Friday 23 September 2011

Antieke Doorknob Identificatie

De eenvoud van de antieke deurknop:
De meest eenvoudige, antieke deurknop ontwerp omvat de werking van een as of spil is schroef stijl die door de vergrendeling. Idealiter Deze ontwerpen hebben een kant helemaal plat en een aantal vooraf gedefinieerde lengte blootgesteld aan weerszijden van de deur. De antieke deurknop identificatie is eenvoudig met de waarneming van de knoppen. Meestal zijn ze gehecht aan beide zijden op de as en beveiligd via een mechanisme dat de stelschroeven loodrecht op de platte kant van de spil houdt. De antieke deurknoppen kunnen worden bekeken om grote detail is online en offline is het raadzaam om bewust te zijn van het ontwerp voorafgaand aan de aankoop. Er is een mogelijkheid van de antieke deurknop trekkracht verliest met grote inzet, maar dit kan worden hersteld door het vervangen van de stelschroef.
Antieke deurknop plaats en werking:
De exacte inrichting of locatie-instelling van de antieke deurknop varieert naar gelang de voorkeur van de huiseigenaar. De locatie van de deurknop kan variëren in een paar centimeter uit het frame werk, het exacte midden van de deur en de buitenste bovenhoek. De variaties meeste van de tijd in acht worden genomen afhankelijk van de cultuur van de plaats, specifieke voorkeur en bijzondere decoratieve stijl. De back-set of de afstand van de rand naar het centrum van de deurknop is gedefinieerd met precieze metingen en precisie. Huiseigenaren moeten in gedachten houden hoewel dat deurknoppen kan moeilijk zijn voor kinderen en ouderen te bedienen en daarmee de locatie van de antieke deurknop moet worden besloten met veel aandacht.
Interessant waren de meeste antieke deurknop rassen gemaakt rekening houdend dat in het geval van het ontbreken van een stevige grip dan, de deurknop kon worden bediend met behulp van twee handen. De ontwerpen zijn het bewijs van de vergoeding en de populaire bedieningshendel-knop ontwerpen die vandaag beschikbaar zijn een kopie van de antieke rassen. Thr antieke deurknop identificatie is een belangrijke overweging of de ad-on is voor commerciële of industriële gebouwen of voor een huishouden. De koperen, stenen en houten antieke deurknoppen Voeg een vleugje klasse aan een gewone deur. De nabootsingen vandaag ook goed op deuren waarvan de stile breedtes zijn smal. Meestal worden dergelijke deuren waargenomen te hebben verminderd back-vastgesteld en vervolgens onvoldoende ruimte voor de reguliere deurknop. De ontwerpen zijn talrijk en heel wat zijn het best geschikt als hulpstukken op smalle-stile-breedte deuren.
Belang van antieke deurknop materiële identificatie:
Antieke deurknoppen zijn gemaakt van ander materiaal. Echter, de herhalingen nu gemaakt van materialen die bekend zijn voor infectie verspreid op contact, zoals glas, porselein en aluminium. Tegelijkertijd zijn er enkele van de moderne materialen die daadwerkelijk display zelf desinfecterende eigenschappen zoals repliceren antieke deurknoppen gemaakt van messing en zilver, dat bekend is dat ze giftig zijn voor heel wat ziektekiemen! Dit is mogelijk dankzij de oligodynamisch dat is een kenmerk van deze metalen. De self-ontsmetten van antieke deurknoppen essentieel zijn in klinieken en ziekenhuizen. Ze zijn ook bijzonder nuttig in omgevingen catering aan de verzorging van zuigelingen en peuters, zoals dagopvang gebouwen.
Specifieke gebruik van antieke deur knoppen:
De antieke deurknoppen worden meestal gebruikt op de buitenzijde van de deuren. Deze zijn ontworpen om belangrijke bediende cilinders omvatten. In het geval van antieke deurknoppen die inspelen op de behoefte aan privacy, de sleutel bediende cilinders zijn afwezig. Such deurknoppen worden gebruikt op slaapkamer en badkamer deuren. Terwijl ze afsluitbaar, ze te ontgrendelen met de hulp van een unlockable generiek instrument. De antieke deurknoppen bedoeld voor passages zijn ook bedoeld als kastdeur knoppen en niet daadwerkelijk te vergrendelen. De 'dummy' antieke deurknoppen zijn enkele knoppen, met enkele schroeven. Ze worden meestal gebruikt voor bal te vangen deuren of in het ontbreken van een vergrendelingsmechanisme. Zoals de naam al doet vermoeden, is de antieke deurknop niet nodig in dit geval, maar alleen bijdraagt ​​aan de aantrekkingskracht van een antieke deurknop wordt gecrediteerd met.

No comments:

Post a Comment