Wednesday 29 February 2012

Deurtelefonie Chimes

Deurtelefonie klokkengelui zijn de deurbellen die gong wanneer iemand drukt op de deurbel schakelaar. Het klokkenspel zijn de melodieën tonen of melodieën opgeslagen in een deurtelefonie gong. Een deur klokkengelui zijn geïnstalleerd op een centrale locatie. Wanneer de schakelaar iemand klikt op de deurbel het klokkenspel te horen door het hele huis.
Soorten Deur Entry Chimes
Er zijn twee soorten van de deur binnenkomst klokkenspel - traditionele deur klokkenspel en moderne deur klokkenspel. Een traditionele deurtelefonie gong is hard-wired, terwijl een moderne deurtelefonie gong is een draadloos en eenvoudig te installeren. ; Traditionele deur Entry Chime; Een traditionele deurtelefonie gong is een bedrade gong waar de deurbel is de belangrijkste eenheid verbonden door elektrische draden. Je zou moeten een elektricien om een ​​traditionele deur binnenkomst gong te installeren. ; Modern Deur Entry Chime; Een moderne deurtelefonie gong is draadloos. Een draadloze deurbel is eenvoudig te installeren en werkt op een batterij. Een draadloze deur binnenkomst gong zou hebben een minimum van tien verschillende gong tunes. Het enige nadeel van een draadloze intercom gong is de noodzaak om de batterijen te vervangen eens in een tijdje. Een draadloze intercom gong maakt gebruik van het radio-signaal. De radio signalen worden doorgegeven aan de draadloze apparaat, dat op zijn beurt uitstapjes de deur klokkenspel.
Een draadloze deur Entry Chime Kit
U kunt de aanschaf van een draadloze deur item gong kit van een doe-het-zelf winkel of bij een van de online shopping sites. Een draadloze deur binnenkomst gong kit zou alle noodzakelijke onderdelen die nodig zijn te monteren en een deur toegang gong te installeren. De deurbel zou ook een handleiding pamflet en een garantiekaart. De garantiekaart en de handleiding moet worden bewaard op een veilige plaats voor toekomstige referentie.
Draadloze deur binnenkomst gong kits zijn verkrijgbaar in verschillende maten, stijlen en kleuren overeenkomen met de inrichting van uw huis. U kunt installeren van een draadloos deurtelefonie gong in afgelegen gebieden, zoals garage, tuin en ga zo maar door. Het volume van een draadloze deur klokkenspel item kan worden aangepast aan het geluidsniveau van uw keuze. Een breed scala aan nummers beschikbaar zijn op een draadloze deur item gong. Bijvoorbeeld, als je geloof sterk van feng shui, zijn er nummers nabootsen van de zachte stammen van een wind gong. Een reeks van draadloze deur klokkenspel binnenkomst kun je een paar maten van uw favoriete nummer op te nemen. Deze staan ​​bekend als muzikale deurtelefonie klokkenspel. Er is nog een ander assortiment draadloze deur klokkenspel binnenkomst, waar je zou kunnen veranderen tunes met de seizoenen. Bijvoorbeeld, tijdens de maand december kon u kerstliederen als de deur binnenkomst gong tunes.
Een deur item gong is een must in alle woningen. Tegenwoordig hebben veel deurtelefonie klokkenspel hebben extra functie, zoals camera's en alarm-systemen, die een draadloze technologie om video signalen te sturen naar een personal computer in het geval iemand knoeit met de deur hebben.

No comments:

Post a Comment