Wednesday 15 February 2012

Het lezen van gezichtsuitdrukkingen

Toen Ronan Keating zong 'Als je helemaal niets zeggen', heb ik echt verbaasd over de diepte van deze zin! Dit is wanneer ik waarschijnlijk realiseerde over het uiten van een heleboel dingen, zonder echt een woord te zeggen! Onze lichaamstaal straalt heel veel zonder ons medeweten. Effectieve lichaamstaal is heel belangrijk als een middel van non-verbale communicatie. Bij gebruik op een geschikte wijze, kunnen onze lichaamstaal helpt ons om de diverse problemen in onze professionele en persoonlijke leven te overwinnen ook.
Ons gezicht spreekt meer dan we ons kunnen voorstellen. Het lezen van gezichtsuitdrukkingen kan dus meer vertellen over de persoon dan je ooit kunt voorstellen. Alleen een oplettende persoon kan ooit opgevallen een zweem van onheil in het oog! Daarom lezen van gezichtsuitdrukkingen is zeer belangrijk in onze verschillende sferen van het leven. Dit zou ons helpen bij het selecteren van de juiste partners of zelfs ons helpen bij het vaststellen van de mensen in onze professionele leven. Ons gezicht weerspiegelt onze persoonlijkheid en als het gaat om de eerste indrukken, zal een expressief gezicht en een optimistisch lichaamstaal helpen ons om onze gewenste doelen te bereiken!
Het lezen van gezichtsuitdrukkingen: De verborgen taal; Ons gezicht verraadt veel van onze gedachten of gevoelens, zelfs voordat we dit feit te realiseren! Er zijn bepaalde basisprincipes gezichtsuitdrukkingen, die niet kan worden gecontroleerd, ongeacht hoe hard we ook proberen. Een glimlach kan meer dan alleen een glimlach! Een glimlach kan sarcastisch of een belachelijk dat iemand op een subtiele manier. Een echte glimlach is er een die de ogen bereikt! Neem een ​​kijkje om je heen, hoeveel mensen hebben daadwerkelijk glimlachte naar je vandaag? Een glimlach kan een handeling tot een beleefd gedrag te uiten of het kan ook volledig authentiek. Het zal afhangen van de gevoelens van de persoon. Te weten een echte glimlach, kijk dan even in de ogen van de persoon. Een warm mens zou van nature een blij gevoel over!
Hoe vaak heeft een dergelijk incident gebeurd met je? Je mag eindelijk aangesneden een zeer moeilijk onderwerp met uw familielid en u heeft het gevoel dat hij / zij is niet echt met de antwoorden. Zou je dan niet wenst naar een manier om iemands gedachten lezen? Nou, het lezen van gezichtsuitdrukkingen is niet echt te moeilijk is, heeft een stijf en stevig mond met een weigerachtige houding kan de persoon blijkt niet helemaal met je eens, hoewel zijn / haar woorden kan het tegenovergestelde betekenen. Aan de andere kant, als het gezicht is ontspannen en de lichaamstaal lijkt te zijn op hun gemak, u kunt er verzekerd van de persoon meent wat hij / zij zegt.
Hoe vaak hebben we begrepen wat de andere persoon probeert over te brengen, zonder echt een woord te zeggen? Denk terug over bepaalde incidenten die de vorm van de dag en je zou weten hoe het gezicht uitdrukkingen worden gebruikt om onbedoeld overbrengen gevoelens. Verschillende delen van ons gezicht kunnen onthullen verschillende emoties. Bijvoorbeeld - een memorie gebaar het best kan worden beschreven met opgetrokken wenkbrauwen, een iets gerimpeld voorhoofd en een bezorgde blik in de ogen. Je zou weten wanneer een persoon is in de war als hij / zij de ogen wijd open, een op een kier mond en opgetrokken wenkbrauwen heeft. Als het gezicht spieren gespannen zijn, het brengt enkel de persoon niet zenuwachtig of zelfs boos. Een blik in de ogen van de persoon zou ook aantonen meer dan je denkt!
Een betraande ogen persoon met een hangende mond zou suggereren iets heeft echt boos deze persoon om hem / haar blik somber, hoewel hij / zij wellicht niet hetzelfde uit te drukken in woorden. Neem een ​​kijkje op jezelf als je boos bent! Een omgekeerde mond, gespannen blik in de ogen en een gerimpelde voorhoofd alles vertellen verhaal tekenen van woede! Het lezen van gezichtsuitdrukkingen is daarom erg belangrijk om te weten en een persoon beter te begrijpen. Het zou ons helpen om betere relaties te ontwikkelen en te worden met mensen die echt van binnenuit. Gezichtsuitdrukkingen kunnen echter misleidend zijn op momenten dat mensen volledig beheersen de kunst van het beheersen van hun geest. Dit kan nuttig kunnen zijn in het professionele leven als men niet nodig altijd uitdrukken wat hij / zij zich voelt. Echter, het is altijd goed om met mensen die zich uiten vrij, door middel van woorden als lichaamstaal. Het zou alleen u helpen om een ​​betere band met de mensen die u in uw leven vast te stellen.

No comments:

Post a Comment