Wednesday 14 September 2011

Outdoor Patio Furniture

Patio een terras of een verhard terrein aangrenzende uw huis. Voor de meeste mensen een patio is een plek om ontspannen na een dag hard werken's. Terrasmeubilair is te gezellig, comfortabel, duurzaam en stijlvol. Terrasmeubelen niet noodzakelijkerwijs moeten worden saai en bezadigd, bestaat een breed scala van trendy en hedendaagse terrasmeubelen met extreem stijlvolle en functionele ontwerpen. Dit artikel heeft betrekking op alle essentiële elementen die je nodig hebt om in gedachten te houden als u van plan bent om het dek van uw terras met enkele mooie terras meubilair.
Outdoor Patio Furniture - soorten meubels
De meeste mensen graag hebben een eet complete set met een eettafel en stoelen in hun patio. Kunt u een dining set gebaseerd op het type patio je hebt - de ruimte, het bedrag van blootstelling aan zonlicht of andere extreme weersomstandigheden. Preferably pluk een eethoek, met een minimum capaciteit van 4-6 personen. Prefer stevige en toch stijlvol materiaal van uw keuze voor de stoelen en de tafel. U kunt zelfs de bistro sets die vrij zijn in de mode deze dagen. De bistro sets zijn de tafel-stoel zet dat degene lijken op trendy bistro's en koffie gewrichten. U kunt zelfs hoge zitpositie stoelen zoals die gezien bij de bars.
In het geval u op zoek naar iets meer informele en ontspannen, kunt u nog wat lounge meubels, die een laag zit, gezellige bank met cushions kan bevatten en kan een trendy centrum tafel om te gaan met de bank be. In het geval uw patio bevindt zich niet in de buurt uw tuin greens, dan kunt u ook enkele potten planten rondom uw tuinmeubilair om een ​​meer verfrissende uitstraling geven aan de patio. In het geval u wilt experimenteren kunt u oosterse lage zitplaatsen in uw patio ook.
Outdoor Patio Furniture - Het creëren van een thema
U kunt interessante thema's voor uw terras, en bouw het gehele gebied rond dat bepaald thema. Bijvoorbeeld als je kiest een tropisch thema, denk dan aan levendige tropische kleuren voor uw meubels. Olijfgroen, citroengeel, roze aardbei zijn enkele van de voorgestelde kleuren, maar je kunt zelfs gaan voor tropische prints voor uw meubels. A cool zonnen stoel en een bistro setje misschien wel perfect voor uw tropische thema. Zorg ervoor dat je plant een aantal exotische tropische planten rondom uw meubilair. Om het thema echt tot leven komen, misschien een kleine vijver of een zwembad gewoon de kers op de slagroom.
Evenzo je maar kunt bedenken van verschillende thema's en kleuren tot dek-up van uw terras. Voor mensen die op zoek zijn naar iets echt onconventioneel, een jungle thema, of een sport thema met een pooltafel of zelfs gokautomaten kunt uw terras een erg leuke en interessante plek om te zijn inch In het geval je aan het doen zijn in het Arabisch, thema then comfortabele zitplaatsen met fluweel of satijn gordijnen perfect zal zijn. Voeg een waterpijp aan uw Arabisch terrasmeubilair te maken lijken authentiek.
Outdoor Patio Furniture - Verzorgen van uw terras meubelen
Het verzorgen van uw terrasmeubilair moet ook handig en makkelijk, en dus moet u overwegen dit terwijl het kopen van uw tuinmeubilair. Zorg ervoor dat je pick materiaal dat gemakkelijk schoon te maken niet gemakkelijk vlekken en kan volhouden extreme weersomstandigheden ook. Extreme weersomstandigheden zoals overdreven en fel zonlicht, of verzengende regen kan leiden tot ernstige schade aan uw tuinmeubilair. Ook omdat terrasmeubilair wordt uitgebreid blootgesteld aan buiten de sfeer, zijn er grotere kans van stof en vuil vestigen op het oppervlak ervan en dus moet je terras meubilair dat is makkelijk schoon te plukken.
Als je graag dit artikel, kijk ook op het artikel over interessante Tuinmeubelen.

No comments:

Post a Comment