Monday 5 September 2011

Winkelcentra

Wat is een winkelcentrum?
Voorheen waren er exclusief winkelcentra waar een klant kon bewegen rond de leuke winkeltjes of blokken en kies wat hij of zij verbeeldde. Een winkelcentrum is niet anders, alleen groter. Een winkelcentrum is een gebouw of soms een reeks van gebouwen met een aantal winkels. Verschil ligt verbindende corridors of wandelingen waarmee klanten elke eenheid toegang en weer bewegen zonodig voordat investeren enig of dienst. De bezoekers kunnen lopen van eenheid naar eenheid en ontspannen in de in-tussen sit-outs of snackbars als ze shop! De winkelcentra worden ook wel aangeduid als retail parken of winkelgebieden.
Soorten tentoongesteld producten en diensten beschikbaar:
De winkelcentra zijn ofwel gesloten detailhandel structuren of in de open lucht retail complexen. Ze pronken een mix van lokale winkels en internationale winkelketens. Zij beschikbaar stellen eenvoudig toegang tot een aantal producten en diensten zoals kleding, elektronische apparatuur, schoeisel en accessoires, exclusieve sieraden, beauty producten en zelfs diensten! Winkelgalerijen of winkelcentra ook rond het winkelend publiek in staat te stellen lounge, naar muziek luisteren, vertrouwen kinderen een toneelstuk pen en genieten van een hapje en drankje als ze winkelen. De hele winkel ervaring is geherdefinieerd. Het is nu een familie-aangelegenheid en niet meer omslachtig, zelfs voor papa! Hij krijgt de ruimte om te blijven werken op de schoot boven of slok op hete chocolcate or een limonade as moeder zijn banksaldo riool!
Soorten winkelcentra:
De vroege overdekte winkelcentrum was ususally twee of drie verdiepingen, compleet met een kelder en winkels zijn gevestigd op alle niveaus. Het merendeel van de winkels of verkooppunten bevinden zich binnen het interieur van het winkelcentrum, maar somne ​​toegankelijk waren van binnen en van buiten. Vandaag, het verschil is de verticale expnsion, de winkelcentra hebben veel meer niveaus. De nutsbedrijven in huis en het ras heeft ook toegenomen. Het concept van de bijgevoegde winkelcentrum werd geëxperimenteerd en verrichtte pionierswerk door de Amerikaanse immigrant uit Oostenrijk, Victor Gruen. Deze nieuwe generatie winkelcentrum is een open-air voetgangers winkelcentrum gesloten om het beroep en ervaring binnen de dichte, nieuwe, breeduit en grote woonwijken te verbeteren. Vandaag zijn er shopping complexen die agglomeraties en letterlijk, verschillende bezienswaardigheden. De winkelcentra hebben vandaag honderden winkelcentra en speciaalzaken.
Voetgangersgebieden:
Een winkelcentrum is ook een term die gebruikt wordt om te verwijzen naar een plaats die een verzameling van verkooppunten, palend aan een voetgangersgebied is. Hierdoor kan het winkelend publiek om rond te lopen en bekijk de producten en diensten zonder inmenging van het verkeer. Meestal wordt de term ook gebruikt voor arcade een dergelijke arrrangement met een smalle alleen voor voetgangers straat tussen dicht bij elkaar geplaatste gebouwen. De trend is om de winkelcentra te creëren binnen de oude winkelstraten, omringd door dochteronderneming winkelstraten. The retailparken omvatten magazijn stijl winkels met individuele entrees en Toegankelijkheid from het buitenleven. De voetganger terrein hebben ook honderden winkels, restaurants en bioscoop lanen.
Winkelcentrum componenten:
De winkelcentra hebben nu exclusieve voedsel rechtbanken die verschillende gerechten aanbieden. De food court kan het winkelend publiek naar de snack of een maaltijd bestellen en het te dragen tot een gemeenschappelijke eetruimte. Zijn deze plaatsen meestal plaza aaneengesloten, pronken loketten van een aantal voedingsproducten leveranciers. De winkelcentra hebben een eigen ondergrondse of bovengrondse of aangrenzende parking, niet om partij-lijn van de valet parking diensten. Ze hebben ook segmenten binnen de belangrijkste basement of de ingang arena om te kijken na de peuters. De jongeren kunnen hun hart ophalen in de cyber-cafes op de winkelcentra of de speelautomatenhallen binnen. Er zijn masseur diensten en make-overs regelmatig aangekondigd en DJ muziek! De winkelcentra zijn weer beveiligd en bieden de 'onder-een-dak' shopping experience.
Een winkelcentrum property management bedrijf is gespecialiseerd in het beheer van winkelcentra. Dit beheer wordt toegejuicht door de detailhandelaren die eigenaar van de winkels of huren, omdat de functionaliteit van de nutsbedrijven, zoals de roltrappen en liften zijn opgevangen door het winkelcentrum beheer van onroerend goed bedrijf.

No comments:

Post a Comment