Tuesday 14 February 2012

Keuken Design Styles

Feit 1 We houden allemaal van Nigella Lawson. ; Feit 2 Indien voorzien van een keuken zoals zij, zouden we eigenlijk koken beter dan haar!; Dus, wat is het stoppen van ons dan? Het doel is ingesteld en het probleem is geïdentificeerd. Maak je klaar en maak je klaar om uw keuken vernieuwen. Met een miljoen verbluffende ideeën er is niets om zorgen over te maken. Remodelleren van uw keuken zou nooit eenvoudiger geweest met ontwerpen van over de hele wereld. Maken dat kamer in uw huis, het hart van uw huis.
Toscaanse keuken Style; De briljante Toscaanse stijl van de keuken, brengt een warme rustieke sfeer. Hebben de felbegeerde Toscaanse keuken, het gebruik aardse kleuren zoals tinten van geel, olijfgroen, mellow schakeringen van goud, oranje en bordeauxrood. Als gevolg van de mediterrane architectuur, blauw Jells ook goed met Toscaanse keuken ontwerpen. Voor de rustieke voelt, maak je muren getextureerd met ruwe bepleistering of door toevoeging van bouwer zand naar de verf. Graniet of marmer aanrechtbladen zijn belangrijke kenmerken van een Toscaanse keuken. Om het warme effect, gebruik van houten vloeren en een zweem van terracotta op de muren. Als u een eetgedeelte in de keuken, gaan voor het ouderwetse meubilair, bij voorkeur gemaakt van smeedijzer. Voor verlichting, centrale kroonluchters zijn een goede optie. Knoflook strijkers, decoratieve flessen en geurige kruiden zal de perfecte manier van afwerking van uw keuken.
Franse keuken stijl, de Franse, de liefde van hun ruimte. Om uw small keuken aanwezig Grote look, verf de muren in frisse pasteltinten. Frans antiek, niet echte natuurlijk, zoals een klok of een muur opknoping zal mooi mengen met uw keuken stijl. Kleurcoördinatie your servies met uw keuken. Wooden aanrecht, of zelfs marmer, pak de Franse Keuken Design stijl. Glaswerk zal toevoegen aan het interieur van het 'chique' van de kamer. Ervoor te zorgen dat je genoeg verlichting in de keuken. Grote ramen met houten panelen zijn typisch Frans. Indirecte verlichting, die niet pijn aan de ogen, geeft u een zeer stedelijke Franse keuken decor.
Cottage keuken stijl; Maak de warmte die je voelde op een regenachtige avond, terwijl op vakantie in een huisje! Een huisje keuken is het een waar comfort en warmte hand in hand gaan. De basis ding terwijl het doen van een dergelijk ontwerp is ervoor te zorgen dat het niet rommelig is up. Houd de plaats ruim en helder. Rustieke houten meubels, stenen muren en ruwe oppervlakken zijn de toverwoorden van het maken van uw keuken omhoog, in de mooie cottage keuken stijl. Houd de look casual met een aantal rieten manden naar de vruchten en groenten te houden. Aardse potten en pannen en geglazuurd aardewerk zijn de voorgestelde keukengerei voor uw cottage keuken. Kleuren zoals oranje, een beetje kastanjebruin en bordeaux geven het huisje te voelen. Esdoorn en grenen meubelen kan ook worden gebruikt om het huisje look te creëren.
Europese keuken Style; De schoonheid van de Europese keuken ligt is hun meubels gemaakt van chroom, roestvrijstaal en glas. De zeer moderne stijl van de keuken inrichting is bedoeld om de gebruiker snel en makkelijk toegang tot alle gadgets die tijd op te slaan, in de snel bewegende urban lifestyle. De tijdloze witte laminaten en het grijs van staal en chroom, maken de keuken zeer ruim. Houd er rekening mee dat een dergelijk type ontwerpen een passend beschermingsniveau van de lichten de vraag. Verlichting van de plaats van het plafond, zal u helpen met dit aspect. Minimalistische is de vangst woord wanneer is komt de Europese keukens. Wit is het meest populaire keuken kleur voor dergelijke modellen.
Italian Kitchen stijl, vergelijkbaar met de Europese stijl van ontwerpen, Italiaanse keukens eveneens de minimalistische functies. Gewikkeld in schoonheid, deze ontwerpen voldoen aan uw behoeften van het opslaan en esthetiek. Diep rood, chroom, zwart, wit en rustieke kleuren zijn de kleuren voor de Italiaanse keuken. Glaswerk of porselein, met een keuken van Italië stijl, zijn een match made in heaven! Decoratieve flessen voor kruiden en oliën versterken de uitstraling voor uw ontwerp. Verder te verfraaien het, gaan voor een houten vloer en marmeren aanrechtbladen. Verlichting onder het kabinet maken hakken van groenten makkelijker wanneer de zon onder gaat, omdat het een uw groenten te krijgen in de schijnwerpers.
Boerderij Keuken Style; Voor degenen prachtige familie herinneringen koesteren, moet een goede boerderij stijl keuken roepen een aanhankelijk voelen. Spons verf je muren van de keuken om een ​​persoonlijk tintje toevoegen aan de op te staan. Accessoires voor uw muren met hoeveproducten zoals knoflook en uien snaren. Vintage potten en pannen, flessen en frames met oude boerderij recepten zal terug de oude herinneringen. Houten vloeren of vloer matten zal accentueren het gezellige gevoel. Grenen, esdoorn of rieten meubelen maken uw keuken, typisch boerderij-achtige.
Southern Style Keuken; De zuidelijke stijl van keukens is zeer zeldzaam te vinden. Deze ontwerpen zijn afkomstig van keukens in Zuid-Amerika tijdens de jaren 1880. Traditionele steenovens en grote gebieden voor de massa koken, te definiëren dit ontwerp. De keuken is gehecht met een pantry voor de opslag van voedsel en linnen. Om uw eigen stijl van Zuid keuken, proberen en nemen de bovenstaande ideeën.
Kitchen is het belangrijkste gebied van de woning. Het moet voldoende ventilatie en licht. Verrommeling van de keuken maakt het een moeilijke plek om te werken inch Voordat u begint remodelleren van uw keuken, begrijpen hoe veel opslagruimte nodig is. Goede bereikbaarheid van keukengerei en andere gadgets, maakt het koken een leuke activiteit. Een smaakvol gedaan up keuken, een zelfgemaakte maaltijd en een glas rode wijn zal zeker uw pizza bezorger je missen!

No comments:

Post a Comment