Friday 10 February 2012

Oprit Alarmen: Het kiezen van de Beste oprit alarm systeem

Een oprit alarmsysteem is een apparaat dat de huiseigenaar met betrekking indringers of binnenkomende bezoekers waarschuwingen. Een oprit alarm systeem is een perfecte aanvulling op de bestaande binnenlandse veiligheid systeem. Dit apparaat helpt niet alleen de bescherming van de auto, maar het voorkomt ook indringers van het gebruik van de oprit als een middel om het huis bereiken. Het alarm is een sensor-gebaseerde machine dat elke beweging in haar sensor detecteert pad. Bij detectie van beweging, activeert hij een signaal en een alarm geeft, met vermelding van de aanwezigheid van een overtreder of gast.
Types de oprijlaan alarmen
Er zijn twee soorten van de oprit alarmsystemen beschikbaar in de markt van vandaag: de bedrade oprit alarmsysteem en de draadloze oprit alarmsysteem. Alarmsystemen gebruiken drie soorten detectie systemen: passieve infrarood (PIR), metaaldetectie probes, en rubber luchtslang. Vast oprit alarmen zijn betrouwbaarder in vergelijking met draadloze versies, op voorwaarde dat de draad die van de sensor-unit buiten en naar de monitor apparaat in het huis is niet gejat of beschadigd in any way. Het installeren van een bedraad alarm systeem, terwijl de bouw van een nieuw huis is de meest handige manier om het te doen. Het snijden van een sleuf op de oprit, de visserij in het gebouw, en begraven van de draden in een bestaande woning of appartement kan heel omslachtig. Ook, indien de draad nodig is om een ​​lange afstand af te leggen, kan de kosten aanzienlijk stijgen. Aan de andere kant, draadloze alarmsystemen zijn eenvoudiger te installeren en kan op een enkele 9-volt batterij werkt bijna een jaar. Ook hebben zij slechts een korte kabel tussen de sensor en de zender. Goede kwaliteit draadloze alarmen komen met een levenslange garantie.
Selecteren van de beste Oprit Alarm Systems
Terwijl de selectie van de beste oprit alarmsysteem, een paar parameters zoals afstand, detectoren, en ontvangers moeten worden gehouden in het achterhoofd.
Afstand: De afstand tussen de binnen-ontvanger (in huis) en de sensor (buiten het huis) moet worden berekend, in meters. De afstand moet ook worden gecontroleerd voor bomen, gebouwen of andere objecten. Dit komt omdat wanneer de fabrikanten draagt ​​de werkafstand, het is de afstand van een duidelijke lijn-of-sight. Dit betekent dat voorwerpen aanwezig zijn tussen de twee locaties kan het signaal terug te brengen tot een groot deel. Voor melders net buiten een gebouw, zal de 100m alarmsysteem doen. In het geval van grote stenen huizen zijn 250m-300m-systemen vereist. Voor afstanden variërend van 300-900m, is de 900m systeem het beste geschikt is.
Detectoren: Of men wil op voertuigen, of mensen en dieren op te sporen, heeft ook te worden verduidelijkt. Alarmsystemen met een kant PIR balken detecteren mensen en auto's. Alarmen met een smal en diervriendelijk balken te vermijden detecteren van kleine dieren. Er zijn alarmen die ondergronds zijn verborgen om voertuigen te detecteren. Zonne-energie systemen met twee balken, die grote gebieden zijn ook beschikbaar. Dus afhankelijk van de eis, kan het alarmsysteem worden gekozen.
Ontvangers: Normaal gesproken als er een alarm systeem is geactiveerd, kan elke indringer gedetecteerd worden. Het signaal wordt verzonden naar de ontvanger, die reageert in de vorm van een piepsignaal of gong. De mode van het alarmeren kan worden van verschillende typen. 250 tot 300-900m-systemen trigger binnenshuis of buitenshuis alarmen als waarschuwingen. Zaklampen kan ook worden ingeschakeld als een optie. Een simpele schakelaar kan worden bevestigd aan draden, die het tijdstip van de sirene kan beheersen. De 100m alarmsysteem heeft een ingebouwde 100 dB sirene, evenals een draadloze sirene (optioneel). Trigger dialer type systemen sturen vooraf opgenomen tekst of voice berichten aan geselecteerde vaste lijnen of mobiele nummers.
Oprit alarm sensoren werken het beste als gemonteerd op een hoogte van 2-3 meter, op een boom of muur, ten minste 6 meter afstand van het gebied worden gecontroleerd. Driveway alarmen worden gebruikt voor zowel persoonlijke als commerciële veiligheid. Het is een eenmalige investering zonder terugkerende kosten. Zo moet men zeker een krijgen geïnstalleerd!

No comments:

Post a Comment