Saturday 18 February 2012

Zorg voor Palm Trees

Palmbomen behoren tot de familie Palmae die bestaan ​​uit ongeveer 230 geslachten en 3000 soorten. Bepaalde soorten van deze groep komen van nature voor warmere plekken van VS als Zuid-Californië en het zuiden van Florida. Nochtans, zijn er een groot aantal exotische soorten die kunnen worden gekweekt als sierplanten. De ontspannen en majestueuze uitstraling die een palmboom geeft om een ​​huis heeft het erg populair bij de meeste huiseigenaren. In het geval u van plan bent om een ​​palm boom te planten in uw tuin, of er al een, regelmatig water en het toevoegen van meststoffen kan gemakkelijk zorgen voor een gezonde groei van deze prachtige bomen.
Zorg voor Palm Trees
Het selecteren van de juiste soort
Een goede verzorging van een plant begint direct vanaf het moment dat men besluit om te kopen of een plant. Moet men speciaal voorzichtig met palmbomen, omdat de samenstelling van de bodem van de stedelijke gebieden kan niet altijd geschikt zijn voor een gezonde palmboom groei. Het is belangrijk om bewust te zijn van hoe lang de plant zou groeien op de vervaldag. Some palmbomen kunnen groeien zo groot als 50 voet en kunnen interfereren met de bovengrondse leidingen, ondergrondse kabels en zelfs bedreigen gebouwen vroegtijdig wordt beëindigd is de boom geplant te dicht bij deze. De tweede factor om te overwegen is de temperatuur. Hoewel de meeste rassen van palmbomen kunnen sommige hoeveelheid koude te dragen, hebben deze bomen groeien niet als het vriest. Zonlicht is de derde factor om te overwegen tijdens het planten palmen. Hoewel bijna alle rassen vereisen royale hoeveelheden zonlicht, niet allemaal zijn ze even tolerant aan zonlicht. In feite zijn er enkele rassen die goed groeien alleen in schaduwrijke plaatsen. De vierde belangrijke factor is water. Aangezien deze planten zijn te vinden in de woestijn oases, moet men niet voorbijgaan aan het feit dat het water ze nodig hebben in overvloed.
Aanplant
Men moet ervoor zorgen dat de palmboom is zodra het is gekocht geplant. In het geval er is de mogelijkheid van een vertraging, moet ervoor worden gezorgd dat de kluit vochtig is gehouden. Het gat waarin de boom wordt geplant moet worden tweemaal zo groot als de kluit, en de diepte moet hetzelfde zijn als het was in de kwekerij waar hij eerder was geplant. Het opbouwen van een bodem barrière voor genoeg water voor de wortels altijd vochtig blijven houden is een goede maatregel. Periodieke drenken en het toevoegen van meststoffen aan de bodem zorgt ervoor dat de boom stevig gevestigd is in de bodem. Terwijl het planten van de boom, moet ervoor worden gezorgd dat het blaffen niet gestript of gesneden, want dat zou dienen als een startpunt voor insecten en bacteriën die ernstige infectie kunnen veroorzaken aan de boom.
Onderhoud; Bodem: Zodra een palmboom is geplant, de zorg voor het niet veel hard werk te betrekken. Het belangrijkste onderdeel voor een goede groei van de palmbomen is de bodem. Het toevoegen van mycorrhizaschimmels in de bodem verhoogt de wortels van de plant met tot 1000%. Deze micro-organismen leven in symbiose met de plant, en krijgen voedsel van de palmboom in ruil voor voedingsstoffen en vocht. De bodem dat Palm bomen groeien in de neiging om mineralen te wijten to leechen verliezen. Dus een gebrek aan bepaalde mineralen in de bodem is een gemeenschappelijk probleem voor palmbomen. Er zijn speciale palmboom meststoffen die vrijkomen mineralen langzaam naar de bodem. Dit zorgt voor een continue aanvoer van voedingsstoffen naar de bomen. De belangrijkste mineralen die moet worden geleverd door middel van meststoffen zijn stikstof, fosfor en kalium. Hoewel het toevoegen van meststoffen twee keer per jaar is de minimale eis voor een goede groei, vier aanvragen is beter. Het is ook goed om gaatjes punch in de bodem waar mogelijk, omdat dit zou toestaan ​​dat de voedingsstoffen te sijpelen in de bodem. De bodem moet grondig worden geweekt met water na toevoeging van de meststof. ; Snoeien: palmbladeren mogen alleen gesnoeid worden als ze hangen onder een lijn evenwijdig aan de grond. Als Palm bladeren beginnen te draaien bruin, zijn voedingsstoffen gerecycleerd uit deze schijfjes en verzonden naar de andere delen van de plant. Onder geen beding mag palmbladeren kunnen gescheurd of trok de boom. ; Watergift: Dit hangt af van het klimaat van de plaats waar de boom groeit. Het besproeien van de palmboom tweemaal per maand tijdens de zomer, en eenmaal per zes weken tijdens de winter, moet voldoende zijn zodat het water eis van de plant te voldoen. Voor zover de methode van de beregening is bezorgd, een trage of infuus type bewateren op een paar uur werkt beter dan een snelle zware kletsnat met een slang. ; Palmbomen niet te veel onderhoud. Gewoon selecteren van het juiste type boom voor het huis, en het geven van dat beetje van de zorg, zal zorgen voor de gezonde groei van een palmboom, dat een tropische look toe te voegen aan het huis als geen andere plant.

No comments:

Post a Comment