Thursday 16 February 2012

Aangepaste Wedding Bands

Trouwringen worden uitgewisseld als een teken van een eeuwige en onsterfelijke liefde. De gewoonte van het uitwisselen trouwringen is ontstaan ​​in het oude Egypte. Volgens een Egyptische mythe, de ringvinger heeft een ader die rechtstreeks is aangesloten op het hart. De Romeinen, Amerikanen, Aziaten, Arabieren en de Europeanen heeft deze gewoonte van het uitwisselen trouwringen tijdens de oudheid. De trouwring wordt gegeven aan een geliefde als een gebaar van belofte, en een teken van trouw en liefde. Er wordt aangenomen dat de uitwisseling van trouwringen twee zielen die men maakt.
Het kopen van een Custom Wedding Band
Er is een breed scala aan trouwringen in verschillende maten en uitvoeringen. Het juweel markten tegemoet te komen aan verschillende sterktes budget ook. Sommige juweliers design ringen volgens de klant wenst. Zoals trouwringen worden genoemd als aangepaste trouwringen. Trouwringen zijn een van de meest gepersonaliseerde geschenken die u kunt geven aan je geliefde op die speciale dag. Soms kan dit het enige sieraad dat je hartenbreker zou dragen gedurende zijn / haar hele leven. Daarom moet je de tijd nemen om een ​​aangepaste trouwring te kopen. Hier is de prijs ook niet een beperking. Het is niet nodig om een ​​dure trouwring kopen, maar een aangepaste trouwring met je naam erop zal het geschenk meer gepersonaliseerde dan niets.
Het zou verstandig zijn om te beginnen met sparen als je zijn vastbesloten om een ​​solitaire trouwring kopen voor uw geliefde. Tijdens het maken van een aankoop van een dure bruiloft band, zorg ervoor dat documenten verzamelen, zoals de waardering certificering, fiscale factuur en schriftelijke garantie. Een order plaatst voor een trouwring ruim voor de huwelijksdatum. Naast het geven van de juwelier genoeg tijd, moet ruim de tijd er voor een proefperiode en wijzigingen indien nodig. Zorg ervoor dat de trouwring van de juiste maat en past de ringvinger van je geliefde.
Aangepaste Trouwringen voor Mannen
De gewoonte van mannen dragen van een trouwring begon pas halverwege de twintigste eeuw. Mannen begonnen met het dragen trouwringen tijdens de Tweede Wereldoorlog als een symbool van de liefde. Vanaf dat moment werden trouwringen uitgewisseld op de trouwdag. Vandaag is er een breed scala van trouwring ontwerpen die zou kunnen worden op maat gemaakt voor mannen.
De bruid-to-be kunnen schenken haar verloofde met een persoonlijke en op maat gemaakte trouwring. Als de bruidegom is een avontuurlijke en outdoor persoon de trouwring kan worden gemaakt van roestvrij staal, carbon, platina of goud. Sommige mannen willen graag een trouwring dragen met zijn of beide van hem en zijn geliefde sterrenbeeld erin gegraveerd. Er zijn juweel handelaren die bereid zijn om een ​​dergelijke op maat gemaakte trouwringen te maken. Sommige van de populaire ontwerpen van op maat trouwring voor de mannen onder andere platte gouden band, diamant roulette ringen, voetbal helmen en hoefijzers. Deze staan ​​bekend als thema aangepaste trouwringen. De op maat ontworpen trouwringen zijn duurder dan degene die je koopt off-the-shelf.
Het ontwerpen en aanpassen van uw bruiloft band maakt het een speciale en persoonlijke cadeau. Op maat ontworpen trouwring is iets dat zou worden gekoesterd door je geliefde. Hoewel veel vrouwen graag worden aangeboden met een custom-made diamanten bruiloft band, zouden zij de voorkeur aan een eenvoudige band van goud, die hun man's naam gegraveerd op het heeft te dragen.

1 comment:

  1. bedankt voor het delen van deze waardevolle informatie bij ons terecht voor het kopen van de mooie sieraden gewoon te bezoeken
    TROUWRINGEN

    ReplyDelete