Saturday 24 September 2011

Unieke Windchimes

Wat zijn de wind klokkenspel?
Windgong zijn hol, massief metalen of houten cilinders die in open ruimten opgehangen met de bedoeling van de buizen het genereren van kalmerende en ziel-tintelende muziek. Als en wanneer de wind zorgt ervoor dat de piept of holle buizen te staken elkaar, de natuur speelt voor de mens! Het hele stuk is meestal gemaakt van metaal of hout en de holle cilinders hangen van het centrum, bij elkaar gehouden door een bijpassende string houder. De unieke windgong markt vandaag de dag hebben berekend cilinder afstanden en lengte en breedte. Dit is in sync met de specificaties in de wetenschap van Feng Shui, meestal. Of onder de indruk van op een huis door Feng Shui is of niet, unieke wind chimes produceren zowel harmonisch en onharmonische spectra.
Unieke wind gong Specificaties:
De werking van de unieke wind klokkenspel is simpel. Afhankelijk van de hoogte waarop ze worden weergegeven, de lengte en breedte van elk van de holle cilinders en het aantal van hen, de hogere boventonen zijn dampened voor de fundamentele maatregelen die moeten worden ingesteld op. De unieke windgong van een hoge kwaliteit zijn meestal ook opgehangen Ina manier die de bal in het midden van de bel het midden van de omliggende buizen stakingen. Het soort muziek dat geproduceerd en de frequentie wordt ook grotendeels bepaald door de dikte van elke cilinder en het gebruikte materiaal om de unieke wind gong te maken. Authentieke replica's van die welke in Feng Shui zijn gemaakt langs de toepassing van formules die de maker in staat stellen om te beslissen over de berekende lengte van een bepaalde noot te bereiken.
De woning inrichting industrie en de unieke wind chimes:
De unieke windgong die afgestemd zijn geassocieerd met geluk in vele delen van Azië. Het klokkenspel worden geproduceerd om een ​​aangenaam beltoon op te wekken door de dag en zijn opgehangen door de ramen te brengen koeling opluchting, vooral in de zomer. Vandaag is de wind chimes zijn gemaakt van andere materialen dan metaal of hout en ae gebracht in unieke vormen ook verder gaan dan de reguliere buizen en staven. Veel woningen en kantoren zijn nu uitgerust met een unieke windgong gemaakt van bamboe, steen, glas, schelpen, hoefijzers en zelfs PVC-buizen. Aangezien de afmetingen van diverse materialen om een ​​ander geluid, de keuze is persoonlijk. De rustieke uitstraling van de unieke wind klokkenspel komt uit het feit dat de geproduceerde geluiden niet kan worden afgestemd op de specifieke noten te genereren.
De muziek van unieke wind klokkenspel:
De muziek wordt gevormd door de unieke windgong variëren van melodieuze rinkelende een zachte plof. De opgewekte toon is afhankelijk van het materiaal, de exacte lichtmetalen als het metallic is en de warmtebehandeling en zo verder. Het hangt ook af van de dikte van het klokkenspel en de opknoping methode en de ontworpen staking, hard of zacht. In tegenstelling tot in het geval van een orgelpijp, waar de toonhoogte wordt bepaald door de lengte van de luchtkolom, dat vibreert in het geval van de unieke wind klokkenspel, de pijp materiaal zelf wordt geraakt en dus het timbre heeft weinig te maken met de luchtkolom. De muziek van unieke wind klokkenspel kan veranderen met elke verandering in de richting van de wind. Unieke windgong hebben ook een reputatie opgebouwd als percussie-instrumenten!
Soorten van unieke wind klokkenspel:
Nu zijn er bekende en geliefde liederen inspirerend de plaatsing van de cilinders en materiaal bij de vervaardiging van unieke windgong. De zeilen en klepels van deze unieke wind klokkenspel zijn geconstrueerd met delicate gelamineerd bamboe dat niet alleen bijdraagt ​​aan de duurzaamheid factor, maar is ook instelbaar op de gewenste muzikale noot. There zijn gewijd percussie windgong in de markt die zijn afgestemd via een geautomatiseerd proces naar de rustgevende geluiden produceren. De intonatie en de frequenties waarop de verschillende buizen trillen zijn geïntegreerd. Deze unieke wind chimes zijn populair over de hele wereld. De materialen nu gebruikt, zijn net zo innovatief als kokosnoten en zilver ware niet meer in gebruik. Het merendeel van de unieke wind klokkenspel zijn geschilderd met een doorzichtige laag aanvraag tot bescherming tegen de elementen.

No comments:

Post a Comment