Monday 5 September 2011

Advies de aanschaf van de Tweede Kamer

Wat is er aangenamer dan een thuis?-Marcus Tillius Cicero
Het hebben van een huis is het ultieme doel van het werken voor sommige mensen. Er zijn mensen die willen investeren in het belang van kopen van een huis als ze eenmaal beginnen met geld verdienen. Home is de eerste prioriteit dat iedereen op zijn of haar lijst en dit is een heel wijze en voor de hand liggende, want dat is de plek waar je kunt gaan en hun toevlucht zoeken wanneer je rust nodig. Hebben van uw eigen huis is niets minder dan gelukzaligheid in de wereld van vandaag als de prijs van vastgoed is 'booming'. Dagelijks de prijzen rijzen de pan uit, dus het kopen van onroerend goed is steeds moeilijker en verkopen wordt steeds makkelijker. Investeren in onroerend goed is de beste methode om investeringen. Nu kun je je afvragen precies wat ik probeer naar huis te rijden? Laat ik in een rechte en eenvoudige manier! Het bezitten van een huis is essentieel voor elk individu of gezin, maar investeren in de aankoop van het tweede huis naast van uw hoofdverblijfplaats is de beste manier om geld te investeren als je dat soort van geld. Nu rijst de vraag dat als een tweede huis wordt gekocht dan, hoe gaat het uit elkaar rendabel vanaf de inruilwaarde.
Waarom zou ik investeren in een tweede huis zou toevoegen aan mijn jaarlijkse kosten?
Het is waar dat een tweede thuis zou kunnen toevoegen aan uw jaarlijkse kosten, maar dan zijn er nog veel meer voordelen aan het dan nadelen. Als je geld hebt u zou zeker graag ergens te investeren daar waar het zou vermenigvuldigen maar gezien de aard van de fluctuatie van de markt gaat door het alledaagse, kun je net belanden investeren in een verkeerde plaats, als je niet een pro op het gebied van investeringen. Het volgende ding dat al doen is slaan het geld op de bank, maar laat me u eraan herinneren dat al krijg je een minimale rente, u zeker belasting te betalen voor hetzelfde. Dus je moet ofwel het risico of belastingen gezicht, is er een uitweg? Ja investeren in een huis is veel gunstiger, kunt u betaalt de persoonlijke bezittingen belasting, maar aan het eind van de dag het pand misschien wel opbrengst die u de verloren geld. Het dient als een back-up voor uw harde tijden. You kunt er ook het uit op huur of bewaar het als vakantiehuis voor sommige solitude wanneer je wilt ontsnappen aan het rumoer van de bekende omgeving.
Krijg ik een Home Loan voor mijn tweede woning?
Ja zeker, als je niet genoeg geld als bedoeld in gezet voor de lening kunt u terecht voor een hypotheek, die bijna hetzelfde is voor de primaire en tweede huizen. Zelfs als u verklaart uw tweede huis als een vastgoedbelegging zou je uiteindelijk betalen van een extra belang van ongeveer 1-2% al is dit ook bepaald voor een groot deel door de kredietgever of de makelaar die de behandeling van uw deal. Voor zover de aanbetaling van de tweede woning betreft een manier van betalen het zou zijn om te lenen van het eigen vermogen van je eerste huis. Dit is ook gaan besparen op uw belastingen.
Dingen om te onthouden vóór de aankoop van de Second Home
Er zijn een paar dingen die je zou willen controleren voordat het kopen van een tweede huis en de volgende is een lijst van hetzelfde:, Transport, mogelijkheid tot het huren van het huis, Toestand van het huis dat u koopt, gebied, en wanneer je besluit om koopt the tweede thuis voelt gedegen onderzoek om te bepalen wanneer u wilt het huis en het investeringsplan kopen omdat het hele punt van de aankoop van het tweede huis dat hij in staat om wat geld te besparen, dus het geeft zoveel aandacht als je zou hebben gegeven om een ​​lange termijn investering. Geen haast, want terwijl het kopen van een tweede woning, is er geen urgentie over waar je zou leven in de tussentijd. Dus neem de tijd en koop een mooi huis, hetgeen de tweede haven voor u dat uw voeten zou verlaten, maar niet je hart.

No comments:

Post a Comment