Sunday 25 September 2011

Carrières in Landscape Architecture

Landschapsarchitectuur is een veeleisende beroep in het gebied van milieu het ontwerpen en de instandhouding. Het is een multidisciplinair onderwerp omvat kunst, wetenschap en technologie. Landschapsarchitectuur beoefenaars zijn genoemd landschapsarchitecten. Een landschapsarchitect ontwerpt tuinen, parken, dierentuinen, woonwijken, stedelijke pleinen, golfbanen, bergen resorts, kantoorgebouwen, scholen en universiteitscampussen. Heeft hij / zij het plan van de topografie van lay-out met inbegrip van gebouwen, voetpaden, decoratieve eigenschappen en zelfs vegetaties en bloementuinen. De rol van een landschapsarchitect is het vergroten van de functionele waarde en de esthetiek van het landschap.
Er zijn tal van instituten die landschapsarchitectuur cursussen voor studenten en afgestudeerden aan te bieden. Graduate opleidingen in de landschapsarchitectuur zijn eerste graad van Master of Landscape Architecture (landschapsarchitectuur diploma met een ander bachelordiploma), de tweede graad Master of Landscape (alleen landschapsarchitectuur graad) en MA / MS in Landscape Architecture (voor het voortzetten van onderzoek in de landschapsarchitectuur ). Er zijn vele domeinen van de landschapsarchitectuur gebaseerd op het werk profiel. Na zijn enkele van de carrièremogelijkheden in landschapsarchitectuur.
Landschap Planner: Een landschap planner is de rol om te zoeken naar locaties en te analyseren, rekening houdend met de bestaande ecologische aspect en mogelijke milieukwesties. Hij / zij zal plan verschillende lay-outs en het project te bespreken met de bijbehorende professionals van het project. Deze lay-outs zijn onderhevig aan verandering tot het opstellen van het definitieve project lay-out.
Landschap Assessor: Een landschap beoordelaar evalueert de voors en tegens van nieuwe groenprojecten. Hij / zij zal de studie van de bestaande planten-en diersoorten en de mogelijke gevolgen van het project of lange-termijn-effecten. Op deze manier, een landschap beoordelaar onderzoekt of het project de moeite waard is of niet.
Landschap Manager: Zoals de naam al suggereert, een landschap manager is verantwoordelijk voor het analyseren en beheren van de lange-termijn effecten van eventuele ontwikkelingsstoornissen functies in de natuurlijke omgeving. Hij / Zij verzorgt de planning en ontwikkeling van een landschap-project, te beginnen vanaf de site van landmeetkundige tot de inschatting van de kosten. Een landschap manager kan werken in de landbouw, ruimtelijke ordening en natuurbescherming.
Wetenschapper landschap: een landschap wetenschapper dient kennis te hebben van de bodemkunde, plantkunde en geologie. Hij / zij studies praktische problemen in verband met landschapsontwikkeling. Een landschap wetenschapper plannen en beoordeelt het project te beginnen vanaf het begin tot het einde. Een landschap wetenschapper moet bieden oplossingen en het verslag van de impact van het landschap ontwikkeling op het milieu.
Tuin Designer: Een tuin ontwerper functieprofiel is te plannen en outdoor achtertuintjes en kleine tuinen ontwerp tot grote openbare recreatieve parken. Hij / zij moet beslissen over de locatie van paden, bloembedden, gazons en decoratieve elementen als water fonteinen voor de tuin. Een tuin ontwerper kan ook werken met historische tuin behoud.
Een landschapsarchitect bezig kunnen zijn met historische preservation and herstel waterrijke, mijnsites, bossen en andere gestoord ruimtes. Hij / zij richt zich op het plannen en ontwerpen van landschap tot het beheer van grond voor het welzijn van de huidige en toekomstige generaties. Een landschapsarchitect werkt samen met milieuactivisten, landmeters, bosbouwers en ingenieurs ontwerpen het beste voor het landschap. Een landschapsarchitect kan werken in de makelaardij, projecten voor de ontwikkeling en andere gemeente constructies zoals luchthavens. Verrassend, ongeveer 20 procent van de landschapsarchitecten als zelfstandige, dat is veel meer dan enig ander gebied.

No comments:

Post a Comment