Monday 5 September 2011

How To Keuken Cabinets Paint

De verschillende activiteiten in verband met het koken dat wij ons verbinden in onze keukens, eist zijn tol en draagt ​​bij aan de slijtage van de kabinetten. Voordat u inschepen op een reis naar uw keuken een gezicht te geven lift, is het belangrijk om visualiseren wat u eigenlijk wilt. Voordat opnieuw schilderen uw kabinetten, is het belangrijk om weten of u wilt een nieuwe kleur toevoegen of met het bestaande aanhouden.
Preparaat; Zorg u alle het vereiste materiaal voordat u start schilderen uw keuken kasten. Het is belangrijk om de lades te verwijderen uit hun groeven. Los te deurknoppen en handgrepen samen met de scharnieren en roestige spijkers is een must. Een droge doek stof de kast Afschermdeuren en en laden. Na dat gedaan is, voeg wat reinigen vloeistof lauw water en roer goed. Bevochtigt u een droge doek of spons erin. zachtjes Gebruik het om ervoor zorgen vlekken en vet afgeveegd de oppervlakken. Indien er scheurtjes in het houtwerk, gebruik maken van een vulmiddel voor hen te vullen. Zorg ervoor dat alles droog is voordat u begint het proces van het schilderen. Houden ook elk onderdeel dat moet worden geschilderd, afzonderlijk.
Gebruik van Schuurpapier, je moet het schuurpapier te gebruiken op vlakke oppervlakken van deuren en kast dozen. Vergeet niet om de juiste soort schuurpapier gebruiken op dunne oppervlakken van lades en deuren. You kan voorzichtig scrub vlakken moeten geschilderd met 150-grit of 120-grit schuurpapier. Dit proces helpt de primer een hold grijper op de oppervlakken die moeten worden geschilderd. Je moet nauwgezette terwijl wrijven het schuurpapier, zoals de oppervlakken noodzaak om zelfs, voordat de primer wordt toegepast. Als u niet wilt dat een bepaalde te schilderen oppervlak, zorg ervoor u toepassing een maskerend tape. Nooit negeren van het proces van het gebruik van schuurpapier op oppervlakken als het bijdraagt ​​aan de duurzaamheid van de verf baan.
Gebruik van Primer; Na de procedure van schuren schuurpapier is voltooid, de volgende stap zou zijn om primer toepassing. Primer obligaties goed met het oppervlak dat moet worden geschilderd, waarvan die verf garandeert is minder waarschijnlijk te pellen uitgeschakeld of chip. De toepassing van primer hangt grotendeels af van het type verf dat je gebruikt voor het schilderen. Als u een verf die is op basis van olie, is een op olie gebaseerde primer gebruikt. Als u gebruik maken van een latex-verf, wordt schellak aanbevolen. Primers uitstoten een sterke geur, vandaar is het raadzaam dat u een masker vanaf het begin van dit proces slijtage. Als u gasten overkomst om uw plaats is een goede optie om de delen van de kast dat schilderij nodig, naar uw achtertuin of garage nemen.
Schilderij Kasten; Nadat je door met met schuurpapier en coating primers, kunt u beginnen met het schilderen van het interieur van de kabinetten. Een kleine sized verfroller is nuttig wanneer het aankomt op schilderkunst. Verfrollers zijn eenvoudig te gebruiken en ook gelijkmatig verdelen de verf naar alle uithoeken. U nodig tot een gestage hand om een ​​penseel gebruiken, en de beroertes noodzaak om gelijkmatig verspreid in alle gebieden. Voor de frames van het kabinet lades en deuren is een penseel aan te bevelen. De grootte van het penseel hangt af van de grootte van de kabinetten dat schilderij nodig heeft. Spuitmachines kan ook worden gebruikt om een ​​glanzende afwerking, onnodig te zeggen dat dezelfde kan worden bereikt met goede kwaliteit paintbrushes, en rollers Ook bereiken. U kunt beginnen door schilderen de randen en bewegen op de bredere gebieden. Wachten voor een gebied droog, en vervolgens verhuizen naar een andere. Een grote sized verfroller wordt gebruikt om deuren en grote lades verf. Om de gewenste resultaten, het aanbrengen van dunne lagen verf is de sleutel tot een goed schilderwerk. Toepassing een lichte verflaag en laat het drogen. Eenmaal droog voorzichtig wrijf het met schuurpapier naar een ander verflaag toepassing eroverheen. Het aantal lagen aan worden toegepast afhankelijk het type hout dat is gebruikt.
Wanneer de verf baan is voltooid, wacht voor alle gelakte oppervlakken grondig opdrogen. Zodra dat gedaan, kunt u mount de deuren en laden terug in hun respectieve plaatsen. Hoewel schilderen keukenkasten is een vermoeiende proces, de gedachte van wat uw keuken zou uitzien nadat het gedaan, zal zeker houden ga je.

No comments:

Post a Comment