Wednesday 22 February 2012

Zwembad Veiligheidsregels

Een zwembad is een kunstmatig waterlichaam gebruikt voor zwemmen of recreatie op het water. Een zwembad kan worden gebouwd in de grond als boven de grond. Meestal gemaakt van beton, hebben vandaag zwembaden gemaakt van metaal, plastic of glasvezel ook heel gewoon geworden.
Verdrinking wordt aangenomen dat de tweede meest voorkomende oorzaak voor dodelijke slachtoffers bij kinderen jonger dan de leeftijd van 14 jaar. De tragedie kan gebeuren binnen een paar minuten na de persoon het hoofd lager is dan het waterniveau. De dood is veroorzaakt wanneer overtollig water in de longen en de longen niet aan de vereiste hoeveelheid zuurstof naar de verschillende delen van het lichaam, met inbegrip van de hersenen.
Enkele voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen om ervoor te zorgen dat er geen ongelukken gebeuren in uw omgeving. Hier zijn een aantal zwembad veiligheidsvoorschriften die strikt indien gevolgd kan uw zwembad zo veilig mogelijk te maken.
Veiligheid rond het zwembad; Elk jaar ongeveer 300 kinderen onder de leeftijd van 5 jaar verdrinken in residentiële zwembaden, terwijl duizenden ontsnappen bijna-verdrinking incidenten, alleen om gered te worden door onmiddellijke medische aandacht. De meeste van deze tragedies worden veroorzaakt wanneer het kind valt per ongeluk in het zwembad. Daarom een ​​schutting of barrière moet worden opgebouwd rond het zwembad om kinderen weg te houden van het. Deze omheining moet ten minste 4 meter hoog om te waarborgen dat het kind niet lukt om te gaan overnemen. Soms, handgreep of steunpunten in deze belemmeringen zelf werk als ondersteuning, waardoor het gemakkelijker voor de kinderen oversteken. De kinderen onder de leeftijd van 5 jaar moet worden gedaan om levensreddende jassen of een persoonlijk zwemvest (PFD) ook indien vergezeld door volwassenen in het zwembad te dragen. Veiligheidsmaatregelen moeten worden genomen in draagbare zwembaden, want zelfs de knie diep water kan blijken te gevaarlijk zijn voor jonge kinderen.
Houden veiligheidsvoorzieningen in de buurt van het zwembad is een noodzaak, Uitrustingen, zoals de deur alarmen of macht beschermkappen kan helpen om het zwembad veiliger voor uw kinderen te maken. Als in het geheel geen deur van het huis geopend in de buurt van het zwembad, moet het altijd gesloten blijven. Het is verstandiger om een ​​alarm zetten op de deur, zodat zelfs als het kind de deur opent door het toeval, het alarm zal u waarschuwen over de mogelijke gevaren. Power veiligheid omvat gebruikt om het zwembad moet de capaciteit om het gewicht van twee volwassen volwassenen dragen zijn te dekken. Een kast bij het zwembad zou moeten hebben, levensreddende apparatuur, zoals een EHBO-kit, en een telefoon met alle noodnummers vermeld in.
Houd een oogje op de kinderen; Just rekening zwemlessen niet je kind veilig is. Een volwassene heeft het continu monitoren van het zwembad als de kinderen spelen in de buurt. Kinderen moeten gewaarschuwd niet te gaan overal in de buurt van het zwembad als er geen volwassene in de buurt. Indien u babysitters te kijken na uw kinderen, zorg ervoor dat ze weet over de mogelijke dreiging van een zwembad indien niet zwemmen, maar, wetende om te zwemmen is altijd een voordeel. Het is altijd veilig om een ​​oogje houden op kinderen die zwemmen of spelen in de buurt van het zwembad. Vandaar dat, met een venster waarmee u kinderen of volwassenen begeleiden bij het zwembad is een goede optie.
Wees voorbereid op noodsituaties; Als u een residentiële zwembad, is het raadzaam om te zwemmen en het water-veiligheid lessen die eerste hulp en levensreddende vaardigheden. Learning cardiopulmonale resuscitatie (CPR) is een medische procedure voor iemand, die lijdt aan een plotselinge ademhalingsstilstand kan blijken te zeer nuttig zijn in noodsituaties.
Speelgoed zijn niet levensreddende apparatuur, speelgoed die u helpen vlotter kan leuk zijn om te spelen, en u zelfs helpen terwijl je leert zwemmen, maar ze niet kunnen redden je leven. Laat nooit speelgoed in de buurt van het zwembad. Ze kunnen lokken je kind in een gevaarlijke situatie.
Houd het zwembad schoon en hygiënisch; laatste, maar een van de meest belangrijke ding om op te merken is de hygiëne van het zwembad. Het is zeer belangrijk ervoor te zorgen dat het zwembad veilig is voor de gezondheid van de gebruiker. Goede sanering will beteugelen van de groei van diverse bacteriën, algen en larven van insecten in het zwembad, wat kan leiden tot vele ziekten. De chemische stoffen die gebruikt worden om het zwembad schoon moet worden gehouden buiten het bereik van kinderen.
Zwemmen heeft zich ontwikkeld tot een breed populaire sport, alsmede een grote recreatieve activiteit. Met veel huizen met residentiële zwembaden deze dagen, gewoon een paar voorzorgsmaatregelen kunnen zwemmen een leuke en veilige activiteit.

No comments:

Post a Comment