Sunday 11 September 2011

Wedding Bloemstukken

Bloemen altijd mensen beter, gelukkiger en meer behulpzaam, ze zijn zonneschijn, voedsel en medicijnen voor de ziel. ~ Luther Burbank
Bloemstukken zijn altijd een essentieel onderdeel van de bruiloft decoraties of het nu het bruidsboeket of de centerpieces op de trouwlocatie. Als u of iemand dicht bij u is ongeveer te lopen door het gangpad zeer binnenkort, dan moet u weten die bruiloft bloemstukken zijn een belangrijk aspect van de bruiloft preparaten. Hier zijn enkele suggesties die u kunt gebruiken voor uw bruiloft bloemstukken.
Algemene tips voor Wedding Bloemstukken
Het is beter te houden aan een standaard kleurenschema of thema voor de bruiloft bloemstukken in plaats van alleen het maken van willekeurige bloemarrangementen. Ervoor moet worden gezorgd dat de bloemen frisse uitstraling en onbezoedelde de hele bruiloft, u niet wilt dat uw bloemen te hangen of uit te drogen op de trouwdag. Bruidsboeket, bruidsmeisjes boeketten, corsages, moet boutonnières allemaal mooi en gemakkelijk mee te nemen. U kunt op een bloemist de verzorging van uw bruiloft bloemstukken maken of je kunt ervoor kiezen om zelf de verantwoordelijkheid in het geval u eerdere ervaring en betrouwbare familieleden of vrienden om u te helpen schouder. We zullen bespreken zowel de scenario's in dit artikel.
Het kiezen van een bloemist voor Your Wedding Bloemstukken
Vinden van een goede bloemist kan vrij een taak zijn, is het raadzaam dat u twee of drie bloemisten bezoeken en vergelijken hun werk met het oog op de juiste bloemist voor uw bruiloft bloemstukken te plukken. In het geval u geen idee hoe om te gaan over het vinden van een bloemist, kunt u vragen naar referenties van kennissen of vrienden die onlangs zijn bond de knoop. You kunt ook scan door de bruids tijdschriften or logt op het internet en hotel een eigen bloemist online! Alvorens de bloemist, zorg ervoor dat u uw bruiloft decoratie ideeën met de bloemist, zodat zij / hij een duidelijk beeld van het huwelijk u in gedachten hebt en het soort van de bruiloft bloemstukken die jij wilt. Informeer de bloemist over uw bruiloft thema, zodat hij kan het bloemwerk dienovereenkomstig plannen.
Vergeet niet dat je kunt beginnen op zoek naar een bloemist alleen wanneer u meer informatie over de huwelijksceremonie klaar met je hebt. Uw bruiloft bloemstuk eisen zijn gebaseerd op een groot aantal dingen, zoals het gebied van de trouwlocatie worden versierd, het aantal boeketten nodig en ga zo maar door. U moet de bloemist over de trouwlocatie misschien vertellen, hem / haar naar de locatie om het gebied te meten. U moet uw bloemist te informeren over het aantal en de gedetailleerde styling van de corsages, boutonnières, bruidsmeisje boeketten en ook het bruidsboeket die je wilt. Het is verstandig om de details van de diensten en de kosten te bespreken / kosten van de diensten beforehand - zelfs de kleinste details, zodat er geen verrassingen op het laatste moment.
DIY Wedding Bloemstukken
In het geval dat u van plan bent om te zorgen voor de bruiloft bloemstukken te nemen op uw eigen, ervoor dat u een betrouwbare helpers bij de hand te maken. Dit zal betekenen dat u zal moeten starten vanaf de aankoop van de bloemen. Je kan de bloemen in bulk, maar je hebt alle de bloemen met grote zorg te behandelen, en houdt uw water emmers afgerond is, aangezien de bloemen moeten worden opgeslagen in het water zodat ze fris en bloei op de juiste moment. Terwijl het plukken van de bloemen, heb een set kleurenschema of thema in het achterhoofd. Hebben ook een duidelijke schatting van het aantal bloemen u voor de bruiloft need door beoordeling van de trouwlocatie en het aantal gasten op de bruiloft. U moet de bloemen dus bewaren in een koele donkere plaats dat ze niet bloeien voordat de tijd of te krijgen opgedroogd. Naast deze, moet u items voor arrangement als appeltje tape, draden, en water sprays om de bloemen goed geregeld en fris te houden.

No comments:

Post a Comment