Monday 13 February 2012

Gemakkelijk te kapsels doen

Sporting een nieuw kapsel voor deze zeer belangrijke gebeurtenis kan de moeite waard het bezoek aan de kapper! Immers, moet men dek voor het langverwachte feest! Echter, een modebewuste vrouw hoe in lijn te houden met de nieuwste trends in haarmode, zonder de uitgaven veel geld op het salon? Veel vrouwen willen graag een fantastisch kapsel bijna elke dag hebben en iedereen te imponeren met kapsels die goed worden gecoördineerd met hun outfits! Nou, behoefte aan een nieuwe look alledaagse niet zeggen talloze bezoeken aan de schoonheidssalon. Hier zijn een aantal makkelijk te doen kapsels om u te helpen subtiele veranderingen toe te voegen aan de manier waarop je kijkt elke dag.
Gemakkelijk te Kapsels doen:
Stijlvol paardenstaarten:; Paardenstaarten zijn de meest veelzijdige en meest gedragen kapsels! Hier is hoe je kunt aankleden een simpele paardenstaart om u een nieuwe look.
Was je haar en föhn droog ze met een föhn. Bind je haar op de gewenste hoogte met een band. Vlecht je haar in bepaalde gebieden van de pony en veilige hetzelfde met gekleurde banden. Dit voegt een element van belang zijn voor uw paardenstaart!
Elegante en eenvoudig haar broodjes:; Hair broodjes zijn een goede optie voor middelgrote lengtes als lange haren. Hier zijn een aantal stappen om een ​​dubbele broodje te maken.
Begin dit makkelijk te doen door afscheid kapsel je haar van boven je linker oor en laat hem gaan helemaal naar het rechteroor. Dit geeft je twee secties van je haar. Gebruik een band om het bovenste gedeelte van het haar veilig te stellen. U kunt zelfs de ledenlijst van de haar en zet het vast met spelden. Gebruik dezelfde stappen voor het andere deel van je haar. Zorg ervoor dat beide de broodjes zijn in lijn met elkaar.
Gemakkelijk kapsel voor lang haar: ten eerste, het haar glad en steil hetzelfde als het haar te krullen. Nu, zou u het haar schuin gedeelte, uit de tempel om de nek van de hals. Maak het bovenste gedeelte van je haar met een kleine band. Laat de rest van het haar vrij blijven. Vervolgens, draai de paardenstaart in een richting van de klok. Zet hem stevig in een broodje met de hulp van enkele pinnen. Toupeer de rest van het haar en laat het los, zodat het de ingrijpende gevolgen heeft!
Eenvoudig Franse Vlechten:; Franse vlechten zou vereisen zorg terwijl het doen van het kapsel. U kunt zelfs innoveren en elkaar proberen nieuwe stappen van de basis die hieronder gegeven.
De eerste plaats, te beginnen met een kleine en dunne paardenstaart en bind het aan de bovenkant van je hoofd. Dit zou ook afhangen van de hoogte van waar u wilt de vlecht beginnen vanaf. Dan vlecht het haar in kleine en zelfs delen. Je nodig zou hebben om meer onderdelen van het haar van de linker-en rechterzijde toe te voegen als u begint met de Franse vlecht. De dikte van de vlecht zou afhangen van de hoeveelheid haar die u toevoegt in de vlecht met elke sectie. U kunt zelfs dragen twee vlechten aan de zijkanten van het hoofd.
Kort en Spiky Look:; Kort haar is relatief makkelijk te stylen thuis! Gebruik deze tips om een ​​nieuwe look te creëren.
Gebruik een hoogwaardige gel en wrijf dit door je haren. Droog je haar met een droger en let op je tilt de secties van het haar als je droog de strengen. Zodra je haar droog is, moet u de secties, die zal helpen om het volume toe te voegen aan het haar Toupeer. Wrijf wat wax op de palmen van je hand en wrijf voorzichtig het over het haar. Dit zal helpen om meer definitie te geven aan de gehele kapsel.
Deze tips voor makkelijk te doen kapsels zou je helpen om iets nieuws te proberen in je huis zelf! Hebben een leuke tijd dressing up van uw lokken!

No comments:

Post a Comment