Thursday 9 February 2012

Waarom doen vrouwen Break Up met mannen

Het duurt een paar seconden om hallo te zeggen, maar voor altijd vaarwel te zeggen - Anoniem
Lijkt je verhaal is het niet? Nou, zelfs als je jammeren en schreeuwen over de daken, 'Waarom ik?', Het is niet alleen jij dude! Het overkomt iedereen in de liefde! Dan de liefde goeroes menen liefde is blind en het huwelijk een eye-opener! Misschien kan men niet beseffen dat dit in de eerste vrijage periode. Naarmate de tijd gaat door en koppels nieuwe eigenschappen te ontdekken in elkaars persoonlijkheid en kan niet instemmen met het hetzelfde zijn, dit is wanneer de downslide daadwerkelijk begint!
Een succesvolle relatie aannemelijk is alleen met wederzijdse aanvaarding van elkaar op een volledige manier. Als u zich afvraagt ​​wat er precies mis ging en waarom de meest geliefde vrouw in je leven is gedumpt u, zou het probleem daadwerkelijk JOU! Vrouwen kunnen worden beschouwd als ingewikkeld, zelfs meer dan wiskunde, maar mannen zijn niet te helpen de situatie niet! In tijden, jongens hebben de neiging om toe te voegen aan de verwarring en uiteindelijk worden gewoon gedumpt voor het krijgen aan de verkeerde kant van een vrouw! Dus, wat doet een vrouw kijken want in haar ideale man? Waarom doen vrouwen breken met mannen? Er kan geen wetenschappelijke verklaring voor dit maar er zijn bepaalde basisprincipes mannen moeten volgen naar de degene die ze liefhebben woo! Indien u wenst voor een relatie die voor houdt, probeer dan te begrijpen wat een vrouw wil en misschien kun je gewoon in haar goede boeken! Een vrouw zou hebben twijfels over de dumping haar 'Mr Rechts 'wanneer ze erachter komt dat hij is meer' fout 'dat' rechts '!
Waarom doen vrouwen breken met mannen
'De heer Rechts 'besteedt de kwaliteit altijd tijd; Je hebt altijd er voor haar in de eerste periode, maar verkering of andere manier na de bonbons en alle rode rozen, heb je waarschijnlijk niet besteed quality time met haar. Nothing ergert een vrouw meer dan de minste bedrag van de rente die door de man die ze liefheeft. Je hoeft niet altijd haar douche met dure objecten, een ware minnaar zou alleen willen met u voor dat romantische wandeling in de regen of een nacht in de bioscoop. Als u nog niet gegeven had genoeg tijd uit uw drukke schema of hield haar eindeloos wachten voor een zaterdagavond date en goed, je verdient te storten! Misschien kun je proberen het beheren van uw tijd beter en wie weet, je kan gewoon haar terug te winnen!
'De heer Rechts 'toont alle schakeringen van groen; Being bezitterig tot op zekere hoogte is natuurlijk in elke relatie, maar geen enkele vrouw wil graag haar hebben jongen adem in haar nek de hele dag lang. Being onnodig ondervraagd over haar verblijfplaats en waarom ze heeft gekozen voor een sexy halster dragen in plaats van een bescheiden T-shirt kan gewoon irriteren een vrouw en afstoten her van jou. Tuurlijk, je moet je vrouw uit de slechteriken buiten te beschermen, maar een beetje vertrouwen in haar zou helpen om de band veilig en breng haar dichter bij u dan het maken van haar wil je dumpen!
'Mr Rechts 'toont geen tekenen van leven; Nou, respect voor elkaar is nodig voor een succesvolle relatie. Heb je genomen van uw geliefde for laatste tijd is verleend? Heb je belachelijk haar over haar carrière of andere aspecten in verband met haar leven? Met gevoel voor humor is prima, maar geen enkele vrouw zou graag uw voortdurende spottende opmerkingen over haar werk of andere zaken. Leren om actief belang te nemen in wat zij doet en waardeer haar met vriendelijke woorden in plaats van naar beneden te kijken op haar. Als u geen respect voor haar, de kans dat je zou de deur worden getoond eerder dan verwacht! Als u oprecht geïnteresseerd in uw vrouw de liefde, ga allemaal uit en te ondersteunen en haar respect voor haar ware kwaliteiten en kijk hoe ze al haar liefde douche op je!
'De heer Recht 'is te voorspelbaar; Stellen moeten nadenken over het toevoegen van opwinding in de relatie. Dus wat als je al verkering voor vijf jaar, kun je nog proberen op verschillende manieren om de relatie zo spannend als altijd. Misschien je vrouw heeft geprobeerd te hard en je hebt niet goed genoeg gereageerd. U kunt dan wel te voorspelbaar en met andere woorden, gewoon saai! Hou de passie levend en kijk hoe ze op basis van wederkerigheid alle liefde terug in een mum van tijd!
'De heer Recht 'is commitment fobische; Een vrouw zou enige inzet zeker van u verwachten als u al hof haar voor een lange periode van tijd. Hoewel sommige vrouwen de neiging om geobsedeerd met de toezegging factor, zou een etappe aankomt in een relatie toen het echtpaar moet denken en als ze willen hun leven samen door te brengen in het huwelijk te plannen. Als een vrouw wil zijn voor de vastleggingen na jaren van Uw vaste vriendin, zou je nodig hebt om jezelf afvragen of je in staat zijn delen van haar dromen en verdriet. Een gebrek aan betrokkenheid bij kwesties in verband met haar leven kan je haar te dumpen als een hete baksteen. U kunt nooit weten wat je raken, dus dieper in je geest en het beoordelen van uw huidige situatie voordat ze loopt weg van die deur.
'De heer Rechts 'mist ambitie; Loving een man zonder ambitie is een zeer demotiverend factor voor elke vrouw die wenst te hebben van een relatie die voor houdt. Het zien van haar man lekker luieren met geen station of doel in het leven kunnen worden een complete put-off voor een vrouw. Ga terug je leven op de rails en haar laten zien dat je iedereen kan verblinding op het werk en je grijze cellen doen goed werken!
'De heer Rechts 'kan niet stoppen met juichen over zijn ex-gal!, Een man die blijft praten over zijn ex-vriendinnen en gutst over haar de hele tijd kan leiden tot een break-up nog voordat hij kan realiseren wat hem geraakt! Niets kan ergeren elke zichzelf respecterende vrouw meer dan het kijken naar haar man te maken constante vergelijkingen tussen zijn geliefde en zijn ex-meisje. Constant gapen naar vrouwen terwijl u op een afspraakje met haar en displays van such ondraaglijke gedrag zou haar dat je dumpen als een gebruikte tissue!
Een vrouw zou vertonen geen tekenen van spijt om haar 'Mr dump Recht 'is toont hij al deze bijzondere tekens die volledig draaien haar af en dwingen haar tot in het extreme beslissing te nemen. Zelfs dan, als je voelt dat je zijn trouw aan haar en verwend haar in alle opzichten, stop dan kniezen rond het huis en krijg een leven. Ze was waarschijnlijk niet de moeite waard. Dus de volgende keer dat je je afvraagt ​​waarom doen vrouwen breken met mannen, een kijkje nemen op jezelf van binnen en misschien vindt u het antwoord te krijgen. Als ze de moeite waard en u bent de uitgaven slapeloze nachten denken over haar, pak de telefoon en kijk of je zou nog een kans krijgen! All the best!

No comments:

Post a Comment