Monday 26 September 2011

Relaties: Love Hurts

In de vroege stadia van een relatie, is het moeilijk voor te stellen dat degene die je zulke sterke gevoelens hebben voor altijd kon je pijn doen. Het is ook lastig voor te stellen dat je ooit zou kunnen degene die je liefde pijn, vooral wanneer alles is zo nieuw veroorzaken. Het begin is altijd lief en aardig, maar vroeg of laat iets minder dan perfect gebeurt, en een van je gewond raakt.
Hebt u ooit de uitdrukking gehoord, u altijd pijn degene die je liefde? Het is zo waar is nietwaar? Je mag niet zeggen, maar op een bepaald punt, kunt u iets doen, of iets niet, dat uw significante andere is gekwetst door. Het tegenovergestelde is ook waar. Als een kwestie van feit, relaties soms te beëindigen, want van dit feit. Zij hebben niet altijd aan, echter.
Hoe te handelen de pijn Liefde brengt u de
Als u in een gezonde relatie, de pijn was onbedoeld. Het is belangrijk om te beseffen dat je geliefde niet van plan op waardoor je pijn. Probeer de situatie vanuit hun perspectief te zien. Je moet proberen om te kalmeren je emoties, en praat dan met hen over wat ze dachten, of waarom ze deden wat ze deden, of zei wat ze zeiden. Wees bereid om zien hun manier. Zodra je hoort ze uit, ze zullen eerder bereid zijn om u te horen uit. Uitleggen hoe u gepercipieerde wat zij zeiden of deed, en waarom je voelde gekwetst door het.
Je zou niet in staat zijn om dit recht weg te communiceren. Moet je wachten totdat een passend tijdstip, wanneer u niet vertroebeld met emotie. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan, maar het kan ten minste worden gedaan. Wachten kan u helpen voorkomen dat dingen zeggen die je niet zeggen want je bent gekwetst en boos. Get it off van uw borst door praten it out of schrijven een korte noot of email. Niet alleen wrok koestert, want het zal alleen maar schade toebrengt je meer.
Wat te doen bij je geliefde voelt men Hurt
De belangrijkste dingen die je kunt doen is luisteren. Waaruit blijkt dat u de zorg over hun gevoelens is essentieel om hen te helpen snel te genezen. U misschien niet begrijpen waarom ze aanvankelijk gekwetst, omdat je niet betekenen hen kwetsen. Een inspanning leveren om het te zien vanuit hun perspectief, en proberen hen te helpen begrijpen uw bedoelingen beter. Communiceer aan hen die je zorg over hun gevoelens.
Excuses als je iets verkeerds deed. Maak een oprechte poging om te erkennen dat je zou kunnen hebben dingen anders gedaan, en uiten van plan om dat soort dingen in de toekomst te voorkomen. Maak duidelijk dat je niet wou ze geen pijn doen, en dat je wilt vermijden doet het weer.
Wat niet te doen
Als je voelt gekwetst, niet:;-yell;-try om wraak krijgen of hen betalen maken;-hold een wrok;-demand een verontschuldiging;-aandringen dat u gelijk
Als uw dierbare on gekwetst, niet:;-negeren hun gevoelens zo gek;-zeggen dat je spijt, tenzij je het eigenlijk bedoel;-pretenderen te begrijpen;-dringen erop aan dat u gelijk
Uiteindelijk kan een duidelijke en eerlijke communicatie helpen genezen van de pijn. Wees bereid zowel luisteren en te praten. Als vergeving, zorg en begrip zijn werkende delen van uw relatie, zal er geen zijn dat veel pijn. U zult genieten van een langdurige en gezonde relatie dat is ook zo tot leven.

No comments:

Post a Comment