Sunday 11 September 2011

Aromatische badzout

Er is niets dat kalmeert en ontspant je graag een duik in een warm water bad met aromatische badzout na een dag hard werken is. Als je gelooft in de goedheid van aromatherapie then aromatische badzout zal zeker interesseren. Aromatische badzout niet alleen leven in te blazen uw zintuigen met de aromatherapie geuren, maar ook daadwerkelijk helpen om de bloedcirculatie te verbeteren, de huid te reinigen en uw lichaam van de pijn af.
Geschiedenis van Aromatische badzout
Een van de vroegste verwijzingen naar het gebruik van badzout is aangehaald in China rond 2700 jaar BCE dat de concepten en filosofie van de aromatherapie zijn er al bijna 6000 jaar. Er bestaat een referentie van Hippocrates, de vader van de moderne geneeskunde, die beoefend en stimulering van een methode van genezing door het onderdompelen van kwalen patiënten in zeewater. Hippocrates ook gebruikt aromatherapie baden en massages geparfumeerde voor genezing. Naast deze van de geschiedenis van badzout moet ook Engels auteur en arts dr. Charles Russel, die publiceerde zijn werk The uses van het zeewater de titel in het jaar 1753.
Aromatische badzout
Aromatische badzout zijn in principe een groep van anorganische, in water oplosbare zouten die zijn bedoeld om worden toegevoegd aan een bad om het reinigingsproces alsmede effectieve instrumenten van de aromatherapie genezingsproces te bevorderen. Deze aromatische badzout zijn eigenlijk bereid uit gewone badzout die fungeren als een verdunningsmiddel en drager voor de aromatherapie agenten. Aromatherapie stoffen zoals etherische oliën worden toegevoegd aan de gewone badzout om het zout kristallen met de geur veroorzaken en ook om de plaats van geconcentreerde aromatische eigenschappen van de essentiële oliën te verdunnen.
Voordelen van Aromatische badzout
Naast de verbetering van het reinigingsproces, het gebruik van aromatische badzout heeft een aantal andere voordelen. Aromatherapie badzout helpen bij het herbeleven van lichte pijn en pijn in het lichaam. Naast deze de aromatische baden kunnen verlichten van stress en angst, te helpen bij gewrichtspijn, en ook de behandeling van de symptomen van bepaalde ernstige huidaandoeningen. Sinds zouten hebben de mogelijkheid om de osmotische balans te veranderen, het gebruik van aromatische badzout vermindert eigenlijk de absorptie van water door de huid. Dus het rimpelen effect op de huid als gevolg van overcapaciteit absorptie van zoet water wordt voorkomen door het badzout. Magnesiumzouten is ook bekend dat een anti-inflammatoire werking op de huid. Naast deze voordelen aromatische badzout houden ook uw badkamer verfrissend geurende.
Maken Aromatische badzout at Home
Maken van uw eigen aromatische badzout kan gemakkelijk en leuk. Get uw basis badzout en kies het aroma u wenst te induceren met. U kunt kiezen uit een breed scala van geuren vanaf de sensuele roos en sandelhout, de verfrissende citroen en sinaasappel of de exotische ylang ylang, kamille, lavendel of zelfs de moderne chocolade en koffie geuren. Er zijn verschillende aromatische agenten beschikbaar vanaf vorm van etherische oliën, klaar voor bad-geuren of pure onvervalste kruiden te gebruiken. Net meng de zouten en de aromatische stoffen in de jute zak en bewaar deze voor een tijdje, totdat je denkt dat het aroma is overgedragen aan de vervoerder zouten. Eenmaal gereed, voeg gewoon de zouten aan het bad naar een exotisch, geurig en ontspannend bad te trekken.

No comments:

Post a Comment