten:
Uw spa cadeau mand kan ook zout gloeit that scrubben en verzachten van het lichaam, mengsels van Dode Zee zouten en geselecteerde oliën, essentiële olie extracten, handtekening geuren, kruiden wrap behandelingen, toegeeflijk en verkwikkende warme en wollige linnen wraps, kalmerende en ontgiftende kruiden, kruiden behandelingen voor lymfe-en bloedsomloop stimuleren, modder maskers waarmee voedingsstoffen en anti-oxidanten te worden opgenomen in de huid, exclusieve en klassieke Europese Lichaamsbehandelingen en Thalamer marine-basis producten voor de behandeling. De spa cadeau mand is gewaarborgd om uw geliefde zich veilig voelen, verwend en bijzonder.

1 comment:

  1. Wat een leuk idee. Ik wil zo graag een jacuzzi thuis willen hebben. Zo'n lekker warm bad met masagestralen geeft mij altijd het optimale spa gevoel. Echter heb ik er nog niet de ruimte voor. Dus zo'n pakket zou echt een uitkomst voor mij zien

    ReplyDelete