Friday 16 September 2011

Kwaliteiten van een Gentleman

Hoffelijkheid is evenzeer een teken van een gentleman als moed. - Theodore Roosevelt
When Ik schrijf over collega's, ik vraag me af hoe velen van ons hebben eigenlijk het geluk van in de aanwezigheid van een gehad! Nou, veel vrouwen zou denken gegaan dat zijn de dagen dat collega's echt legden hun jassen, zodat Hare Hoogheid zou de plas water oversteken zonder echt om haar dure schoenen vuil. Het idee dat de meeste hebben over de afnemende aantallen heren over is niet altijd waar, helaas niet iedereen ze krijgt om een ​​echte gentleman te voldoen in alle facetten van het leven. In de oude dagen, er was een tijd toen de markt werd overspoeld met boeken die mensen over etiquette geleerd en hoe men moet gedragen in het openbaar. Waarschijnlijk is de moderne mannen en zelfs vrouwen van vandaag kunnen niet echt identificeren met de aard van de sociale regels die werden vastgelegd in de boeken. Kauwen voedsel met je mond open en onbeschoft gedrag zijn slechts de basis van de regels die werden aangelegd. Sommige van deze opgaan, zelfs vandaag. Gemeenschappelijke hoffelijkheid is zo'n ding dat ik heb gemerkt dat echt zeldzaam; zij het mannen of vrouwen. Vrouwen nog steeds hun set ideeën over collega's en de hoop dat hun man ook zou zijn als er een hebt, is een geheim begraven diep van binnen. Dus, wat hebben vrouwen bedoelen wanneer ze spreken over kwaliteiten van een gentleman? Zijn deze kwaliteiten zo zeldzaam zijn of vrouwen echt te veel verlangt? De meeste mensen zouden altijd missen we de 'good ol' dagen ', waar elke man was een gentleman en elke vrouw een ware dame! Hier zijn een aantal eigenschappen van een gentleman die hopelijk nooit uit de mode.
Kwaliteiten van een Gentleman:; Een gepolijste mens is gebonden aan de harten van vele dames te winnen. Dit is een kwaliteit van een gentleman die het meest gewild bij veel vrouwen. Een echte gentleman zou altijd bewust zijn van de manier waarop hij zichzelf presenteert aan anderen. Dit is niet over het feit dat een put op; in feite gepolijst in zijn gedrag moet van binnenuit komen. Geen vrouw zou graag een sloddervos, een echte gentleman is iemand die weet hoe zich te gedragen in het openbaar en is voorzichtig over zijn etiquette. Een echte heer zou altijd goed gekleed zijn en dit betekent niet dat sportieve merken. Een nette en verzorgde persoonlijkheid is een zeker teken van een gentleman.
Een man houdt altijd zijn woord. Dit is een ding dat ik heb gehoord sinds mijn kindertijd dagen! Eerlijk naar jezelf en anderen om je heen is ook een andere kwaliteit van een gentleman. Een heer die eerlijk is en respecteert anderen is gebonden aan een aantrekkelijke persoonlijkheid, omdat eerlijkheid is zo'n factor die ook afneemt onder mensen van vandaag.
Een gedegen gentleman zal de geest altijd zijn manieren en zou altijd waarderen anderen. Een dergelijke kwaliteit van een gentleman is, dat hij zou zeer zelden zijn zelfbeheersing te verliezen of zijn stem verheffen. Een man zou moeten deze kwaliteit te noemen een grondige gentleman, de man moet altijd op de hoogte als hij zou zeggen 'alstublieft' en 'dank u'. Geloof me, dit is gebonden aan u kijken echt verfijnd en je zou echt uit springen voor zijn beleefd en hoffelijk, vooral in een tijd waarin velen hebben vergeten de basics die werden onderwezen achterdeur op school.
Een grondige man draagt ​​altijd zichzelf met genade. Het winnen van de harten van vrouwen niet altijd betekenen dat er drop dead gorgeous ziet, het is zijn maniertjes die bewijzen dat het meest aantrekkelijk!
Een ridderlijk man is ook beschouwd als de zeer kwaliteit iedere vrouw zou zoeken in haar man. De meeste vrouwen de liefde die worden behandeld met exclusiviteit. Meisjes houden van de echte gentleman, die houdt de deur open voor de dame en biedt te houden haar zware boodschappentas. Hoewel, vrouwen mogen schreeuwen over gendergelijkheid, de waarheid is vrouwen de liefde wordt behandeld op een speciale manier. Geloof me, met de deur sloeg op het gezicht door een kerel is zeker een compleet uit te schakelen!
Een complete gentleman zou altijd Command Authority in een milde wijze. Deze kwaliteit van een gentleman zal hem helpen respect verdienen op het werk en ook onder de indruk zijn geliefde. Een heer die niet gooit zijn gewicht rond en handelen pompeuze op het werk is gebonden aan kijken meer waardig vergeleken met een man die rants en raves en maakt een dwaas van zichzelf in het openbaar.
Een man kan ook de kwaliteit van dat het een leuke persoon; heren zijn niet per se saai mensen! Een fijn gevoel voor humor gecombineerd met intelligente conversatie vaardigheden kan laten zien de ware geest van een grondige gentleman.
Wat ik hier opgesteld, is slechts een begin! Meisjes, Als het je lukt om een ​​heer die over ten minste enkele van de weinige bovengenoemde kwaliteiten ontmoeten, ik weet zeker dat u zou de tijd van je leven met zo'n torenhoge bezitten. Dit zijn slechts een paar eigenschappen van een gentleman mentioned hier; de lijst kan nooit eindigende! Daarom ben ik zeker dat veel vrouwen zouden weten, moeten ze de lijn te trekken!

No comments:

Post a Comment