Monday 19 September 2011

Gothic Engagement Rings

Het woord gotiek, brengt de duistere geest, broeierige wereld van magie en horror. Woorden nu, meestal in verband met haar kunst en cultuur. De eerste persoon die munt deze term werd Raphael. Gotiek is vol van symbolen uit de middeleeuwen, erotiek beelden opgevat als exotisme. Hun symbolen zijn voornamelijk afkomstig van de Pagan en Wicca culturen. In tegenstelling tot het volksgeloof, dat gotische cultuur is alles over bloed en bloederige, de centrale overtuiging ligt in de Wicca huurder, 'An het schade brengen aan niets, doe wat gij wilt. "
Dus kom op, vakantie, weg van de traditie, laat de gotische mystiek om uw belangrijke dag envelop.
Gotische verlovingsringen gestyled op twee verschillende manieren, met behulp van beelden en symbolen van de romantische aspect van de middeleeuwse tijden en romantische horror van de huidige dag. De ringen zijn meestal gemaakt van zilver metaal, als ze brengen de gegraveerde tekeningen. Metalen zoals zwart titanium of zwaardere wolfraam worden ook gebruikt.
Gothic Romance stijl lenen beelden uit de natuur, bloemen, bladeren, Keltische motieven, zoals de scroll; semi-kostbare en gekleurde edelstenen worden gebruikt om de ontwerpen te verbeteren. Overwegende dat de gotische horror gebruikt donkere beelden van schedels, slangen, draken en kruisen. Poison dozen, zijn ringen met verborgen compartimenten beschouwd als 'absolute Gothic'. Als u besluit om uw eigen ontwerp ring te maken dat je studie goed de Gotische symbolen en beelden. Your-ring kan spreken luider dan uw woorden.
Er zijn vele soorten van gotische verlovingsringen beschikbaar, sommige met behulp van zeer oude modellen, terwijl sommige zijn eigentijds. Het merendeel van de ringen gebruik maken van de Engels tin, een blikje gebaseerde legering. De ring spreekt voor de mensen die het betroths. ; Leven en dood band: Symboliseert de unie van leven en dood en de woorden op de ring kan worden gelezen in beide richtingen. ; Verlovingsring: Dit heeft een scroll werk frame, symboliseert liefde en hartstocht. ; Adder Bite ring: De naam zelf suggereert het gebruik van een slang symbool op de ring. ; Deus et Natura ring: Deze ring symboliseert de harmonie en de relatie tussen God en zijn schepping. ; Heilige Land runeband: Deze rode gefacetteerde kristal-band gebruik maken van de oude symbolen van rune in combinatie met Latijn en betekent verlichting en bloed. ; Trefoil Sanguis ring: Dit bloed rood glazuur ring resembels zo'n kroon op. ; Fangorian ring: De gravures zijn van het ontwerp van de tribale Gothic 'Batesque'. ; Hemlock poison ring: Deze zwarte kristallen stenen ring heeft een verborgen compartiment. ; Best Western Plaza ring: Deze ring heeft een Kabbalah thema van zijn ontwerp. ; Na een trouwring is niet goed genoeg, als je niet goed voorstellen. Voeg een zing Gotiek of, met de tips die hier gegeven:; Alle Gothic ceremonies worden uitgevoerd in het donker uur, zou middernacht gewoon perfect. ; Jurk in zwart, toe te voegen aan het avontuur, hebben de plaats omgeven door vuur; zwarte kaarsen of fakkels brand dat ook zou doen. ; Zorg voor wat bloed rode rozen. ; Schrijf je eigen donkere liefdesgedicht of lenen uit de beroemde werken van de literatuur de donkere dichter van de gotiek. ; Aangezien alle gotische rituelen intiem zijn, ook het uwe bewaren prive. ; Laat je fantasie de vrije loop, maak die perfecte drama en mysterie. ; Aangezien de gotische cultuur is begrepen en in verband met zwarte kunst, zou het moeilijk zijn om de ring te vinden. Terwijl sommige juweliers te laten, kun je ook de on-line makelaar naar de bron Dat klopt 'ring. Hoe duur de ring moet worden, is volledig afhankelijk van uw budget of zoals sommigen zeggen, 'uw liefde'. Gothic ringen als een deel van de gotische cultuur, is zeer complex, maar rijk aan symbolen, beelden en betekenissen, dus ze begrijpt lang voordat ze aan te passen in uw levensstijl.
En vergeet niet naar beneden te gaan op de knieën!; Happy voorstellen!

No comments:

Post a Comment